ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το shopping

outnow.ch

Όποιος είναι shopaholic, να σηκώσει το χέρι του. Και μετά να κοιτάξει το υπόλοιπο του τραπεζικού του λογαριασμού. Σήμερα όμως δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε ποιος χρειάζεται απεξάρτηση από τα ψώνια. Το shopping μπορεί να γίνεται και σωστά, με μέτρο και αρκετό γούστο.

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα κάνουν shopping για τον εαυτό τους, αλλά δε θα ξεχάσουν τους φίλους ή το ταίρι τους. Ξέρουν τι χρειάζεται ο καθένας, τα δώρα τους δεν είναι καθόλου τυχαία και μπορείς να βασιστείς σε αυτούς, αν τυγχάνει να σκυλοβαριέσαι το shopping. Ντροπή σου by the way.

Ταύρος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που του αξίζει δικαιωματικά να μπει στην κορυφή αυτής της λίστας, αυτό είναι ο Ταύρος. Έχεις γνωρίσει Ταύρο που δεν ενθουσιαζόταν με την ιδέα του ξοδέματος; Ό,τι και να συμβεί, το στοιχείο του είναι η Γη (εκεί που βρίσκεις το χρυσάφι δηλαδή) και πλανήτης του η Αφροδίτη. Η πολυέλεια και η ομορφιά. Θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις πολύτιμα αγαθά στην κατοχή σου και επενδύει πάντα σε καλά και ακριβά κομμάτια. Δεν υπάρχει μέση λύση. Μπορεί να αποταμιεύσει χρήματα, για μία ώρα δύσκολη, αλλά μπορεί να τα ξοδέψει όλα μέσα σε λίγες ώρες. Στο shopping.

Λέων

Δεν κρύβεται το shopping από τον Λέοντα. Θα πάει για ψώνια και θα τα βάλει όλα μαζί στη δουλειά, την επόμενη μέρα. Θα λαμποκοπά από τα καινούρια κοσμήματα και θα τον δεις πριν καν μπει στο κτίριο. Δεν πρόκειται να αγοράσει κάτι ουδέτερο ή πρακτικό. Το πιθανότερο είναι ότι το shopping θα έχει και συνέχεια. Ειδικά αν διανύουμε περίοδο εκπτώσεων.

Ζυγός

Ειλικρινά, έχεις γνωρίσει ποτέ Ζυγό που να μην έχει πολύ καλή αίσθηση του στιλ; Ακόμα κι αν αργήσει να ξυπνήσει το πρωί, θα αφήσει τον καφέ του για αργότερα, αλλά θα βάλει το σωστό outfit. Άλλο ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς. Και η ομορφιά ισούται με το shopping. Όλοι το ξέρουν αυτό. Ένας Ζυγός δεν είναι της υπερβολής αλλά θέλει να βλέπει γύρω του ομορφιά και ισορροπία. Να φορά ρούχα που δείχνουν την αυτοπεποίθηση και τη λάμψη του.

Σκορπιός

Εδώ ίσως έχουμε να κάνουμε με το ζώδιο που παθαίνει εμμονή με το shopping. Αν μπει στο μυαλό του, δε βγαίνει εύκολα. Ακόμα κι αν βαριέται να βγει από το σπίτι, θα ανοίξει τον υπολογιστή του. Για ποιο λόγο υπάρχει εξάλλου το online shopping; Κάνεις τις πιο παρορμητικές αγορές, αλλά, αν μη τι άλλο, ξέρει τι του ταιριάζει περισσότερο, μπορεί να υποστηρίξει και το πιο εκκεντρικό στιλ και κάνει εξαιρετικά δώρα. Το shopping στα καλύτερά του.