ΖΩΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που θα ζήσουν φέτος την καλύτερη Πρωτοχρονιά

Pexels

Για τους περισσότερους, η Πρωτοχρονιά είναι μια από τις πιο μαγικές γιορτές του χρόνου, κατά την οποία μπορούν να απελευθερωθούν από τα βάρη και τους φόβους της παλιάς χρονιάς και να μπουν με τόλμη σε μια νέα.

Ποια ζώδια θα έχουν όμως σύμμαχό τους τα άστρα και θα ζήσουν φέτος την πιο ξεχωριστή παραμονή Πρωτοχρονιάς; Ποιοι θα καλωσορίσουν με χαμόγελο το 2022;

Τα ζώδια που θα ζήσουν φέτος την καλύτερη Πρωτοχρονιά Pexels

Τα ζώδια που θα περάσουν την καλύτερη  Πρωτοχρονιά

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι φέτος θα περάσουν μια από τις καλύτερες Πρωτοχρονιές τους. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι ιδιαίτερα μαγική για του Αιγόκερους, καθώς επωφελούνται τόσο από την τοποθέτηση του Ήλιου όσο και του Ερμή στο ζώδιό τους. Ο Ήλιος θα τους ευλογήσει, ενισχύοντας τις φυσικές τους δυνατότητες για λήψη αποφάσεων, αφοσίωση και πάθος. Η σύνοδος του Ήλιου ενισχύει τη γενική «ουσία» τους, ενώ ο Ερμής ενισχύει τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλετε τους στόχους σας για τη νέα χρονιά και να σκεφτείτε πώς θα χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας για να τους πετύχετε. Εσείς οι Αιγόκεροι είστε εξαιρετικά σκληρά εργαζόμενοι και έχετε την τάση να γίνεστε εργασιομανείς. Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας, ακριβώς όπως προσπαθείτε να καταξιωθείτε στη δουλειά σας.

Τα ζώδια που θα περάσουν την καλύτερη Πρωτοχρονιά

Τοξότης

Όπως και οι Αιγόκεροι, οι Τοξότες έχουν δύο μεγάλους πλανήτες στο ζώδιό τους, τη φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πρώτον, η Σελήνη κινείται στο ζώδιό τους, ενισχύοντας τα συναισθήματά τους. Οι Τοξότες έχουν μια έμφυτη επιθυμία για γνώση, ταξίδια και τεράστιες συναισθηματικές εμπειρίες. Χρησιμοποιήσετε τα ενισχυμένα συναισθήματά σας για να ξεκινήσετε το 2022, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επίσης, οι Τοξότες λαμβάνουν τα οφέλη του Άρη στο ζώδιό τους. Ο Άρης είναι ένας δύσκολος πλανήτης για να δουλέψεις μαζί του – όταν εργάζεται εναντίον σου, ο Άρης επιδεινώνει την ψυχραιμία και πυροδοτεί τις διαφωνίες. Ωστόσο, αν οι Τοξότες καταφέρουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους σε απογοητευτικές καταστάσεις, ο Άρης στο ζώδιό τους μπορεί να τους ενδυναμώσει και να προσθέσει πάθος στην ήδη παθιασμένη φύση τους.

Πώς μπορούν να ανακτήσετε τη συναισθηματική τους νοημοσύνη τη νέα χρονιά; Ας πάρουν αυτό το δυνατό ξεκίνημα και ας το εκμεταλλευτούν στο έπακρο!