ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν έναν συναρπαστικό Φεβρουάριο

Unsplash

Κάποιοι από εμάς θα θέλαμε να μην υπολογίσουμε τον Ιανουάριο ως μήνα του 2020. Θα θέλαμε να κάνουμε εκκίνηση από τον Φεβρουάριο, διότι η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Μπήκε λοιπόν ο Φεβρουάριος, ένας μήνας με ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον και ανάδρομο Ερμή. Πριν ξεκινήσεις να πανικοβάλλεσαι, τα πράγματα δεν θα είναι άσχημα. Θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από τον Ιανουάριο που μόλις έζησες. Θα συμβούν σημαντικές αλλαγές, αλλά με πιο ανάλαφρη ενέργεια. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, περνάει στον Ιχθύ στις 3 Φεβρουαρίου, πριν από την έλευση της Αφροδίτης στον Κριό, στις 7 Φεβρουαρίου.

Σε γενικές γραμμές θα υπάρξουν αρκετά αστρολογικά συμβάντα αυτόν τον Φεβρουάριο. Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στις 16 ενώ θα υπάρξει νέα Σελήνη στους Ιχθείς, στις 23 του μήνα. 3 ζώδια όμως θα είναι πολύ τυχερά και θα περάσουν έναν αξέχαστο μήνα. Για την ακρίβεια, έναν από τους καλύτερους μήνες της ζωής τους.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ήλιου στον επαναστατικό Υδροχόο επηρέασε τον οίκο του ταξιδιού και της διεύρυνσής σου. Τώρα που περνά από πάνω σου, νιώθεις σαν άρχοντας. Λες και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Οι προσωπικοί σου στόχοι γίνονται προτεραιότητα και περνάς από τη θεωρία στην πράξη. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου γίνεται ανάδρομος και επηρεάζει τον οίκο της καριέρας. Αντί να απογοητευτείς, σκέψου ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, έφτασε η ώρα να βάλεις τα απαραίτητα όρια στον χώρο της εργασίας.

Ζυγός

Με τον Ήλιο να βρίσκεται πάνω από τον οίκο της αναγνώρισης και της ρομαντικής διάθεσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Ο Ερμής περνάει από τον οίκο της υγείας και της ρουτίνας και αυτό σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό. Ή να γίνεις πιο βοηθητική στη δουλειά. Με τη Σελήνη στον Λέοντα, μέσα στον Φεβρουάριο ολοκληρώνονται ή αναθεωρούνται φιλίες, όνειρα και ελπίδες. Ο πλανήτης που σε κυβερνά, η Αφροδίτη, φέρνει πολύ θετικές αλλαγές στα ερωτικά και τον τρόπο που σχετίζεσαι.

Υδροχόος

Είναι ο γενέθλιος μήνας σου και αυτό αρκεί για να γιορτάζεις. Υπάρχουν όμως κι άλλα καλά (αστρολογικά) νέα για εσένα. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ουρανός είναι σε ευθεία πορεία και αυτό αρκεί. Ο Ερμής θα περάσει από τον οίκο των οικονομικών και της αξίας του εαυτού σου. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείς αρκετά με τη διαχείριση των χρημάτων και πώς αυτά επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Στις 9 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει μία αναταραχή στο κομμάτι της συντροφικότητας αλλά θα είναι για καλό. Θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο ξεκάθαρα και θα μάθεις να κάνεις συμβιβασμούς όταν χρειάζεται.