ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κάνουν τα καλύτερα δώρα

Unsplash

Υπάρχουν άνθρωποι που αναγκάζονται να βγουν να αγοράσουν δώρα επειδή κάποιος έχει γενέθλια. Υπάρχουν εκείνοι που δεν τρελαίνονται με την ιδέα, αλλά έχουν σίγουρα καλή πρόθεση και θα σε σκεφτούν. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που είναι «μανούλες» στα δώρα.

Δεν είναι ότι θα αγοράσουν δώρα για εσένα λόγω γιορτής ή γενεθλίων, έτσι απλά. Είναι ότι το βλέπουν σαν τον ιδανικό τρόπο να σου δείξουν το πόσο σε νοιάζονται. Θα βάλουν όλη τους τη μαεστρία στην απόφαση και θα φροντίσουν να είναι κάτι που θα σε ενθουσιάσει. Κάθε μικρή αφορμή είναι μία ευκαιρία για να σου κάνουν ένα δωράκι. Μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία. Απλά απόλαυσέ το.

Ταύρος

Ως γνωστόν, ο Ταύρος λατρεύει την ομορφιά και την πολυτέλεια, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσει στην υπερβολή. Δεν του δίνει τίποτα μεγαλύτερη χαρά από το να παίρνει και να χαρίζει όμορφα δώρα. Αν είσαι Ταύρος, ξέρεις ότι η ύλη είναι κάτι σημαντικό για εσένα και θέλεις να δείχνεις έτσι την αγάπη σου στον σύντροφό σου. Για να μην αναφερθούμε στο θέμα του shopping. Αν έχεις στη ζωή σου έναν Ταύρο, ξέρεις ότι θα σου αγοράσει εκείνες τις κάλτσες από κασμίρ που είχες βάλει στο μάτι πριν από τις εκπτώσεις.

Λέων

Θα πίστευε κανείς ότι ο παρορμητικός Λέων ζει μόνο για να παίρνει δώρα. Κι όμως, απολαμβάνει εξίσου να σου αγοράζει καλούδια, τα οποία όμως είναι προσεκτικά διαλεγμένα. Καταρχάς, θα το δει ανταγωνιστικά και, αν χρειαστεί, θα περπατήσει 3 ώρες μέχρι να βρει το δώρο που θεωρεί ότι εκπροσωπεί ακριβώς το πώς νιώθει για εσένα. Ψοφάει για τη στιγμή που θα δει τον ενθουσιασμό στα μάτια σου όταν ανοίξεις το δώρο.

Αιγόκερως

Εκπλήσσεσαι γιατί σκέφτεσαι ότι πρόκειται για ένα αρκετά εγωκεντρικό ζώδιο που ασχολείται μόνο με την πάρτη του. Δεν το λες και ψέμα, αλλά αν πρόκειται για κάποιον που αγαπά πολύ, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει το τέλειο δώρο (ή πολλά μικρά δώρα). Όπως και ο Λέων, το βλέπει πολύ εγωιστικά και θα ψάξει καιρό πριν, ώστε να καταλήξει στο υπέρτατο δώρο για εσένα. Δεν το κάνει συχνά, αλλά αν το κάνει, σημαίνει ότι μετράς για εκείνον.