ΖΩΔΙΑ

Η συμβουλή που χρειάζεσαι στη σχέση, με βάση το ζώδιό σου

Unsplash

Όσο καλά και αν πιστεύεις ότι χειρίζεσαι τα ερωτικά σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις τα λαθάκια σου. Αν το πιάσουμε από ζωδιακή άποψη, όλες και όλοι κάνουμε ένα λάθος. Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο αν θες.

Η συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι για καλό. Είναι για να αντιληφθούμε όλοι τι κάνουμε συνήθως (ζωδιακά μιλώντας), έστω και άθελά μας, επηρεάζοντας τη σχέση.

Κριός

«Να διαλέγεις τις μάχες σου». Ο Κριός είναι μαχητικός και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάθε διαφωνία πρέπει να γίνεται μεγάλο θέμα.Διαλέγεις τη στιγμή για να τσακωθείς και πότε είναι καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω.

Ταύρος

«Δοκίμασε και τίποτα καινούριο». Ο Ταύρος είναι γνωστός για τη σταθερότητα και τη ρουτίνα του. Από τη μία, προσφέρει μία ασφάλεια στη σχέση αλλά είναι καλό να βγαίνεις πού και πού από το comfort zone σου. Θα κάνει καλό και σε εσένα, και στη σχέση.

Δίδυμοι

«Να είσαι παρούσα». Το ζώδιο που αποσπάται πολύ εύκολα γιατί κάνει μονίμως multitasking. Αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει παράπονα από το ταίρι σου και να νιώσει ότι δεν δίνει τη δέουσα προσοχή. Κράτα σαν φυλαχτό τη συμβουλή αυτή.

Καρκίνος

«Να εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου». Αν ξεκινάς με καχυποψία, είναι πολύ εύκολο να νιώθεις μονίμως πληγωμένη. Ο Καρκίνος είναι ένα καβούρι που κλείνεται εύκολα στον εαυτό του και χρειάζεται χρόνο μέχρι να εμπιστευτεί τυφλά. Αλλά κι αυτό παίζεται.

Λέων

«Μοιράσου τη λάμψη». Ο Λέων λάμπει και ξεχωρίζει πάντα, αλλά είναι χρήσιμο να μοιράζεται την ευθύνη και να δίνει τη θέση ισχύος και στο ταίρι του. Οι σχέσεις εξάλλου είναι δούναι και λαβείν.

Παρθένος

«Να αγαπάς το ταίρι σου με τις παραξενιές του». Όλοι έχουμε παραξενιές και ελαττώματα. Ακόμα κι εσύ Παρθένε. Δεν χρειάζεται να διορθώνεις του πάντες και να επισημαίνεις τα λαθάκια που κάνουν. Ειδικά αν μιλάμε για ανθρώπινη συμπεριφορά.

Ζυγός

«Να λες τη γνώμη σου». Η ισορροπία είναι δύσκολο πράγμα, επομένως μπορεί να κρατάς μέσα σου πράγματα προκειμένου να μην δημιουργήσεις εντάσεις και προβλήματα. Οι σχέσεις όμως εξελίσσονται μόνο όταν επικοινωνείς ανοιχτά.

Σκορπιός

«Δες τη θετική πλευρά». Αποτελεί πρόκληση για έναν Σκορπιό να δει τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα, αλλά πώς να το κάνουμε, μόνο έτσι θα μπορέσει να χαρεί μία σχέση πραγματικά και δεν θα θυμώνει για ψύλλου πήδημα. Καλή τύχη Σκορπιέ μου.

Τοξότης

«Σκέψου πριν μιλήσεις». Η ειλικρίνεια είναι αρετή αλλά ο Τοξότης το παρακάνει. Σπάνια φιλτράρει αυτά που λέει και μπορεί να πληγώσει πολύ εύκολα τον σύντροφό του. Συνέχισε έτσι αλλά κράτα και λίγα λόγια.

Αιγόκερως

«Αποδέξου το απροσδόκητο». Δεν είναι όλα πρόγραμμα στη ζωή. Θα συμβούν και πράγματα που δεν βρίσκονται στον έλεγχό σου και θα πρέπει να διαχειριστείς. Έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.

Υδροχόος

«Δείξε ενσυναίσθηση». Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την έλλειψη ενδιαφέροντος που δείχνει, ακόμα και όταν νοιάζεται βαθιά μέσα του. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι μία σχέση χρειάζεται φροντίδα και αγάπη. Δείξ’ το, τι σου ζητήσαμε;

Ιχθύς

«Δες τον σύντροφό σου έτσι όπως πραγματικά είναι». Ο Ιχθύς μπορεί να χαθεί μέσα στα ονειρικά του ταξίδια και να φαντασιωθεί το ταίρι του όπως ο ίδιος θα τον ήθελε. Μην εξιδανικεύεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, διότι κανείς δεν είναι τέλειος. Η συμβουλή που χρειάζεσαι.