ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν τεράστιες αλλαγές τον Ιούλιο

Unsplash

Καλό μήνα σε όλους με κάποια πολύ ευχάριστα νέα. Ας αρχίσουμε με τα καλά νέα και αργότερα θα δούμε ποιοι θα δυσκολευτούν τον Ιούλιο.

Καταρχάς, να σε ενημερώσω ότι ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με μεγάλη αστρολογική κινητικότητα. Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου και θα κατσικωθεί για 27-29 χρόνια και αυτό μεταφράζεται σε τεράστιες αλλαγές. Προσωπικές, κοινωνικές, ιεραρχικές. Στις 6 Ιουλίου, θα γίνει ολική έκλειψη στον Αιγόκερω, ο Χείρων θα είναι ανάδρομος στον Κριό (11 Ιουλίου) και ο Ερμής ορθοδρομεί στον Καρκίνο, στις 12 Ιουλίου. Όπως καταλαβαίνεις, θα γίνουν πράγματα τον Ιούλιο.

Ποια ζώδια λοιπόν θα περάσουν πάρα πολύ καλά τον Ιούλιο; Ποιοι θα δουν άσπρη μέρα τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και θα πάρουν μια ανάσα;

Καρκίνος

Ας δούμε τουλάχιστον άσπρη μέρα μέσα στον γενέθλιο μήνα μας. Η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω επηρεάζει τον 7ο οίκο των σχέσεων και των ανθρώπων με εξουσία στη ζωή σου. Σκέφτεσαι τις αλλαγές που μάλλον θα κάνεις και αυτή η μετάβαση θα σου ξανασυμβεί μετά από 27-29 χρόνια. Αποκτάς ξεκάθαρη σκέψη στις προσωπικές σου σκέψεις και γίνεσαι ακόμα πιο ανοιχτόμυαλη.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει όριο στις φιλοδοξίες σου Σκορπιέ. Το βασικό θέμα του Ιουλίου είναι αυτά που ονειρεύεσαι. Ο Κρόνος επηρεάζει τον 3ο οίκο σου, που αφορά την επικοινωνία, τον τρόπο σκέψης και πώς αλληλεπιδράς με τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσεις περισσότερο τη λογική ώστε να πετύχεις τις νέες σου περιπέτειες. Οι δικοί σου άνθρωποι θα σου δώσουν πολύ σημαντική καθοδήγηση, αρκεί να τους εμπιστεύεσαι.

Ιχθύς

Λάμπεις σαν διαμάντι Ιχθύ μου. Ο Κρόνος περνάς από τον 11ο οίκο σου και επηρεάζει τις συλλογικές δράσεις, την ομαδικότητα και τις φιλίες. Κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια και συνεργάζεσαι με ανθρώπους που σε εμπνέουν, είτε είναι συνάδελφοι είτε παιδικοί φίλοι. Μία πόρτα ανοίγει και μία άλλη κλείνει μέσα στον Ιούλιο. Όλες αυτές οι αλλαγές έχουν σκοπό να δείξουν στον κόσμο πόσο φωτεινό πλάσμα είσαι.