ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 6 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, είναι γεγονός ότι επικεντρώνεται στα θέλω σου και αυτό είναι το κύριο για σένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην το εκδηλώνεις με άμεσο και επιθετικό τρόπο στο περιβάλλον σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Ταύρος

Ταύρε, είναι σημαντικό να μπορέσεις να βγεις από τη μελαγχολία και να δεις τη θετική πλευρά της ζωής. Το παρελθόν δεν θα παίξει βοηθητικό ρόλο καθώς φαίνεται να σε οδηγεί στη μοναχικότητα και αυτό δυσκολεύει την ψυχολογία σου. Η τέχνη και η μουσική είναι εδώ για να σε βοηθήσουν για να βρεις την ισορροπία σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα και δεν θα διστάσεις να βρεις τα κατάλληλα μέσα για να επικοινωνήσεις. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και θεωρείς ότι ανταποκρίνονται στον τρόπο που δρα και κινείται το φιλικό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Καρκίνε, η κατήφεια και η απαισιοδοξία που μπορεί να σε καταλαμβάνει επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου και δεν αφήνει περιθώρια να πάρεις ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην σκέφτεσαι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να επικεντρωθείς στο να δεις με αισιόδοξο πνεύμα την πορεία σου από δω και στο εξής.

Λέων

Λέοντα, είναι βέβαιο ότι βλέπεις την προσωπική σου πορεία με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από την ένταση των ημερών και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σου φτιάχνουν το κέφι και θέλεις να τους μιλήσεις.

Παρθένος

Παρθένε, οι έντονες ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να παίξουν ρόλο στη διάθεσή σου και αυτό θα επηρεάσει την προσωπική σου διαχείριση στα πράγματα. Φρόντισε να περιορίσεις την καχυποψία καθώς αντιμετωπίζοντας έτσι τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, θα προκαλέσει ένταση και προβλήματα.

Ζυγός

Ζυγέ, η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κόσμο σε οδηγεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Θέλεις να νιώσεις αποδεκτός και επιδιώκεις να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο παραγνωρίζοντας πολλές φορές τις προσωπικές σου ανάγκες. Έκφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις και δεν θα χάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι αυτές που μπορεί να σε φορτίζουν και να σε οδηγούν στο να αγχωθείς επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ό,τι αναλάβεις, για αυτό φρόντισε να αφήσεις την γκρίνια στην άκρη γιατί αυτή είναι που θα παίξει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Τοξότης

Τοξότη, το κέφι και η αισιοδοξία που σε διακατέχουν παίζουν καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις με μεγαλύτερη ευκολία προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει σημαντικό ρόλο στην όποια διαχείριση επιλέξεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακό επίπεδο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους αφήνοντας στην άκρη τις όποιες υποχρεώσεις σε εμπόδισαν παλιότερα να εκτιμήσεις τον χρόνο που έχανες μακριά τους.

Υδροχόος

Υδροχόε, η ανάγκη για επαφή και επικοινωνία είναι μεγάλη για αυτό και δεν θα διστάσεις να στραφείς στον στενό περίγυρο, όπου υπάρχουν πρόσωπα που μπορεί να σε ακούσουν. Άλλωστε θέλεις να δείξεις ότι και εσύ είσαι εκεί για αυτούς, πάντα διαθέσιμη για να δώσεις τη συμβουλή σου.

Ιχθύς

Ιχθύες, πιθανές ανασφάλειες που εκδηλώνεις προέρχονται από το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που σε διακατέχει και ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε αυτά τα σημεία της προσωπικότητάς σου που αξίζουν πολλά. Άλλωστε οφείλεις να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου πολλά και να φροντίσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.