ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που φοβούνται τη δέσμευση

Unsplash

Είναι οι άνθρωποι που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε εκείνους που ακούνε σχέση και τρέχουν σαν πούμα και σε εκείνους που κάνουν την απόδραση λίγο μετά. Έχουν κάθε πρόθεση να είναι μαζί σου και μπορεί να φτάσουν στο σημείο να σε ερωτευτούν σφόδρα. Αλλά έχουν ένα θέμα με τη δέσμευση.

Υπάρχει όμως κάτι μέσα τους που τους δυσκολεύει και τους αποτρέπει από το να προχωρήσουν σε μία σοβαρή σχέση. Ή, πολύ απλά, δεν ψήνονται να χαρίσουν αρκετά χρόνια από τη ζωή τους σε ένα και μόνο πρόσωπο. Αν και το ζώδιο δεν σου εγγυάται ότι ένα πιθανό ταίρι θα σου την κάνει, μπορεί να γίνει κάποιες φορές ο μπούσουλας για το πώς θα συμπεριφερθεί μπροστά στη δέσμευση.

Κριός

Είναι η δεύτερη κατηγορία που λέγαμε. Ενώ έχει κάθε πρόθεση να μπει σε μία σχέση, δυσκολεύεται με το να παραμείνει σε αυτή. Αυτό το ζώδιο χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση και μεγάλο παρορμητισμό. Είναι πιθανότερο να αντιμετωπίσει μία σχέση σαν κατάκτηση και μετά να ενθουσιαστεί εύκολα με κάποιον άλλο. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τον εμποδίσεις.

Δίδυμοι

Ο κολπατζής του ζωδιακού. Με δύο προσωπικότητες σε ένα σώμα, είναι πολύ εύκολο να σου ξεγλιστρήσει σαν χέλι. Θα τον κερδίσεις με μία ζωηρή και πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά προτιμά τις ανάλαφρες καταστάσεις. Αν υποψιαστεί ότι έχεις βαθιά συναισθήματα για εκείνος, μην τον είδατε. Προφανώς και πρόκειται για μία γενίκευση, αλλά ας μην γελιόμαστε. Οι Δίδυμοι έχουν φευγάτη φύση.

Τοξότης

Πώς τολμάς και διακόπτεις την περιπετειωδη φύση του Τοξότη; Έχει να κάνει αμέτρητα ταξίδια και να δει όλο τον κόσμο. Πολύ φοβάται ότι η δέσμευση θα τον κρατήσει πίσω και θα τον αναγκάσει να μπει σε μία ρουτίνα. Είναι ένα ζώδιο που θα σε παρασύρει με τον ερωτισμό του, αλλά δεν θα μπει εύκολα σε μία σχέση, εκτός αν σιγουρευτεί ότι θα νιώθει την απόλυτη ελευθερία.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σκέφτεται μη συμβατικά και αδυνατεί να βάλει τα πράγματα σε κουτάκια. Μπορεί να ζει και μόνος του και δεν έχει ανάγκη από τη δέσμευση που τον καταπιέζει. Δεν είναι απόλυτο ότι δεν θα είναι μονογαμικός. Απλώς θα το κάνει με τον τρόπο του και μόνο αφού νιώσει απόλυτα έτοιμος. Και ναι, αν χρειαστεί, δεν θα επιτρέψει στο συναίσθημα να μπει εμπόδιο στους στόχους του.