ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που αποφεύγουν να κάνουν σχέση

Unsplash

Υπάρχουν αυτά τα ζώδια που ανυπομονούν να ερωτευτούν και να βρουν τον ένα και μοναδικό (σε εσένα μιλάω Καρκίνε). Υπάρχουν εκείνα που θέλουν να κάνουν σχέση, αλλά δεν τρελαίνονται κιόλας. Και υπάρχουν και τα 3 ζώδια που, ιδανικά, προτιμούν να μένουν μόνα στη ζωή. Γιατί αποφεύγουν τη σχέση.

Δεν είναι ότι δεν τους αρέσει ο έρωτας ή το σεξ. Απλώς βαριούνται τις ταμπέλες και προτιμούν να περνούν τον χρόνο τους αλλιώς. Κάνοντας τα αγαπημένα τους χόμπι ή φλερτάροντας χαλαρά, χωρίς πολλές δεσμεύσεις. Ας πούμε ότι πιστεύουν πως μία σχέση μπορεί να γίνει εμπόδιο στη ζωή τους. Και είναι τα εξής ζώδια.

Παρθένος

Δεν έπεσες από τα σύννεφα. Ενώ μπορεί να γίνεις ένας πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος, αυτό δεν σημαίνει ότι ψοφάει για σχέσεις και έρωτες. Έχει μεγαλύτερο πάθος για τη δουλειά του ή για εκείνη τη δραστηριότητα στην οποία είναι πολύ καλός. Και δεν είναι μόνο λόγω αυτού. Ως λογικό ζώδιο που δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, μπορεί να νιώσει ότι ζορίζεται πολύ όταν βλέπει ότι έρχεται πολύ κοντά με έναν άνθρωπο. Αν σου κάνει ghosting, μην εκπλαγείς.

Τοξότης

Το πιθανότερο είναι ότι έχεις ακούσει για έναν Τοξότη, ό,τι και για τους Διδύμους. Ενώ είναι ένα άκρως επικοινωνιακό ζώδιο που λατρεύει το φλερτ, δύσκολα θα μπει σε σχέση. Αν του βάλεις κανόνες ή τον «αναγκάσεις» να κάνετε πράγματα μαζί, θα γίνει καπνός. Γι’ αυτό και φροντίζει να μην μπλέξει εξαρχής. Άσε που θα κάνει και τα ταξιδάκια του με άνεση, σε όλον τον κόσμο. Πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δεν φτάνω.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν έχει χρόνο και ψυχικά αποθέματα για μία σχέση. Πρέπει πρώτα να φροντίσει όλη την ανθρωπότητα και να την κάνει ένα καλύτερο μέρος. Αν και θα περάσει καλά στη διαδικασία των ραντεβού, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα περάσει στην επόμενη φάση και δεν θα τον ξαναδείς. Προτιμά να περνά έντονα και ωραία και να κρατά τον εαυτό του… για τον εαυτό του.