ΖΩΔΙΑ

Παντρεύεσαι το 2022; Αυτή είναι η χειρότερη και η καλύτερη μέρα για τον γάμο σου

James Devaney/WireImage

Αν σου έλεγαν ότι υπάρχει τρόπος να μάθεις ότι κάτι κακό θα συμβεί κάποια συγκεκριμένη μέρα, θα ήθελες να το ξέρεις ή όχι; Αν και υπάρχουν πολλοί που θα έλεγαν όχι, υπάρχει πιθανώς ίσος αριθμός ανθρώπων που θα ήθελαν να ξέρουν. Εκεί θα μπορούσε να βοηθήσει η αστρολογία. Αν ανήκεις λοιπόν σε αυτήν την ομάδα, η αστρολογία έχει την καλύτερη και τη χειρότερη ημερομηνία για το κεφάλαιο «γάμος 2022».  

Γάμος 2022: Η χειρότερη και η καλύτερη μέρα για γάμους

Παντρεύεσαι το 2022; Η χειρότερη και η καλύτερη μέρα για το γάμο σου Pexels

Αν ανήκεις σε ένα από τα τρία ζώδια που θα παντρευτούν το 2022, τότε καλό είναι να ξέρεις και τα διαδικαστικά.

Στην αστρολογία, η Αφροδίτη είναι ο μοναδικός πλανήτης που έχει να κάνει με τις σχέσεις και το γάμο. Επομένως ένας γενικός εμπειρικός κανόνας όταν αξιολογούμε εάν είναι η καλύτερη μέρα για να λάβουμε μια σημαντική απόφαση σχετικά με συνεργασίες, είναι η θέση της σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Γάμος 2022: Η καλύτερη μέρα για να παντρευτείς

Εάν υπάρχει μια μέρα μέσα στο 2022, που πρέπει να αποφύγεις να προγραμματίσεις το γάμο σου, αυτή είναι η 28η Μαρτίου. Είναι η χειρότερη ημερομηνία για να παντρευτείς φέτος. Αυτό συμβαίνει, γιατί η Αφροδίτη και ο Κρόνος συγχρονίζονται. Αυτοί οι δύο πλανήτες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί: Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ενότητα και τη συνεργασία. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τα όρια, τους περιορισμούς και το άγχος. Καθώς αυτοί οι δύο πλανήτες ενώνονται για να σχηματίσουν μια σύνοδο στις 28 Μαρτίου, η έκφραση της Αφροδίτης ουσιαστικά θα είναι περιορισμένη. Καθιστώντας δύσκολη την έκφραση οποιωνδήποτε ερωτικών συναισθημάτων.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, που δεν είναι και η καλύτερη της θέση. Η Αφροδίτη είναι πιο ευεργετική για όλα τα ζώδια, όταν βρίσκεται στον Ταύρο, τον Ζυγό και τους Ιχθείς. Στον Υδροχόο, η Αφροδίτη εκφράζεται με τρόπο αποστασιοποιημένο και απόμακρο. Επομένως η σύνδεση με τους αγαπημένους μας, γίνεται πιο δύσκολη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι επίσης μια περίοδος που η Αφροδίτη ασχολείται περισσότερο με ιδέες. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για προβληματισμό και διανοητική σκέψη, αντί για σημαντικές ρομαντικές κινήσεις.

Η καλύτερη μέρα για να παντρευτείς το 2022

Ο καλύτερος μήνας για να παντρευτείς το 2022 είναι ο Απρίλιος. Ιδιαίτερα όμως στις 30 Απριλίου οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται για το απόλυτο happy ending στο κεφάλαιο γάμος 2022. 

Αυτή την ημέρα, η Αφροδίτη και ο Δίας θα ενωθούν στους Ιχθύς, δίνοντας έμφαση στην αγάπη, την ενότητα και την ανάπτυξη. Την ίδια στιγμή πλησιάζει η πρώτη έκλειψη του 2022 στον Ταύρο. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, η έμφαση στην Αφροδίτη αυτή την περίοδο θα τονιστεί ιδιαίτερα. Και δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της συνεργασίας, δεν υπάρχει καλύτερη ημερομηνία από τις 30 Απριλίου για να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία την ίδια μέρα δεν είναι μόνο ωφέλιμη επειδή περιλαμβάνει τους δύο πιο θετικούς πλανήτες στην αστρολογία. Λαμβάνει χώρα επίσης στους Ιχθύες, ένα ζώδιο όπου η Αφροδίτη είναι εξυψωμένη και ο Δίας έχει την κατοικία του. Αυτό δείχνει ότι οι δύο πλανήτες συνδυάζουν τις ενέργειές τους, δημιουργώντας αφθονία, ευκαιρίες και συμπόνια. Ο Ιχθύς είναι ένα μεταβλητό ζώδιο του νερού που έχει να κάνει με τα βαθιά συναισθήματα και τον ιδεαλισμό, καθιστώντας την 30η Απριλίου την ιδανική μέρα για γάμο. Με τόση αισιοδοξία στον αέρα, τα πάντα θα μοιάζουν σχεδόν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.