ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Αυτό το κερί είναι το πιο cool δωράκι για σένα και όλες τις μαμάδες φίλες σου

Μητρότητα, μια ανεξάντλητα ευχάριστη αλλά περίπλοκη κατάσταση. Με στιγμές και φάσεις που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς ότι θα σου συμβούν, πριν σου συμβούν. Και δεν αναφέρομαι στα κοσμογονικά- το ότι δηλαδή ένας άνθρωπος σε λέει μαμά και σ’ έχει ανάγκη περισσότερο απ’ ό,τι εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό. Μιλώ για τα πολύ πιο απλά. Γι’ αυτό που παλιά ήταν το πιο εύκολο και χαλαρωτικό πράγμα του κόσμου, πχ το να κάτσεις λίγο με τον εαυτό σου, στην απόλυτη ησυχία, ν’ ανάψεις ένα κερί και να πιεις κι ένα κρασάκι στην υγειά σου και τώρα ακούγεται όνειρο απατηλό καθώς σκοντάφτει σε λεπτομέρειες.

Γιατί δεν είναι μόνο ο χρόνος περιορισμένος. Αυτό, πες το βρίσκεις. Τα παιδιά κοιμούνται κιόλας. Το πάω αλλού. Στο τζάκι που κάποτε μπουμπουνίζατε στο σπίτι αλλά τώρα που καπνίζει θα το σκεφτείς 2-3 φορές. Στο κεριά που θα διστάσεις ν’ ανάψεις για τα χημικά που θα μυρίσουν εκεί που αναπνέει το παιδάκι και κρίμα είναι. Πού φτάσαμε, ε;

Για ρίξε μια ματιά σ’ αυτό το κερί

Τα παιδιά είναι σκληροί κριτές, λένε. Θα κριτικάρουν τα πάντα, χωρίς δόλο φυσικά, με μία αφοπλιστική, ανεξέλεγκτη μη σου πω ειλικρίνεια. Το κερί που βλέπεις εδώ συνοψίζει όλα τα παραπάνω που έχω περιγράψει με τον πιο cool τρόπο. Γιατί είναι ένα κερί σόγιας με εύστοχο και fun προφανώς copy που εκφράζει πολλές μαμάδες. «Aισθάνομαι θύμα του ίδιου μου του παιδιού».

Personally Victimized Candle
PAPER SOURCE

Personally Victimized Candle

Αυτό το κερί είναι το πιο cool δωράκι για σένα και όλες τις μαμάδες φίλες σου
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

«Αν το ζεν ήταν αρωματάκι, θα ήταν αυτό» αναγράφεται στο βαζάκι του κεριού που μυρίζει σαν άνθος γιαπωνέζικης κερασιάς, το οποίο μπορεί να σε χαλαρώσει- ή έστω να κάνει την προσπάθεια- όταν νιώθεις ότι θες να τα σπάσεις όλα μια κάποια ένταση από τις πολλές ευθύνες. «Άναψε το κερί και βάλε τον πισινό σου χάμω», είναι η μόνη οδηγία που πρέπει ν’ ακολουθήσεις. Το κερί είναι φτιαγμένο 100% φυσικά, από σόγια και έλαια. Έχει το design που θα σου επιτρέψει να το βάλεις σε περίοπτη θέση στο τραπέζι του σαλονιού ή το μπάνιο σου. Επίσης δεν περιλαμβάνει φθαλάτες, τα περιβόητα χημικά συστατικά που ναι μεν μυρίζουν ωραία, μα πρέπει ν’ αποφεύγουμε- αλλά τι σου λέω, το ξέρεις ήδη αγαπημένη ψαγμένη μου μαμά.