ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται και από απόσταση

Unsplash

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Κάποιοι παθαίνουν εύκολα έρωτα έρωτα κεραυνοβόλο και μπορούν να ζήσουν έναν έρωτα χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους. Άλλοι πάλι είναι κάπως πιο ρεαλιστές και αδυνατούν να ενθουσιαστούν αν δεν γνωρίσουν πολύ καλά έναν άνθρωπο. Να τον αγγίξουν, να τον μυρίσουν και να δουν πώς λειτουργούν οι φερομόνες τους.

Τώρα με την καραντίνα και το social distancing, το online φλερτ δίνει και παίρνει. Είναι μία ανάγκη που προκύπτει περισσότερο από την ανάγκη για επικοινωνία. Ειδικά αν ζεις μόνος. Παρόλα αυτά, υπάρχουν 3 ζώδια που είναι πιθανό να βγουν ερωτευμένα από την καραντίνα. Να γνωρίσουν τον έρωτα από απόσταση και να νιώσουν πεταλούδες στο στομάχι. Και όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρομαι στα ζώδια του Νερού.

Καρκίνος

Αν το βάλει στόχο να ερωτευτεί, θα ερωτευτεί. Είναι μόνη στην καραντίνα, βλέπει μία ρομαντική ταινία παρέα με ένα ποτήρι κρασί. Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Αν μιλήσει (από απόσταση) με κάποιον που της ξυπνά κάτι, θα δημιουργήσει στο μυαλό της κινηματογραφικό σενάριο. Πολύ πιθανό να οραματιστεί το φινάλε. Πες ό,τι θες, αλλά με τέτοια διαίσθηση που έχει, εντοπίζει αυτό που της ταιριάζει. Κι ας χτυπάει τον κεφάλι της στον τοίχο.

Σκορπιός

Αν και δεν πάει το μυαλό σου εύκολα στον Σκορπιό, μιλάμε για ένα άκρως σεξουαλικό ζώδιο. Η πιθανότητα του έρωτα υπάρχει πάντα μέσα στο μυαλό της και η καραντίνα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανοιχτεί σε κάποιον. Είναι και πιο πιθανό να το τολμήσει από απόσταση. Έτσι νιώθει ότι δεν διακυβεύονται πολλά.

Ιχθύς

Άλλο ένα ονειροπόλο και ρομαντικό ζώδιο του Νερού. Επίσης διαισθητικό και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί πολύ εύκολα, αν εκτιμήσει ότι είναι ένας άνθρωπος που αξίζει τον κόπο. Εάν όμως συναντηθεί από κοντά με το εν λόγω πρόσωπο, προσγειώνεται στη σκληρή πραγματικότητα και σου κάνει κανονικό ghosting.