ΖΩΔΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από τα γενέθλια του Λέοντα. Τα νέα είναι χαρμόσυνα

Unsplash

Ξεκίνησαν τα γενέθλια του αγαπημένου και αγέρωχου Λέοντα. Μέχρι το τέλος Αυγούστου, το ζώδιο αυτό θα σβήνει κεράκια κι εμείς οι υπόλοιποι θα βιώσουμε σημαντικές αλλαγές.

Μετά από μία σειρά ισχυρών εκλείψεων και έναν χαμό από ανάδρομους πλανήτες, ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα. Και τι σημαίνει Ήλιος; Λάμψη, φως και αρσενική ενέργεια. Δεν εννοεί τα φύλα φυσικά, αλλά το θέμα της προσωπικής ταυτότητας. Δημιουργικότητα, έκφραση, διασκέδαση και πηγαία χαρά. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα θετικά vibes που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές και πώς θα γίνεις ακόμα πιο αυθεντική.

Κριός

Ο Ήλιος μπήκε στον 5ο οίκο σου, που συμβολίζει το πάθος, τον ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα. Μόλις ενεργοποιήθηκαν τα ερωτικά chakras σου και θα ζήσεις στιγμές γεμάτες έρωτα και διασκέδασης.

Ταύρος

Ο 4ος οίκος σου ενεργοποιείται και αυτό σημαίνει ότι έρχονται εμπειρίες που θα σε καθορίσουν και ίσως σε οδηγήσουν κάποια στιγμή στη δημιουργία οικογένειας ή στο να θέσεις πολύ γερά θεμέλια στα προσωπικά σου.

Δίδυμοι

Ο βασικός οίκος σου, αυτός της επικοινωνίας σε κάνει να ακτινοβολείς. Αν δεν έχεις πού να τα πεις όλα αυτά, ξεκίνα ένα podcast.

Καρκίνος

Είσαι μέσα στην καλή χαρά και απολαμβάνεις το σπίτι σου αλλά κυρίως τα επιτεύγματά σου. Η εποχή του Λέοντα σε κάνει να ανακαλύψεις κρυφά ταλέντα.

Λέων

Χρόνια σου πολλά. Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτού του μήνα και θα το καταλάβουν όλοι. Ανανεώνεσαι σωματικά, νοητικά και πνευματικά.Θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Παρθένος

Έχεις μείνει πολύ καιρό στο παρασκήνιο Παρθένε. Ώρα να έρθεις μπροστά και να δείξεις σε όλους κάθε ταλέντο σου. Η καλύτερη προετοιμασία για τα δικά σου γενέθλια.

Ζυγός

Ο 11ος οίκος της ομάδας, των φίλων και του ανήκειν, σε κάνει να μοιράζεσαι τις ιδέες σου επηρεάζοντας και άλλους ανθρώπους. Μήπως να κάνεις κανένα κανάλι στο Youtube;

Σκορπιός

Είσαι έτοιμη να γίνεις το αφεντικό του εαυτού σου; Ετοιμάζεσαι για μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές και έρχεσαι πολύ κοντά στις φιλοδοξίες σου. Ακτινοβολείς σιγουριά και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Τοξότης

Αγάπη, τύχη και ατελείωτες εμπειρίες έρχονται. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, μέσα από ταξίδια, σπουδές και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Αιγόκερως

Ο μήνας του Λέοντα είναι ο πιο σεξουαλικός για εσένα. Αφήνεις πίσω τις ντροπές και ανακαλύπτεις έναν ωκεανό ερωτισμού που κρατούσες κρυφό. Γλέντα τον Αύγουστο Αιγόκερε.

Υδροχόος

Έφτασε αυτή η στιγμή που αποκτάς πιο σημαντικές προσωπικές σχέσεις, βλέπεις τον εαυτό σου στους άλλους και μαθαίνεις πώς είναι να κάνεις συμβιβασμούς. Καλή τύχη.

Ιχθύς

Η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιο έντονη και δημιουργική. Ταυτόχρονα, φροντίζεις τον εαυτό σου, την υγεία και το πνεύμα σου. Δεν ξέρω πώς τα προλαβαίνεις αλλά έχεις μπόλικη ενέργεια.