ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που προτιμούσαν πάντα το social distancing

Unsplash

Η νέα ορολογία που μπήκε στις ζωές μας και έγινε πλέον καθημερινότητα είναι το social distancing. Κρατάς τις αποστάσεις σου με όλους παραμένοντας σπίτι ή βγαίνεις για τα απολύτως απαραίτητα φροντίζοντας να μην είσαι σε απόσταση αναπνοής (και ιού) από τον συνάνθρωπο.

Έλα όμως που υπάρχουν και οι άνθρωποι που προτιμούσαν το social distancing, before it was cool. Είναι τα ζώδια που προτιμούν να μένουν στο σπίτι και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ιδανικά, θα ήθελαν να δουλεύουν εκεί για να μην χρειάζεται να κοινωνικοποιούνται σε καθημερινή βάση. Θα δεις και μερικά ζώδια από τα οποία δεν το περίμενες.

Ταύρος

Το λογικό, προσγειωμένο και πεισματάρικο ζώδιο. Επιλέγει πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους για να έχει στη ζωή του και απολαμβάνει τα υλικά αγαθά, χωρίς να χρειαστεί να βγει από το σπίτι του. Το ταίρι του και ένα ποτήρι ακριβή σαμπάνια αρκούν για να έχει ό,τι χρειάζεται.

Καρκίνος

Το ζώδιο που πολύ συχνά κλείνεται στο καβούκι του και δεν του παίρνεις λέξη. Ναι μεν ανησυχεί για τους άλλους και δίνει απλόχερα τη φροντίδα του, αλλά η ιδανική του μέρα περιλαμβάνει το σπίτι, το σπίτι και το σπίτι του. Δεν θα τον πείραζε αν χρειαζόταν να δουλεύει από εκεί και αν το social distancing συνέχιζε και μετά την καραντίνα. Οι άνθρωποι εξάλλου πληγώνουν την καρδούλα του.

Υδροχόος

Το βλέπω στα μάτια σου ότι έχεις εκπλαγεί. Ο Υδροχόος είναι η προσωποποίηση του πάρτι και της κοινωνικοποίησης. Κι όμως, αυτό είναι το φαίνεσθαι. Στην πραγματικότητα, δεν μπορεί τα πολλά πολλά με τους ανθρώπους και προτιμά σίγουρα να είναι μόνος στο σπίτι, με ταινίες και καλή μουσική. Νοιάζεται για τους ανθρώπους, αρκεί να κρατούν τις αποστάσεις.

Ιχθύς

Αν και πρόκειται για άλλο ένα ζώδιο που νοιάζεται για τον πλησίον του, συνήθως ζει στον δικό του κόσμο και προτιμά να μένει εκεί. Η καραντίνα του επιτρέπει να μπει φουλ στον κόσμο της φαντασίας και να κάνει όνειρα για το μέλλον. Όπως και ο Καρκίνος, πληγώνεται εύκολα και προτιμά να μην συναναστρέφεται πολύ κόσμο.