ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που είναι απίθανο να σου κάνουν ghosting

Pexels

Ο μόνος ίσως τρόπος για να αποφύγεις εντελώς καταστάσεις όπως το ghosting ή το curving, είναι να σταματήσεις να βγαίνεις ραντεβού και να βάλεις τέλος στην ερωτική σου ζωή, μια και καλή. Οπότε ναι, δεν μιλάμε για μία ιδιαίτερα βιώσιμη λύση.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο έρωτας και η αγάπη είναι ένα χαμένο παιχνίδι. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες ghosting, ήρθε η ώρα να γίνεις λίγο πιο επιλεκτική. Ορισμένες προσωπικότητες είναι πιο πιθανό να εγκαταλείψουν τα όπλα, πριν καλά-καλά ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας. Και ναι, ο αστρολογικός τους χάρτης μάλλον έχει κάποια σχέση με αυτό. Το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι; Τα 5 ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν ghosting, έχουν κάτι κοινό: Eίναι όλα είτε ζώδια της φωτιάς, είτε κυβερνώνται από τον Ερμή.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και τα ζώδια της φωτιάς δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από μια καλή αντιπαράθεση. Και για τους δύο, λοιπόν, το να ξεθωριάζεις ήσυχα κάπου στο backround, δεν είναι και ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή. Στην πραγματικότητα, το ghosting είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους. Η επικοινωνία με αυτά τα ζώδια ακόμα και αν είναι έντονη, δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει. Και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα είναι κρυστάλλινη.

Τα ζώδια που είναι απίθανο να σου κάνουν ghosting

Δίδυμοι

Μπορεί να εκπλήσσεσαι, αλλά οι Δίδυμοι δεν θα σου έκαναν ποτέ ghosting. Τους κυβερνά ο Ερμής και είναι εξαιρετικά ομιλητικοί και επικοινωνιακοί τύποι. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο του αέρα, θα είναι πάντα πρόθυμο για μια ακόμα συζήτηση. Ακόμα κι αν είναι επώδυνη, να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Οι Δίδυμοι είναι επίσης πολύ καλοί στο να εκλογικεύουν τα συναισθήματά τους και να τα συζητούν, ενώ θέλουν να ακούν τι σκέφτονται και αισθάνονται οι άνθρωποι γύρω τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο χωρισμός με έναν Δίδυμο θα είναι εύκολος. Αλλά σίγουρα θα το συζητήσετε.

Παρθένος

Ο Παρθένος, που κυβερνάται επίσης από τον Ερμή, είναι επίσης ένας τεράστιος υπέρμαχος της ανοιχτής επικοινωνίας. Αυτό το ζώδιο της γης δεν θα είναι τόσο πρόθυμο να βουτήξει στα σκληρά συναισθήματά του, αλλά θα καταφέρει να φτάσει εκεί τελικά. Αν, λοιπόν, πιστεύεις ότι ένας Παρθένος σε έχει ξεχάσει και έχει εξαφανιστεί από τη ζωή σου, ίσως απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να ανοιχτεί. Αργά ή γρήγορα θα ανταποκριθεί και/ή θα θέλει να συζητήσει την κατάσταση μαζί σου. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να απαντήσει, επειδή θέλει να το κάνει σωστά και με τις σωστές λέξεις.

Τοξότης

Ένας Τοξότης δεν είναι από του τύπους που απλά εξαφανίζονται. Στην πραγματικότητα είναι το μόνο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που έχει όπλο. Και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τα βέλη του προς το δρόμο σου, καθώς τελειώνει η σχέση σας. Οι Τοξότες θέλουν πάντα να πούνε την τελευταία λέξη. Οπότε όχι, αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν θα σου κάνει ghosting. Aν και, μετά από μερικές σκληρές συζητήσεις, θα ευχόσουν να το έχουν κάνει.

Κριός

Παθιασμένος και παρορμητικός από τη φύση του, αυτό το ζώδιο της φωτιάς λατρεύει μια καλή, μερακλίδικη αντιπαράθεση. Και όχι, δεν θα συγκρατήσουν το πώς νιώθουν, για να μην σε πληγώσουν. Οι «σουηδικοί» χωρισμοί δεν είναι ακριβώς στο στυλ του Κριού. Θα πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται και νιώθει, ο κόσμος να χαλάσει. Καλή τύχη!

Λέων

Οι Λέοντες είναι οι drama queens του ζωδιακού κύκλου. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο δραματικό, από το να αγνοήσει το τελευταίο σου μήνυμα. Επιπλέον, είναι οι ζωδιακοί εκπρόσωποι της αλήθειας και της ειλικρίνειας. Το οποίο πρακτικά μεταφράζεται: Θα σε αντιμετωπίσουν και θα σου πουν γιατί σε αγνοούν. Πρόκειται για το τελευταίο ζώδιο που θα έκανε ghosting σε οποιονδήποτε. Αντ’ αυτού, μπορεί να στήσει και να πρωταγωνιστήσει φυσικά σε μια βάναυσα ειλικρινή, δραματική σκηνή χωρισμού.