ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λειτουργούν ως ομάδα στη σχέση

Unsplash

Μπορεί να νιώθεις σαν ομάδα όταν είσαι με τους φίλους ή τα αδέρφια σου, και είναι λογικό. Αν όμως μιλάμε για ερωτική σχέση, η ομάδα αποκτά άλλη σημασία.

Σε μία σχέση ερωτεύεσαι, βγαίνεις ραντεβού, πηγαίνεις διακοπές και συζητάς. Αλλά όταν είσαι ομάδα, σημαίνει ότι μπορείς να στηριχτείς απόλυτα στο ταίρι σου και να του πεις τα πάντα. Ξέρεις ότι έχετε κοινούς στόχους και ότι είναι πάντα εκεί για εσένα. Γι αυτό και ο χωρισμός, αν έρθει, σε πληγώνει ακόμα περισσότερο.

Παρθένος

Υπάρχει μία παρεξήγηση με τον Παρθένο. Επειδή είναι πολύ οργανωτικός και πρακτικός, όλοι θεωρούν ότι δεν έχει κανένα συναίσθημα μέσα του. Εκείνοι όμως που ξέρουν, γνωρίζουν καλά ότι ο Παρθένος μπορεί να αφοσιωθεί για μία ολόκληρη ζωή. Σε οτιδήποτε τον χρειαστείς και είναι πρακτικό θέμα, θα είναι εκεί για να σου βρει τη λύση. Γενικά όμως, είναι ένα ζώδιο που κάνει ομάδα με τον σύντροφό του. Θέτουν κοινούς στόχους και τους πετυχαίνουν πάντα.

Σκορπιός

Άλλο ένα παρεξηγημένο ζώδιο. Κλείνεται στον εαυτό του, δεν ανοίγεται πολύ και χρειάζεται αρκετό χρόνο μέχρι να μπει 100% σε μία σχέση. Άπαξ όμως και μπει, δύσκολα θα βγει. Υπερασπίζεται τη σχέση του μέχρι τέλους και δίνει μεγάλη βάση στην ουσία. Όχι δεν θα κάνει συνέχεια stories με το άλλο του μισό, αλλά θα είναι εκεί σε ό,τι χρειαστεί. Λειτουργεί εντελώς ομαδικά.

Αιγόκερως

Ο βασιλιάς των σταθερών σχέσεων είναι ο Αιγόκερως. Και όχι μόνο αυτό. Επενδύει τα πάντα σε μία καλή συντροφική σχέση. Αν δεν λειτουργούν μαζί σαν ομάδα, το πιθανότερο είναι ότι θα περάσει στην επόμενη επιλογή. Η ερωτική σχέση μπαίνει στην πρώτη θέση για τον Αιγόκερω και αυτό φαίνεται στον τρόπο ζωής του. Αν και γενικώς, μπορεί να κάτσει να το παλέψει μέχρι να συμβεί. Με τον Αιγόκερω, η ομάδα δεν χάνει ποτέ.