ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα αυτήν την εβδομάδα. Και δεν φταίει η Blue Monday

Unsplash

Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. H Blue Monday ήρθε να μάς σπάσει κι άλλο τα νεύρα και να μάς υπενθυμίσει ότι είμαστε στα μισά του χειμώνα.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, θα σε παρακαλέσω να μην το βάλεις κάτω. Εβδομάδα είναι και θα περάσει. Θα πάρουν άλλοι σειρά μετά. Σήμερα, 19 Ιανουαρίου, ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι θα αναδυθούν στην επιφάνεια διάφορα θέματα. Μόλις φύγει από πάνω σου, θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή ενδοσκόπηση. Ειδικά αν είσαι ζώδιο του Νερού, που θα επηρεαστείς κυρίως μέχρι τις 23 Ιανουαρίου.

Καρκίνος

Ο 8ος οίκος σου παθαίνει μία ταραχή αλλά αυτό σημαίνει μεταμόρφωση και αναγέννηση. Θα νιώσεις ένα βάρος αλλά αυτή η εβδομάδα θα βάλει τέλος στις εκκρεμότητες. Θα ξεμπερδέψεις με οικονομικές οφειλές και θα αφήσεις πίσω ανθρώπους που δεν σου αξίζουν. Ήρθε η ώρα να επενδύσεις χρόνο, χρήμα και ενέργεια μόνο σε πράγματα που είναι για εσένα.

Σκορπιός

Έχεις αναρωτηθεί πραγματικά τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και θέλεις; Ο 4ος οίκος σου συμβολίζει την οικογένεια, το σπίτι και την ιδιωτικότητα και αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να ξεσκαρτάρεις τον χώρο σου και να συνδεθείς ξανά με τις ρίζες σου. Επίσης, θα αλλάξει ριζικά η σχέση που ήδη έχεις ή θα γνωρίσει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μην τρομάζεις. Οι αλλαγές δεν είναι μόνο για κακό.

Ιχθύς

Μπαίνεις σε ένα βαθύ και πνευματικό ταξίδι Ιχθύ, αλλά εσύ έχεις γεννηθεί για αυτά. Ο Ήλιος μπαίνει στον 12ο οίκο σου, που εκπροσωπεί το υποσυνείδητο. Από τη μία, αυτή η εβδομάδα θα σε δυσκολέψει γιατί θα νιώσεις ότι δεν έχεις χρόνο και διάθεση για να ασχοληθείς με τα απλά της καθημερινότητας, όπως η δουλειά. Από την άλλη, είναι τρομερά σημαντικό να δώσεις στον εαυτό σου αυτά που χρειάζεται, και που είναι κυρίως πνευματικά.