ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο παραδοσιακά ζώδια

Unsplash

Έχεις βαρεθεί τους ανθρώπους που εξαφανίζονται μετά το πρώτο ραντεβού και σου κάνουν ανελέητο ghosting, ενίοτε και whelming; Μήπως αναζητάς ανθρώπους που να είναι συνεπείς στα ραντεβού τους και να είναι ο λόγος τους συμβόλαιο; Και που να αγαπούν την παράδοση;

Αυτό σημαίνει ότι επιλέγεις την παράδοση και ότι είσαι κάπως old fashioned στις σχέσεις σου. Ονειρεύεσαι τη μέρα του γάμου σου για να σε δει και η μάνα σου νυφούλα. Τα κυριακάτικα μεσημέρια για φαγητό με την οικογένεια είναι η καλύτερή σου. Περνάς το Πάσχα στο χωριό και προτιμάς ανθρώπους που τους αρέσει η σταθερότητα και η ρουτίνα. Αυτό σημαίνει ότι είτε ανήκεις στα 3 πιο παραδοσιακά ζώδια, είτε πρέπει να βγεις ραντεβού με κάποιο από αυτά.

Ταύρος

Ο προσγειωμένος Ταύρος είναι πρακτικός κι εργατικός. Ακολουθεί πάντα τους κανόνες και υιοθετεί τις παραδόσεις που έχει διδαχθεί από την οικογένειά του. Έχει σταθερούς και συγκεκριμένους στόχους και δουλεύει σκληρά για τις φιλοδοξίες του. Τι θέλει ο Ταύρος; Ηρεμία, θαλπωρή και άνεση. Είτε είναι single είτε σε σχέση, έχει καθημερινές συνήθειες που δεν αλλάζει εύκολα και αγαπά το καλό φαγητό (πάντα με καλή παρέα). Αν αγαπάς τα ίδια πράγματα και εκτιμάς την παράδοση όπως ο Ταύρος, είναι το κατάλληλο ζώδιο για εσένα. Από τα πιο παραδοσιακά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι η μαμά του ζωδιακού. Αυτό τα λέει όλα. Πιστή στις παραδόσεις, fan της οικογένειας και προστάτης του σπιτιού. Ένας Καρκίνος δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα one night stands και αν βγει ραντεβού μαζί σου, σημαίνει ότι βλέπει πολλά σε εσένα. Σκέφτεται ποια βέρα ταιριάζει στο δάχτυλό σου και σε ποιο σπίτι θα βολέψει να συζήσετε. Πέρα από αυτά όμως, ο Καρκίνος αγαπά την παράδοση, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Δένετε βαθιά με τους ανθρώπους και επενδύει στις σχέσεις που κάνει.

Αιγόκερως

Ο Καρκίνος είναι το μητρικό και ο Αιγόκερως το πατρικό ζώδιο. Εδώ κι αν μιλάμε για παράδοση. Ο Αιγόκερως παίρνει πολύ στα σοβαρά τον θεσμό της οικογένειας και ακολουθεί πάντοτε τους κανόνες. Είναι το ζώδιο με υψηλό αξιακό σύστημα και δεν θα τον δεις να κάνει ούτε κόντρες στην εθνική. Είναι αρκετά αυστηρός με τους γύρω του γιατί περιμένει να του δείξεις τον ίδιο σεβασμό και ήθος. Είναι ίσως το ζώδιο που γίνεται ο καλύτερος μπαμπάς.