ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται πολύ δυνατά

Unsplash Shaira dela Pena

Όταν μιλάμε για έρωτα και συναισθήματα, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που προστατεύουν τον εαυτό τους από τα βέλη του έρωτα. Εκείνοι που παίρνουν το ρίσκο και εκείνοι που θεωρούν ότι η ασφάλεια είναι προτιμότερη της καψούρας.

Αλλά σάμπως ο έρωτας δεν είναι ένα ρίσκο; Πέφτεις με τα μούτρα και δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρη για το αν θα λειτουργήσει. Ωστόσο, κάποια ζώδια δεν φοβούνται να δείξουν την ευάλωτη πλευρά τους και να ερωτευτούν πολύ δυνατά, χωρίς όρια. Και ποια ζώδια είναι αυτά;

Κριός

Μία γυναίκα Κριός έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να βάλει πάθος στις σχέσεις της, που θα πάρει το ρίσκο, ακόμα και αν ξέρει ότι θα φάει τα μούτρα της. Βουτάει στο πάθος, έτσι όπως κάνει γενικά με τη ζωή. Είναι ένα ζώδιο που θα προσπαθήσει πολύ για μία σχέση, ειδικά στην αρχή που υπάρχει μπόλικο πάθος και διαθέτει τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Συνεχίζει να τον έχει και στην πορεία όμως; Αν δει ότι ο παρτενέρ της είναι πιο αργός στις αντιδράσεις και δεν έχει την ίδια ένταση, προχωρά παρακάτω κι ας είναι πληγωμένη.

Τοξότης

Για μία γυναίκα Τοξότη, τα πρώτα στάδια του έρωτα είναι γεμάτα συναίσθημα. Ξέρει ότι μπορεί να πληγωθεί και να μην έχει ανταπόκριση, αλλά δεν το βάζει κάτω. Παίρνει το ρίσκο. Όταν μπαίνει σε μία σχέση, δεν φοβάται να είναι ευάλωτη, ανοιχτή και να δείξει και τις πιο σκοτεινές πλευρές της. Έτσι θα τεστάρει εξάλλου την αντοχή του άλλου. Και το ίδιο περιμένει και από τον άλλον. Να είναι 100% ειλικρινής και παθιασμένος μαζί της.

Ιχθύς

Μία Ιχθύς είναι ευαίσθητη, ειλικρινής και αγαπά με όλο της το είναι. Ως ζώδιο του Νερού, τα συναισθήματά της είναι πάνω από όλα και αν βρει αυτό που ψάχνει, δίνεται ολοκληρωτικά. Εκτιμά τις βαθιές αξίες και τους ανθρώπους που θεωρούν ότι η αγάπη και η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Εμπιστεύεται εύκολα και αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά πιθανό να πληγωθεί. Θα μειώσει αυτό την ορμητικότητά της στον έρωτα; Με τίποτα.