ΣΙΝΕΜΑ

City Drive-In: Ο Λυκαβηττός γεμίζει με ταινίες και εκδηλώσεις για όλο τον Ιούνιο

City Drive-in Cinema / Lycabettus Hill (Athens)

Αν δεν είχες ποτέ την ευκαιρία να πας σε ένα drive- in cinema και να δεις ταινία μέσα από το αυτοκίνητό σου, το φετινό καλοκαίρι σου δίνει πολλές ευκαιρίες. Ο κορονοϊός δημιούργησε νέες συνθήκες στην ψυχαγωγία και το drive- in πληροί πιο ασφαλείς προϋποθέσεις από τον κλασικό κινηματογράφο.

Ο Ιούνιος ξεκίνησε με αρκετά καλές προδιαγραφές φέρνοντας καλά νέα για εσένα που αγαπάς το σινεμά αλλά δεν θα ήθελες να το στερηθείς. Τα νέα όμως δεν αφορούν μόνο τους λάτρεις του κινηματογράφου. Το City Drive-In στον Λυκαβηττό είναι γεγονός και σε περιμένει για ταινίες, συναυλίες, πάρτι και stand up comedy.

Οι ταινίες που εγκαινιάζουν το City Drive-In

Αν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μείνεις στην Αθήνα, θα περάσεις φίνα και αυτό είναι εγγύηση. Το Drive-In στον Λυκαβηττό κάνει την αρχή με μία διαχρονική και μία φρέσκια (και πολυσυζητημένη) ταινία. Το “Grease” και τα «Παράσιτα». Δεν έχει καμία σημασία αν τα έχεις δει. Εδώ μιλάμε για ένα πολύ ιδιαίτερο experience.

City Drive-in Lycabettus 🚘🍿🎉Το ομορφότερο σινεμά της Αθήνας στο λόφο του Λυκαβηττού σε περιμένει ❤️Event link: City…Posted by Cinema Alive on Tuesday, June 2, 2020

Πώς θα κλείσεις εισιτήρια

Από τις 5 Ιουνίου, ο λόφος του Λυκαβηττού περιμένει τους σινεφίλ, τους μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες. Θα απολαύσεις ταινίες, συναυλίες και stand-up comedy μέσα από το αυτοκίνητό σου. Μπορείς να φας burgers, nachos και popcorn που θα πωλούνται στον χώρο και γενικά ο Ιούνιος αποκτά νέα διάσταση.

Για να κλείσεις εισιτήρια, μπες στο viva.gr. Εκεί θα βρεις εισιτήρια που ανέρχονται στα 12 ευρώ ανά αυτοκίνητο. Μέσα στο όχημα θα επιτρέπονται έως και 3 άτομα, λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19. Στις 5 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί Full moon Drive-In Fiesta, με κόστος 10 ευρώ, ενώ ο ο χώρος στον λόφο του Λυκαβηττού θα είναι ανοιχτός από τις 19:00 το απόγευμα.

Μπορείς να μπαίνεις στο Facebook και το Instagram αλλά και στην ιστοσελίδα του City Drive-In για να ενημερώνεσαι για τις αναρτήσεις που θα αφορούν τις ταινίες και τα happenings που θα γίνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η διοργάνωση ανήκει στο Cinema Alive, που είναι το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο. Συνεργάζεται με τα Hideout Events.