ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν δίνουν συνέχεια σε ένα καλοκαιρινό φλερτ

Unsplash

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και κάποιοι ήδη βρίσκονται σε μια παραλία ή ετοιμάζουν βαλίτσες για τις διακοπές τους με την ελπίδα ότι θα γνωρίσουν τον έρωτα που θα τους πάρει τα μυαλά. Και όντως, πολλοί έρωτες έχουν γεννηθεί με φόντο ένα ειδυλλιακό θερινό τοπίο και πολλά φλερτ έχουν ξεκινήσει με τα κορμιά να καίγονται από την αλμύρα.

Το θέμα όμως είναι ποιοι έρωτες αντέχουν επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, ποιοι επιβιώνουν μετά τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια και ποιοι μένουν απλά ως αναμνήσεις ενός καλοκαιρινού φλερτ που ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και αν ανήκεις εσύ ή το αντικείμενο το πόθου σου σε κάποιο από τα 3 ζώδια που ακολουθούν, είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσεις τον καλοκαιρινό σου έρωτα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι πιστεύουν ό,τι και αν πουν, απλά είναι λίγο επιπόλαιοι και βιάζονται να ξεστομίσουν βαρύγδουπες εκφράσεις που μπορεί να σας κάνουν να τις πιστέψετε, ενώ την επόμενη στιγμή νιώθουν κάπως αλλιώς. Έχουν έναν μαγικό τρόπο να προσεγγίζουν το αντικείμενο του πάθους τους και να το κάνουν να νιώθει μοναδικό. Του δίνουν τόση σημασία και το φλερτάρουν με τόση τέχνη που τελικά κερδίζουν αυτό που θέλουν. Και τι είναι αυτό; Να περάσουν καλά. Και ναι λοιπόν, αυτό μπορούν να σας το εγγυηθούν, για όσο τουλάχιστον είστε στο επίκεντρο του πόθου τους, θα νιώθετε ότι κάθεστε σε θρόνο. Όμως επειδή βαριούνται εύκολα και είναι περίεργοι πολύ και κάτι άλλο μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον τους, ίσως να μην φτάσετε ούτε μέχρι το τέλος των διακοπών μαζί. Αν πάλι το πάθος τους είναι μεγάλο και επιστρέψετε μαζί στο κλεινόν άστυ, μην κάνετε το λάθος και τους πιέσετε, διότι θα πετάξουν μακριά σας.

Τοξότης

Τα καλοκαιρινά ειδύλλια ανήκουν στους ταξιδιάρηδες Τοξότες. Είναι ελεύθερα πνεύματα, αισιόδοξα και ζουν για τη στιγμή. Θέλουν να απολαμβάνουν το κάθε λεπτό και να γεμίζουν εικόνες και εμπειρίες. Είναι θερμοί, κοινωνικοί, γελαστοί, αστείοι και συναρπαστικοί και σιγά σιγά κερδίζουν έδαφος προς την καρδιά που θέλουν να ρίξουν τα βέλη τους. Με περίσσια μαεστρία και αυθορμητισμό που αφοπλίζει κάνουν τους άλλους να αφήνονται και τα όρια και οι άμυνες καταλύονται. Από τον ενθουσιασμό τους κολλάνε στο αντικείμενο του πόθου τους και δίνουν την εντύπωση ότι είναι εξαρτημένοι. Μόλις όμως το πάθος ξεφουσκώσει βγάζουν τον αληθινό τους εαυτό. Τον αδέσμευτο, τον ανεξάρτητο, τον ελεύθερο και εσείς που φτάσατε στον 7ο ουρανό μαζί τους αναρωτιέστε τι έγινε λάθος. Τίποτα, έτσι είναι στην πραγματικότητα, έχουν το φευγιό μέσα τους.

Αιγόκερως

Σε αντίθεση με τους Διδύμους και τους Τοξότες, οι Αιγόκεροι είναι από τα ζώδια που δεν τελειώνουν τα καλοκαιρινά ρομάντζα επειδή θέλουν την ελευθερία τους για να πετάξουν σε άλλο λουλουδάκι και να αναζητήσουν μια νέα περιπέτεια. Ρίχνουν τους τίτλους τέλους επειδή αλλάζουν οι προτεραιότητές τους. Όταν λοιπόν ξεκινάνε για τις διακοπές τους, βάζουν στο μυαλό τους ότι θα το ζήσουν μέχρι τέλους, θα ξεκουραστούν, θα χαλαρώσουν, θα ερωτευθούν και θα ξεδώσουν (εκτός αν υπάρχουν εκκρεμότητες από τη δουλειά που θα τις κουβαλούν στο λάπτοπ μαζί τους στην παραλία). Έτσι λοιπόν αφήνονται όσο μπορούν και προσπαθούν μέσα σε λίγες ημέρες να ζήσουν ότι δεν έζησαν τους προηγούμενους 11 μήνες. Αν λοιπόν γνωρίσουν κάποιον-α που θα τους κάνει κλικ ερωτικά θα πέσουν με τα μούτρα. Και εκεί λοιπόν που ζουν στο αποκορύφωμα του, τον μεγάλο έρωτα, μόλις φτιάξουν τις βαλίτσες της επιστροφής μεταλλάσσονται και γίνονται και πάλι άκαμπτοι, απρόσιτοι και οι σνομπ Αιγόκεροι.