ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν περισσότερο τον Απρίλιο

Unsplash

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για όλους μας. Μέσα σε καραντίνα και σε μία δύσκολη περίοδο για όλη την υφήλιο. Επομένως, το να λέμε ότι ο μήνας αυτός θα είναι δύσκολος μόνο για μερικούς, ακούγεται γελοίο. Ενδεχομένως και ειρωνικό. Παρόλα αυτά, θα υπάρξουν αρκετές πλανητικές αλλαγές με ανάδρομους πλανήτες και κάποιες έξτρα δυσκολίες.

Εμείς όμως δεν ξεχνάμε ότι μέσα στις πιο δύσκολες μέρες, το βασικότερο είναι να μην χάνουμε την αισιοδοξία μας. Μπόρα είναι, θα περάσει. Με τα πάνω μας, τα κάτω μας, την καθημερινότητα, τις ηλιόλουστες μέρες αλλά και τις πιο γκρίζες. Ας πούμε λοιπόν ότι υπάρχουν 3 ζώδια που θα ζοριστούν λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους τον Απρίλιο. Μάθε το γιατί.

Λέων

Αν κάτι δοκιμάζεται για εσένα τον μήνα Απρίλιο, είναι το εγώ σου. Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα σου δηλαδή.  Έφτασε η ώρα που θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να αναδείξεις όλα τα θετικά σημεία σου. Ο επιθετικός Άρης και ο σοβαρός Κρόνος ενώνουν τις δυνάμεις τους και μπαίνουν στον τομέα της συντροφικότητας, τεστάροντας την ικανότητά σου για συμβιβασμούς. Αν θυμώνεις περισσότερο, αναρωτιέσαι από πού προέρχεται. Η Πανσέληνος στον Ζυγό ενεργοποιεί τον 3ο οίκο που αφορά τους συγγενείς και την επικοινωνία.

Ζυγός

Σταμάτα να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου Ζυγέ. Αντί να κρατάς συνέχεια τα προσχήματα για να μην χαλάσεις την ισορροπία, το σύμπαν σου λέει ότι ήρθε η ώρα να «σπάσεις τα αυγά». Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου κλείνει ανοιχτές υποθέσεις που έπρεπε να κλείσουν. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, τον Απρίλιο, σε κάνει να αναθεωρείς για τις σχέσεις αλλά και τη φιλοσοφία ζωής σου.

Σκορπιός

Με τον Άρη και τον Κρόνο να παρελαύνουν από τον 4ο οίκο του σπιτιού και των θεμελίων, σου συμβαίνουν διάφορες συναισθηματικές αποκαλύψεις, ειδικά εκείνες που κρύβεις μέσα σου από παιδί. Τα πράγματα αλλάζουν και γίνονται καλύτερα. Ο Κρόνος σε βοηθά να νιώσεις πιο ζεν μέσα στο σπίτι σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους  ενεργοποιεί τον 8ο οίκο της οικειότητας, των φόβων και της μεταμόρφωσης. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις πιο βαθιά στις σχέσεις σου και να κάνεις τις αλλαγές που σου στερούν τη χαρά.