ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μισούν τα παιχνίδια του μυαλού

Unsplash

Ας είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να παίζουν συνέχεια παιχνίδια του μυαλού για να βρίσκονται σε εγρήγορση. Θέλουν να αναρωτιούνται για το τι νιώθει ο άλλος και να είναι συνέχεια σε αναμμένα κάρβουνα.

Είναι κι αυτός ένας τρόπος να παραμένεις ερωτευμένος και να μην χάνεις την ένταση. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που το θεωρούν τεράστιο χάσιμο χρόνου και εντελώς παιδιάστικο να παίζεις παιχνίδια του μυαλού. Ή θα λέμε αλήθειες ή να πάμε να κάνουμε κούνιες. Άδικο δεν έχουν.

Ταύρος

Δεν μάς εκπλήσσει το ότι ένα τόσο λογικό και προσγειωμένο ζώδιο μισεί τα παιχνίδια του μυαλού. Ποιος έχει ενέργεια για να παίζει και να μην μιλάει με ευθύτητα; Έτσι σκέφτεται ο Ταύρος που αναζητά σχέσεις ζωής στις οποίες θα επενδύσει. Έχει πολλή υπομονή αλλά δεν θα ανεχτεί κάτι αντίστοιχο. Το μόνο που θα τον πετύχεις είναι να τον κάνεις να νιώσει μίσος και περιφρόνηση.

Καρκίνος

Αν και όλοι ξέρουμε πόσο drama queen μπορεί να γίνει ο Καρκίνος και πόσο του αρέσει να ζει μελοδραματικές καταστάσεις, δεν συμπαθεί τα παιχνίδια του μυαλού. Έχει πολύ καλό ένστικτο και ενσυναίσθηση και μπορεί να αναγνωρίσει ποιος τον κοροϊδεύει και ποιος παίζει μαζί του. Απλά έχει τεράστια αποθέματα υπομονής και εξαντλείται μετά από καιρό.

Ζυγός

Αν και μιλάμε για το ζώδιο που λατρεύει το φλερτ και τις χαριτωμενιές, θέλει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα και με ουσία. Δεν θα ασχοληθεί λεπτό με κάποιον που χρησιμοποιεί παιχνίδια για να τραβήξει την προσοχή.  Για τον Ζυγό, δεν υπάρχει πιο σέξι πράγμα από την ειλικρίνεια. Θεωρεί τεράστια αδικία το να πληγώνεις τα αισθήματα κάποιου, και μάλιστα εσκεμμένα.