ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα είναι single το 2022. Ready to mingle?

Pexels

Το να είναι κανείς single μπορεί να είναι ευχή ή κατάρα. Ανάλογα με το τι σας δίνει δύναμη, αυτές μπορεί να είναι αποκαρδιωτικές πληροφορίες ή ευπρόσδεκτα νέα: Αυτά τα τρία ζώδια είναι τα πιο πιθανό να είναι single το 2022.

Με βάση διάφορους παράγοντες το να είναι κανείς single, μπορεί να είναι και καλό και κακό σενάριο. Γενικά, άτομα όπως ο Καρκίνος και ο Ταύρος λατρεύουν να είναι σε σχέσεις, καθώς λατρεύουν να είναι ερωτευμένοι και να έχουν έναν σταθερό σύντροφο. Από την άλλη ζώδια, όπως ο Σκορπιός και ο Υδροχόος, θα προτιμούσαν πολύ να είναι μόνα τους, είτε για να εργαστούν για τους στόχους τους, είτε απλώς να απολαύσουν έναν εργένικο τρόπο ζωής.

Το 2022 τρία συγκεκριμένα ζώδια θα ζήσουν σαν all the single ladies.

Αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να είναι single το 2022 Pexels

Εάν αυτή τη στιγμή είστε σε μια σχέση και θέλετε να μείνετε εκεί, μην φρικάρετε. Δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος. Ωστόσο, εάν είστε σε μια σχέση που μάλλον δεν θέλετε να είστε, χρησιμοποιήστε τα άστρα προς όφελός σας και κάντε ένα γαλήνιο διάλειμμα.

Αυτά τα τρία ζώδια σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις είναι τα πιο πιθανό να είναι single το 2022, οπότε ετοιμαστείτε να τo γιορτάσετε ή να συμφιλιωθείτε με την ιδέα.

Κριός

Δεν φταίτε εσείς Κριοί, αλλά τα αστέρια. Το 2022 είναι μια γενικά δύσκολη χρονιά για εσάς. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια σειρά από μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα στα ερωτικά σας, όπου θα επικρατήσει το απόλυτο χάος.

Αν και είναι πιθανό να έχετε ακόμα μια πλούσια χρονιά, μην περιμένετε να βρείτε ακόμα τον τέλειο σύντροφο. Το 2022 μπορεί να ξεκινήσει ως μια αστρολογική καταιγίδα, αλλά με λίγη υπομονή (που συνήθως δεν είναι το δυνατό σας σημείο), οι ερωτικές σας προοπτικές θα ενισχυθούν προς το τέλος του έτους.

Αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να είναι single το 2022 – Δίδυμοι

Δίδυμοι, είστε το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να γίνετε και να μείνετε single το 2022. Η νέα χρονιά δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ανθίσουν ρομαντικές σχέσεις για εσάς, ειδικά στην αρχή του έτους. Αν θέλατε να ερωτευτείτε, η πρόγνωση είναι δυσοίωνη. Αλλά αν ελπίζετε να μείνετε single, το 2022 είναι μια καλή χρονιά για να το κάνετε.

Ευτυχώς για εσάς, χρειάζεται πραγματικά πολύς χρόνος, για να νιώσετε πραγματικά μόνοι. Και χάρη στα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, είναι δύσκολο να μην κάνετε φίλους και να μην δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Φέτος, εστιάστε στις πλατωνικές σχέσεις και στη δημιουργία ενός συστήματος υποστήριξης που πιστεύετε ότι σας κάνει πραγματικά καλό.

Λέων

Όπως με τους Διδύμους, έτσι για τους Λέοντες, το 2022 ΔΕΝ είναι η χρονιά για σχέσεις. Τα αστέρια γράφουν S-I-N-G-L-E στον νυχτερινό ουρανό. Με τις πολλαπλές πλανητικές αναδρομές να δημιουργούν δυσάρεστες γωνίες στον γενέθλιο Ήλιο σας, το 2022 κάνει το ρομαντισμό, δύσκολο εγχείρημα.

Εάν είστε ο τύπος του Λέοντα που ευδοκιμεί στην ανεξαρτησία, είναι η χρονιά που θα λάμψετε. Αλλά αν είστε επιρρεπείς στην συνεξάρτηση, ίσως αυτή είναι η χρονιά που ξεμπερδεύετε από αυτό το μοτίβο. Σκεφτείτε να εστιάσετε σε προσπάθειες που σχετίζονται με την καριέρα ή σε μια πνευματική πρακτική που απαιτεί ενδοσκόπηση.