ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μετακομίζουν εύκολα για μία νέα αρχή

Unsplash

Αν ξεκουνιέσαι πολύ δύσκολα και λατρεύεις το comfort zone σου, τότε δεν ανήκεις σίγουρα σε αυτήν τη λίστα. Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις την παραμικρή αλλαγή στη ζωή σου και το σκέφτεσαι πολύ μέχρι να το κάνεις, τότε σίγουρα δεν θα βρεις τον εαυτό σου σε αυτό το θέμα.

Τα παρακάτω ζώδια είναι ατρόμητα μπροστά στις αλλαγές, δεν το πολυαναλύουν και είναι ανοιχτοί σε νέα ξεκινήματα, ακόμα και αν δεν νιώθουν 100% έτοιμοι. Ξέρουν όμως ότι κάθε νέα αρχή σε μαθαίνει νέα πράγματα για τον εαυτό σου και διευρύνει τους ορίζοντές σου. Και μία μετακόμιση. Αν δεν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια, φρόντισε να τα βάλεις στη ζωή σου. Θα σε ξεκουνήσουν και θα γίνουν η χείρα βοηθείας όταν δυσκολεύεσαι να το κάνεις από μόνη σου.

Τοξότης

Δώσε στον Τοξότη νέες εμπειρίες και ανθρώπους και πάρτου την ψυχή. Όχι μόνο του αρέσει να δοκιμάζει τα όριά του, αλλά στόχος του είναι να προσθέτει εμπειρίες στη βαλίτσα του. Για να λέει τις ιστορίες στα εγγόνια του. Μαθαίνει να στηρίζεται κυρίως στον εαυτό του και του είναι πολύ εύκολο να κάνει ριζικές αλλαγές. Μία νέα αρχή έρχεται με μία μετακόμιση σε άλλη χώρα ή με αλλαγή σπιτιού. Σε κάθε περίπτωση, ο Τοξότης θα δει μόνο τη θετική πλευρά. Και μπράβο του.

Δίδυμοι

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Οι Δίδυμοι μπορούν να περάσουν καλά όπου και με όποιον βρεθούν. Είναι άνετοι και επικοινωνιακοί και αυτό τους κάνει πιο εύκολη τη νέα αρχή που θέλουν να κάνουν. Όταν το παίρνει απόφαση, βελτιώνεται και ως οντότητα. Γίνεται μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και διατηρεί το ενδιαφέρον για αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Αν μετακομίσει σε άλλη χώρα, ακόμα μεγαλύτερη η πρόκληση για τον ίδιο.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα μετακομίσει επί τούτου, για να κάνει μία νέα αρχή. Για να βγει από το comfort zone του και να βάλει μία μεγάλη πρόκληση στον εαυτό του. Τον βοηθά να πιστέψει στον εαυτό του και τις δυνάμεις του και να ρισκάρει βρε αδερφέ. Επειδή γενικά παίρνει τον χρόνο του στις αποφάσεις, μία μετακόμιση τον «αναγκάζει» να γίνει λίγο πιο γρήγορος. Σε κάθε περίπτωση, τα ζώδια που κάνουν πιο εύκολα μία νέα αρχή είναι εκείνα που μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνα τους.