ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα από όλους τον Ιούνιο

Unsplash

Ξεκίνησε ο Ιούνιος, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού. Μπορεί η εκκίνηση να έγινε με βροχές και καταιγίδες, αλλά έχουμε ζήσει και πολύ χειρότερες καταστάσεις. Τώρα ξεκινάει η αλλαγή και η ελπίδα. Και οι πλανητικές κινήσεις δείχνουν ότι κανένας δεν θα είναι ο ίδιος μετά το τέλος του Ιουνίου.

Η έκλειψη στον άξονα Διδύμων- Τοξότη στις 5 Ιουνίου σου φέρνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από τοξικές πεποιθήσεις που δεν σου κάνουν καλό. Από την άλλη, η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε βοηθά να σκέφτεσαι λίγο πιο ρεαλιστικά σε θέματα καρδιάς (αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό). Τα 3 παρακάτω ζώδια θα υποστούν ολική μεταμόρφωση τον Ιούνιο.

Δίδυμοι

Μιλάμε για μία νέα εποχή για τους Διδύμους. Αλλάζουν εντελώς οι σχέσεις σου και απομακρύνεσαι από αυτές που θεωρούσες ότι είναι οι σωστές για εσένα. Μέσα στον Ιούνιο, τον μήνα των γενεθλίων σου, αποφασίζεις ότι προτεραιότητα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός και αναγνωρίζεις την αξία σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία από τον Μάιο και σου δίνει άλλη μία ευκαιρία στις 25 Ιουνίου. Οι σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές, μπαίνουν στο μικροσκόπιο αλλά όλα ξεκινούν από τη σχέση που αποκτάς με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη, ο Ιούνιος είναι ο μήνας σου. Ανοίγουν οι πνευματικοί ορίζοντες, εξερευνάς το άγνωστο και ανακαλύπτεις πολύ σημαντικά πράγματα για τον εαυτό σου. Η έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 3ο οίκο της επικοινωνίας και για τους δύο επόμενους μήνες, θα λειτουργείς με απόλυτη διαύγεια. Βελτιώνεται η διάθεσή σου αλλά και η ερωτική ζωή σου. Ειδικά στις 27 Ιουνίου, όπου ο καυτός Άρης μπαίνει στον Κριό και σου δίνει μία ένεση πάθους και ζωντάνιας. Ετοιμάσου.

Υδροχόος

Στις 25 Ιουνίου, η Αφροδίτη σταθμεύει στον οίκο της αγάπης, της δημιουργικότητας, της αυθεντικότητας και του πάθους. Αυτό σημαίνει ότι παίρνεις τα πάνω σου για τα καλά στο ερωτικό κομμάτι. Στις 5 Ιουνίου, η έκλειψη στον Τοξότη θα σε κάνει το κέντρο του ενδιαφέροντος σε κάθε παρέα (αν και αυτό δεν είναι νέο για εσένα). Να θυμάσαι ότι αυτά συνδυάζονται και μπορεί να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα μέσα από κάποια φιλική παρέα. Η ενέργεια που θα αποκτήσεις θα σε βοηθήσει προς το τέλος του μήνα.