ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θέλουν να ξέρουν το μέλλον της σχέσης τους

Unsplash

Ας μην γελιόμαστε, δεν μπαίνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο σε μία σχέση. Υπάρχουν οι άνθρωποι που παίρνουν χαλαρά τον χρόνο τους και δεν βιάζονται σε καμία των περιπτώσεων. Υπάρχουν εκείνοι που είναι σε νορμάλ επίπεδα και κάνουν απλό dating. Και φυσικά εκείνοι για τους οποίους θα μιλήσουμε σήμερα.

Τα ζώδια που έχουν γεννηθεί για να είναι σε σχέση. Περιμένουν με ανυπομονησία να γνωρίσουν το άλλο τους μισό και να τους ενημερώσουν (ότι είναι το άλλο τους μισό). Προτιμούν να σκέφτονται και να πράττουν με το εμείς αντί με το εγώ. Και όπως είναι αναμενόμενο, δεν θέλουν να περιμένουν. Στην αρχή της σχέσης, θα κάνουν το ερώτημα «Γιώργο, πού πάει αυτή η σχέση;». Και είναι τα εξής 3 ζώδια.

Κριός

Αυτό μάλλον δεν το περίμενες. Δεν είναι όμως και τόσο περίεργο. Αν σκεφτείς την ένταση και τον παρορμητισμό με τον οποίο μπαίνει σε μία σχέση, είναι λογικό να θέλει να ξέρει το μέλλον. Ο Κριός θα κάνει γρήγορα πίσω και θα νιώσει παγιδευμένος, αλλά ο ενθουσιασμός του δεν τον αφήνει να σκεφτεί με λογική και σύνεση. Μην το αναλύεις. Απλώς απόλαυσε αυτήν την παθιασμένη προσωπικότητα.

Καρκίνος

Η νυφούλα και μανούλα του ζωδιακού. Ανεξαρτήτως φύλου, ένας Καρκίνος ονειρεύεται τη στιγμή που θα γνωρίσει τον μεγάλο του έρωτα και θα μπορεί να κάνει σχέδια για το μέλλον. Δεν ανοίγεται εύκολα, αλλά αν το κάνει, θα τα δώσει όλα. Αν δεν μπορείς να αρνηθείς κάτι, αυτό είναι ότι διαθέτει εξαιρετικό ένστικτο και ξέρει πολύ καλά με ποιον μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον της σχέσης του.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί πολύ εύκολα να λειτουργήσει με το συναίσθημά του και μόνο, ακόμα και αν δεν αξίζει τον κόπο. Είναι περισσότερο ερωτευμένος με το concept του έρωτα και λιγότερο με τον άνθρωπο που έχει απέναντί του. Το σημαντικό είναι να αφήσεις να περάσει ένα χρονικό διάστημα μέχρι να σιγουρευτείς ότι ο Ζυγός έχει κατασταλάξει στο πώς βλέπει το μέλλον της σχέσης.