ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι και σύντροφοι και κολλητοί σου

Unsplash

Δύο σε ένα. Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να περιγράψω αυτήν την περίπτωση, όπου με έναν άνθρωπο, έχεις διπλό κέρδος. Έλα παραδέξου το. Έχεις σκεφτεί πολλές φορές ότι θα ήθελες έναν σύντροφο με τον οποίο να επικοινωνείς σαν να είναι κολλητός σου.

Πρόκειται για αυτά τα ζώδια που έχουν μεγάλη καρδιά και θεωρούν ότι το παν σε μία σχέση είναι η οικειότητα και η αφοσίωση. Τα υπόλοιπα ακολουθούν. Αν έχεις ένα τέτοιο ζώδιο στη ζωή σου (ή αν είσαι εσύ), ξέρεις το συναίσθημα. Έχεις και σύντροφο και κολλητό φίλο. Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιλογή σου.

Ταύρος

Αν αναζητάς έναν σύντροφο και έναν πολύ καλό φίλο, ο Ταύρος είναι για εσένα. Αυτό το καλόκαρδο και αξιόπιστο ζώδιο είναι εκεί για να σε στηρίξει και να μην κουνήσει ρούπι από το πλάι σου. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα τρέξει αν σου συμβεί το οτιδήποτε ενώ ταυτόχρονα δεν ξεχνά τη σημασία του πάθος σε μία σχέση. Είναι και εραστής είναι κολλητός. Τι άλλο θέλεις;

Λέων

Ένας Λέων ξέρει πώς να περνά καλά και να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο. Έχει μία ανάλαφρη προσέγγιση απέναντι στη ζωή και τον έρωτα και το μεταδίδει και στο ταίρι του. Αν αποδεχθείς και αγαπήσεις τον Λέοντα για αυτό ακριβώς που είναι, θα σου είναι αφοσιωμένος για μία ζωή. Γίνεται εξαιρετικός σύντροφος, ζεστός, τρυφερός και τρομερά υποστηρικτικός.

Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει ένας Παρθένος για τον άνθρωπο που αγαπά. Ναι, ο έρωτας και το πάθος είναι σημαντικά στοιχεία, αλλά ο Παρθένος βλέπεις τις σχέσεις του πολύ σοβαρά και καθόλου ανάλαφρα. Αν σε αγαπήσει, είναι εκεί παντοτινά. Θα σε στηρίξει, θα σε βοηθήσει, θα σου προσφέρει άμεσα λύση και θα σου ασκήσει κριτική, αν θεωρεί ότι θα σε βοηθήσει. Όπως θα έκανε και ο κολλητός σου. Όταν έχεις έναν Παρθένο στη ζωή σου, ξέρεις ότι έχεις κάνει μία σημαντική επένδυση.