ΖΩΔΙΑ

4 χαρακτηριστικά του Σκορπιού που συνήθως παρερμηνεύεις

Unsplash

Ας ευχηθούμε χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια που υπάρχουν. Ο Σκορπιός είναι συνήθως μία αρκετά πολύπλοκη προσωπικότητα, οι κινήσεις του οποίου παρερμηνεύονται.

Αν υπάρχει ένας Σκορπιός στη ζωή σου, ξέρεις τι εννοώ. Όπως ο Δίδυμος έχει τη φήμη του διπρόσωπου και είναι κρίμα κι άδικο να διαιωνίζουμε αυτά τα στερεότυπα, έτσι κι ο Σκορπιός είναι ελαφρώς παρεξηγημένος. Σήμερα θα μάθουμε τι υπάρχει πραγματικά πίσω από τα χαρακτηριστικά που φαίνονται.

Παθιασμένος

Αυτό που εσύ βλέπεις για ελεγκτικότητα, ο Σκορπιός το λέει πάθος. Είναι γεγονός ότι θέλει τα πράγματα να περνούν από τα δικά του χέρια, ώστε να ξέρει ότι είναι και σωστά. Με ό,τι και αν καταπιαστεί, δίνει όλο του τον εαυτό. Πάθος στη σχέση, πάθος και στη δουλειά.

Επίμονος

Η επιμονή πηγαίνει χέρι χέρι με το πάθος. Αν βάζεις έναν στόχο και επικεντρώνεσαι σε αυτόν, θέλεις και να πετύχει. Ένας Σκορπιός δεν το βάζει ποτέ κάτω, αλλά δεν κάνει και φασαρία. Είναι η ήρεμη δύναμη στον χώρο.

Έχει στρατηγική

Ποιο είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που σου έρχεται στο μυαλό; Σεξομανής. Το αμέσως επόμενο; Η μυστικοπάθειά του. Σου φαίνεται πολύ «κλειστός», δεν μιλάει ιδιαίτερα και νιώθεις ότι δεν σου επιτρέπει να τον πλησιάσεις. δεν είναι ότι πλάθει κάποια πλεκτάνη για να σε παγιδεύσει. Έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του, αλλά δεν λειτουργεί σε βάρος των άλλων. Είναι ένα πλάνο που αφορά την προσωπική του εξέλιξη. Απλώς, δεν το μοιράζεται με τους άλλους.

Υπερ-σεξουαλικός

Αυτό που εσύ βαπτίζεις σεξομανής, ο Σκορπιός το λέει αγάπη για τη σωματική επαφή. Όσο μυστικοπαθής είναι με τα λόγια, τόσο παθιασμένος και δοτικός είναι στο σεξ. Πειραματίζεται, δοκιμάζει νέα πράγματα και θεωρεί ότι το ερωτικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για το ευ ζην του. Αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός, συγχαρητήρια για την επιλογή σου.