ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν περισσότερο τον Ιούνιο, αλλά θα είναι για καλό

Unsplash

Ο Ιούνιος έχει ξεκινήσει και οι πλανήτες κάνουν πάρτι. Εντάξει, ίσως όχι για όλους, γιατί υπάρχουν και κάποια ζώδια που θα τα βρουν μπαστούνια.

Λίγο ο ανάδρομος Ερμής στις 18 Ιουνίου, ο ανάδρομος Ποσειδώνας στις 23 Ιουνίου, λίγο η ορθόδρομη Αφροδίτη στις 25 Ιουνίου, και λίγο παραπάνω οι εκλείψεις που ξεκίνησαν, 3 ζώδια θα περάσουν πιο δύσκολα από τα άλλα τον Ιούνιο. Θα είναι όμως για καλό. Για να αλλάξει κάτι.

Καρκίνος

Αν και ο γενέθλιος μήνας σου πλησιάζει, η αρχή του δεν θα είναι πολύ εύκολη. Ας πούμε ότι τα καλά νέα για εσένα θα έρθουν στο δεύτερο μισό των γενεθλίων σου. Η έκλειψη που έγινε στις 5 Ιουνίου ενεργοποιεί για τα καλά τον έκτο οίκο της υγείας, της πνευματικότητας και του εργασιακού περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι α πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα στην καθημερινότητα και θα βρεις το νόημα της ζωής. Πάνω που θα νιώσεις παραίτηση, η έκλειψη στις 21 Ιουνίου θα σου δώσει τα εφόδια για να ξανασηκωθείς. Άρα όλο αυτό θα είναι για καλό.

Σκορπιός

Αλλάζεις τη ζωή σου και τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα. Η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται για να σου δείξει δυο πραγματάκια και να ρίξει φως στο πώς περνάς τον χρόνο σου. Ενεργοποιείται ο οίκος των αξιών, των χρημάτων και των υλικών αγαθών. Τώρα χρειάζεσαι τη σταθερότητα και επαναξιολογείς τον τρόπο ζωής σου. Ο Ιούνιος είναι εδώ για να σε κάνει να δεις την αξία σου. Η έκλειψη της 21ης Ιουνίου σε προετοιμάζει για ένα λαμπρό μέλλον. Αλλά χρειάζεται να πάρεις ρίσκα.

Ιχθύς

Υπάρχει μία ομίχλη από πάνω σου, αλλά θα καθαρίσει σιγά σιγά. Έχεις αρχίσει εδώ και καιρό την επανάσταση, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα ταρακουνηθεί ο οίκος της καριέρας, της φήμης, των προσώπων εξουσίας και του πεπρωμένου. Βλέπεις τι είναι αυτό που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να νιώθεις άγχος και ανασφάλεια, αλλά αν είσαι προσγειωμένη, όλα θα πάνε καλά. Περίμενε κι εσύ την 21η Ιουνίου, γιατί τότε θα ανακαλύψεις την εσωτερική ευτυχία.