ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο ώριμα ζώδια: Στηρίξου πάνω τους

Pexels

Είτε πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεών σου, είτε καλείσαι να δείξεις ανωτερότητα, ακόμα και όταν πραγματικά δεν θέλεις, η ενηλικίωση δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Αλλά για ορισμένα ζώδια, η ωριμότητα αποτελεί φυσικό χαρακτηριστικό τους. Ακόμα κι αν απαιτεί να πάρουν μαθήματα ζωής, με τον δύσκολο τρόπο. 

Το ζώδιο μπορεί να δείξει τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Όμως το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Κρόνος, ο πλανήτης που αντανακλά την ευθύνη, την πειθαρχία και το κάρμα, εκφράζει την ωριμότητα που σε διακρίνει. Τα ζώδια της Γης, (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) υπερηφανεύονται για τον ρεαλιστικό και προσγειωμένο τους χαρακτήρα. Έτσι, αν ο Κρόνος είναι τοποθετημένος σε ένα ζώδιο της γης, η ωριμότητα είναι εγγυημένη. Ενώ το να είσαι κινείσαι στο ύψος των περιστάσεων, μπορεί συχνά να είναι δύσκολο, αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της ωριμότητας.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις στα πιο ώριμα ζώδια

Τα 3 πιο ώριμα ζώδια Pexels

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι λογικοί, οργανωτικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους τους. Επομένως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχουν μια θέση ανάμεσα στα πιο ώριμα ζώδια της παρέας. Αυτό το ζώδιο της Γης, καταφέρνει να επανεφευρίσκει τον εαυτό του με σκοπό να κάθε φορά, να βρίσκει την καλύτερη εκδοχή του. Τα δύσκολα ξεκινάνε όταν περιμένει την ίδια προσπάθεια από τους γύρω του. Η Παρθένος είναι επίσης το ζώδιο της φροντίδας, πράγμα που συχνά την οδηγεί στο να κάνει θυσίες για όσους αγαπά. Τίποτα δεν ωριμάζει ένα άτομο περισσότερο από μια θυσία και μόνο οι ώριμοι άνθρωποι είναι ικανοί να τις κάνουν.

Αιγόκερως

Επιμελείς και σκληρά εργαζόμενοι, οι Αιγόκεροι δεν λοξοδρομούν εύκολα. Ειδικά όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων της ζωής τους. Χρειάζεται πολλή ωριμότητα για να έχεις την αυτοσυγκράτηση που διαθέτει ένας Αιγόκερως. Αυτό το ζώδιο της Γης, μπορεί να ευχαριστήσει τον κυβερνήτη του Κρόνο, που διέπει την ευθύνη και την πειθαρχία, για την πρακτικότητα που το χαρακτηρίζει. Οι Αιγόκεροι στην πραγματικότητα είναι ηλικιωμένες ψυχές, με την ενέργεια μικρού παιδιού.

 

 

Υδροχόος

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι Υδροχόοι φαίνονται πιο σοφοί από τους υπόλοιπους γύρω τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Βασικά ζουν στο μέλλον. Όπως ακριβώς ονειρεύεται μια καλύτερη κοινωνία, έτσι ακριβώς σκέφτεται και δρα, με γνώμονα τη συλλογικότητα. Ο Υδροχόος έχει ένα κοφτερό μυαλό και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Πέρα από κάθε κυνικό αστείο που μπορεί να κάνει, αυτό το ζώδιο έχει την τάση να είναι εξαιρετικά (έστω και κρυφά) αισιόδοξο. Ένας πραγματικός πυλώνας ωριμότητας!