ΖΩΔΙΑ

7 διάσημα ζευγάρια που έχουν ιδανικό ζωδιακό συνδυασμό

ⓒ 2021 Andy Kropa/Associated Press

Οι επώνυμοι είναι άνθρωποι σαν εμάς. Αναζητούν το άλλο τους μισό και ελπίζουν ότι θα ταιριάξουν. Αν και μία σχέση δεν διαρκεί μόνο λόγω ζωδιακής συμβατότητας, ας παραδεχτούμε την αλήθεια.

Θα μπορούσε η Jennifer Lopez που είναι Λέων να είναι με κάποιον που δεν είναι εξίσου δυναμικός και ηγετικός; Ναι, σωστά μάντεψες. Ο Alex Rodriguez είναι επίσης Λέων και υπάρχει λόγος αστρολογικός που ταιριάζουν τόσο πολύ. Για να δούμε μερικά διάσημα ζευγάρια και ποια είναι τα ζώδιά τους. Μπορεί να είσαι κι εσύ στην ίδια κατηγορία.

Beyonce (Παρθένος) και Jay-Z (Τοξότης)

Beyonce Invision/AP / Joel C Ryan

Σε πρώτη ανάγνωση, σκέφτεσαι ότι ο πρακτικός και προσγειωμένος Παρθένος δεν θα αντέξει εύκολα τον ανεξάρτητο Τοξότη. Σε αυτήν την περίπτωση, μιλάμε για ένα power couple δείχνει να τα έχει βρει παντού, παρά τις αντιξοότητες που έχουν συναντήσει στη διαδρομή τους. Εκείνη είναι αφοσιωμένη και δυναμική και εκείνος έχει μεγάλη καρδιά και λειτουργεί πιο ονειροπόλα.

Kim Kardashian (Ζυγός) και Kanye West (Δίδυμοι)

Invision/AP / Evan Agostini

Είναι και οι δύο ζώδια του Αέρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι τρομερά επικοινωνιακοί, κοινωνικοί και δημοφιλείς. Είναι δύο ζώδια που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους και δεν πρόκειται να βαρεθούν ποτέ. Δεν ξεμένουν ποτέ από ιδέες για εξόδους και δραστηριότητες, ενώ έχουν μία ατελείωτη λίστα με φίλους με τους οποίους οργανώνουν μίνι αποδράσεις.

Priyanka Chopra (Καρκίνος) και Nick Jonas (Παρθένος)

Invision/AP / Jordan Strauss

Εδώ μιλάμε για έναν πολύ καλό και συμπληρωματικό συνδυασμό. Η Priyanka ξέρεις πώς να δίνει και να δείχνει την τρυφερότητά της. Όταν ο Nick επιστρέφει στο σπίτι ζοχαδιασμένος, εκείνη ξέρει ότι μία αγκαλιά αρκεί για να περάσουν όλα. Αντίστοιχα, ο Παρθένος Nick της δίνει τη λογική διέξοδο που χρειάζεται και την προσγειώνει όταν εκείνη παραλογίζεται ελαφρώς.

Chrissy Teigen (Τοξότης) και John Legend (Αιγόκερως)

Invision/AP / Evan Agostini

Και πάλι έχουμε να κάνουμε με έναν καλό, συμπληρωματικό συνδυασμό. Εκείνη φέρνει την τρέλα και τον αυθορμητισμό του Τοξότη, ενώ ο John είναι ο σοβαρός και ο λογικός. Ο ένας παίρνει από τον άλλον και η σχέση τους έχει βαθιές ρίζες.

Meghan Markle (Λέων) και Harry (Παρθένος)

Pool Photo via AP / Daniel Leal-Olivas

Ένα ρομάντζο που σπάει το κατεστημένο. Κυριολεκτικά. Αν και νιώθουν και οι δύο πολύ άνετα με το να είναι στο επίκεντρο, μία δυναμική Λέαινα χρειάζεται έναν αφοσιωμένο Παρθένο που όχι μόνο χαίρεται με την επιτυχία της, αλλά λειτουργεί και υποστηρικτικά. Και το ίδιο θα κάνει και εκείνη μαζί του.

Jennifer Lopez (Λέων) και Alex Rodriguez (Λέων)

Invision/AP / Matt Sayles

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, πρόκειται για ένα από τα διάσημα ζευγάρια που ανήκει στο ίδιο ζώδιο. Λένε ότι όταν βγαίνεις με το ίδιο ζώδιο της Φωτιάς, είναι σαν να τα έχεις με τον εαυτό σου. Χαρισματικοί, υπέρλαμπροι και δυναμικοί. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει θερμά ο ένας τον άλλο.

Barack Obama (Λέων) και Michelle Obama (Αιγόκερως)

AP Photo / Andrew Harnik

Άφησα το αγαπημένα μου ζευγάρι για το τέλος. Ζώδια με πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες, που διεκδικούν αυτό που θέλουν. Μαζί μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο (όπως και έγινε) και είναι συνήθως αυτό το ζευγάρι που μένει μαζί για πάρα πολλά χρόνια.