ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα παντρευτούν το 2022 – Put a ring on it

Pexels

Μια υπέροχη, ρομαντική και συντροφική χρονιά ξεκινάει για τρία συγκεκριμένα ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Τα 3 ζώδια που θα παντρευτούν το 2022

Τα 3 ζώδια που θα παντρευτούν το 2022 Pexels

Αν και ο γάμος δεν είναι στο στυλ όλων των ζωδίων (ναι, για σένα λέμε Δίδυμε και Σκορπιέ), για πολλά ζώδια, είναι ένα σημαντικό βήμα στη ζωή, που ολοκληρώνει τη ρομαντική, πνευματική και οικονομική σύνδεση, με τον/την σύντροφό τους.

Αν και το 2022 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για μερικούς από εμάς, είναι πιθανό αυτά τα τρία ζώδια να έχουν κάτι απίστευτο για να γιορτάσουν, ανεξάρτητα από το πώς θα τα φέρει η ζωή στους υπόλοιπους τομείς.

Αν έχετε βρει το έτερον σας σας ήμισυ, κανονίστε την κατάλληλη ημερομηνία και ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα.

Τα 3 ζώδια που θα παντρευτούν το 2022 – Ζυγός

Το 2022 θα είναι μια αρκετά απαιτητική χρονιά για τους Ζυγούς, αλλά υπάρχει πιθανότητα είτε να τους κάνουν πρόταση γάμου, είτε να είναι εκείνοι που θα την προτείνουν. Ενώ μερικοί από τους πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι εναντίον τους, μπορούν να βιώσουν λίγη από την καθοδηγητική δύναμη του Κρόνου.

Εάν πραγματικά νιώθουν ότι έχετε βρουν τον/την κατάλληλο/η, τότε το 2022 μπορεί απλώς να ενώσει τις ζωές τους. Να θυμάστε ότι ο γάμος δεν χρειάζεται να είναι τέλειος, για να είναι επιτυχημένος. Κάποιες αναποδιές είναι στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ενθουσιαστείτε!

Τοξότης

Παρόλο που οι Τοξότες, είναι τα άγρια παιδιά του ζωδιακού κύκλου, είναι πολύ πιθανό να αρραβωνιαστούν το 2022. Υπάρχουν μερικές καλές δονήσεις που έρχονται από τον Κρόνο, οι οποίες θα τους δώσουν τη δύναμη που χρειάζονται για να δεσμευτούν.

Η πρόταση γάμου δεν χρειάζεται να είναι μονότονη και παραδοσιακή, αφού κάτι τέτοιο, έτσι κι αλλιώς δεν τους αντιπροσωπεύει. Η πρόταση γάμου μπορεί να έρθει και από τις δύο πλευρές, όπου και όπως ταιριάζει καλύτερα στη σχέση τους.

Τα 3 ζώδια που θα παντρευτούν το 2022 – Υδροχόος

Αν και το 2022 θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τους Υδροχόους, υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να παντρευτούν. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι ο τέλειος σύντροφος, θα εμφανιστεί από το πουθενά αν είστε ελεύθεροι αυτήν τη στιγμή, υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα, να κάνετε με την τρέχουσα σχέση σας το επόμενο βήμα, εάν είναι η κατάλληλη στιγμή και για τους δύο.

Αγκαλιάστε την αίσθηση άνεσης και δύναμης που προέρχεται από τον Κρόνο και σταθεροποιεί τις επιλογές της ζωής σας. Επιλέξτε να είστε ευάλωτοι με τον σύντροφό σας. Λίγη γλυκύτητα παραπάνω, πηγαίνει πολύ στο ζώδιό σας.