ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που βλέπουν το φλερτ σαν απιστία

Unsplash

Κακά τα ψέματα, για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω, υπάρχει μία πολύ λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του φλερτ και της απιστίας. Υπάρχουν και εκείνοι που είναι super cool και θεωρούν ότι το φλερτ είναι τρόπος ζωής. Σαν να αναπνέεις ένα πράγμα.

Αλλά υπάρχει και η άλλη μερίδα, που νιώθει ότι το φλερτ είναι ο προάγγελος της απιστίας. Για να μην σου πω ότι είναι το πρώτο βήμα της απιστίας. Στην πραγματικότητα, αυτό το πρόβλημα δεν έχει λύση. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι να έχεις την ίδια άποψη με τον σύντροφό σου και να υπάρχει ομοφωνία ως προς το τι θεωρείται απιστία και τι όχι. Διαφορετικά, ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος. Και ποια είναι τα ζώδια που εξισώνουν το φλερτ με την απιστία;

Ταύρος

Αν και είναι αρκετά λογικός και προσγειωμένος, ο Ταύρος θεωρεί ότι το φλερτ είναι απειλή για τη σχέση του. Το βλέπει σαν παραβίαση της εμπιστοσύνης που σου έχει και αν χρειαστεί, θα σου κάνει σκηνή ζηλοτυπίας που θα θυμάσαι για πάντα. Αν φλερτάρεις με άλλον και ο Ταύρος το ανακαλύψει από μόνος του, βγάλε διαβατήριο και τρέχα.

Καρκίνος

Ε ήταν προφανές. Το ζώδιο που δημιουργεί τους πιο ισχυρούς δεσμούς αδυνατεί να δεχτεί ότι ένα φλερτ είναι αθώο. Άσε που θα το διαισθανθεί πριν καν το δοκιμάσεις. Ακόμα και αν προκύψει στον ίδιο ένα απλό φλερτ, θα απομακρυνθεί αμέσως γιατί ξέρει πώς είναι να συνδέεσαι συναισθηματικά με κάποιον. Και δεν θέλει να διανοηθεί ότι θα του συμβεί κάτι ανάλογο.

Αιγόκερως

Μία αξία έχει ο Αιγόκερως. Μία. Την αφοσίωση. Ένα αρκετά παραδοσιακό ζώδιο που μπαίνει σε σοβαρή σχέση, μόνο αν νιώσει ότι είναι απόλυτα δοκιμασμένη. Του είναι αδιανόητο ότι κάποιος θα φλερτάρει ενώ είναι σε σχέση. Αν ξεπεράσεις τα όρια της ευγένειας, θα στο υπενθυμίσει ένας Αιγόκερως. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα τον έχεις ήδη αποχαιρετήσει.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς, σαν ζώδιο του Νερού, θα διαισθανθεί το φλερτ και θα καταλάβει ότι υπάρχουν περίεργες κινήσεις. Ξέρει πότε περνάς τη λεπτή γραμμή και γενικά δεν είναι fan του φλερτ. Επίσης, πληγώνεται εύκολα και δεν του αρέσει να βλέπει το ταίρι του να δίνει αλλού τη προσοχή του. Μην το πληγώσεις το έρμο το ψαράκι. Πόσο συναίσθημα να διαχειριστεί;