ΖΩΔΙΑ

Είσαι Κριός; Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Ξεκίνησαν και επίσημα τα γενέθλια του Κριού. Μπορεί να σβήσεις τα κεράκια σου εν μέσω κορονοϊού και σε μία περίεργη χρονική περίοδο, αλλά ας μην το βάζουμε κάτω. Τα γενέθλια είναι μέρα χαράς και ο Κριός έχει πλέον την τιμητική του.

Ξεκινάει ο ζωδιακός κύκλος από την αρχή και θυμόμαστε τον αγαπημένο και περιπετειώδη Κριό. Αυτό το ατίθασο ζώδιο που δεν πτοείται με τίποτα, έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ζωή και κρατά μία αισιόδοξη στάση στη ζωή.

Ποια είναι όμως τα 4 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να ταιριάξουν με τον Κριό; Ποια μπορούν να γίνουν ο μεγάλος του έρωτας;

Δίδυμοι

Κάποτε είχα ακούσει ότι μόνο οι Κριοί με τους Διδύμους αντέχονται μεταξύ τους. Κακεντρεχές θα το έλεγα, αλλά έλα που είναι αλήθεια. Εξαιρετικά δυναμικοί και οι δύο, παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Μαζί θα δοκιμάζουν νέες δραστηριότητες, ώστε να μην βαρεθούν εύκολα. Το καλό με αυτά τα δύο ζώδια είναι ότι πρώτα αποκτούν μία δυνατή φιλία και μετά περνούν στον έρωτα, που προκύπτει λόγω έντονης χημείας. Το κακό είναι ότι δεν είναι πολύ καλοί στο να δίνουν συμβουλές με κατανόηση.

Ζυγός

Δύο αντίθετα ζώδια που όμως λειτουργούν συμπληρωματικά. Ο Κριός ασχολείται περισσότερο με τον εαυτό του, ενώ ο Ζυγός φροντίζει τη σχέση. Αν καταλάβουν ότι ο ένας μπορεί να πάρει πράγματα από τον άλλον για την ίδια του την εξέλιξη, μιλάμε για ένα εξαιρετικό match. Και η αλήθεια είναι ότι ο Ζυγός χαρίζει στον Κριό την ηρεμία και ισορροπία που χρειάζεται.

Τοξότης

Δύο ζώδια της Φωτιάς που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη ζωή. Έχουν κοινή αίσθηση του χιούμορ, λατρεύουν τα ταξίδια και έχουν την ίδια μεγάλη ανάγκη για ανεξαρτησία και ιδιωτικότητα. Αν το σκεφτείς, είναι τέλειοι μαζί. Το πρόβλημα ίσως ξεκινήσει αν κάποιος αποκτήσει ανάγκη για μεγαλύτερη προσοχή, όπως ο Κριός. Αλλά εκεί θα φανεί η καλή σχέση. Στην επικοινωνία και την εξέλιξη.

Υδροχόος

Χαίρεσαι να τους βλέπεις να ανταλλάσσουν αιχμηρά σχόλια και να κόβει ο ένας, να ράβει ο άλλος. Και εφόσον το γέλιο είναι αφροδισιακό, έχουν και ανεπανάληπτη σεξουαλική χημεία. Είναι όμως και δύο ζώδια που εκδηλώνουν με διαφορετικό τρόπο την τρυφερότητά τους. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν αποδεχθούν τη διαφορετικότητά τους, ο Κριός και ο Υδροχόος συνθέτουν ένα παθιασμένο και πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι.