ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2022

Unsplash

Το 2022 θα είναι για πολλά ζώδια μια καλή χρονιά, αλλά όπως πάντα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση το νόμισμα έχει δυο πλευρές.

 

Ποια είναι τα ζώδια που θα χωρίσουν το 2022;

Αυτά τα τρία ζώδια θα χωρίσουν μέσα το 2022 Pexels

Το 2022 εκτός από γάμους και έρωτες, φέρνει χωρισμούς και απιστίες. Και τρία ζώδια κινδυνεύουν περισσότερο να βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα. Βέβαια, αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο άσχημο, αφού κάποιοι ίσως να ήθελαν να συμβεί.

Εάν δείτε το ζώδιό σας στις παρακάτω γραμμές, μην πέσετε στα βάθη της απόγνωσης. Προετοιμαστείτε!  Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιο πιθανό να απατηθούν το 2022, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με το που χαρίζετε την καρδιά σας.

Τα ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στο 2022

Κριός

Το 2022 είναι δύσκολο, αλλά οι Κριοί είναι οι πολεμιστές του ζωδιακού κύκλου! Η αγάπη δεν έρχεται πάντα εύκολα για τους Κριούς, καθώς συχνά επικεντρώνονται στην καριέρα τους.

Ωστόσο, όταν δίνουν σε κάποιον την αγάπη τους και τους φέρονται άσχημα, χάνουν την ψυχραιμία τους. Αντί να προσπαθείτε να πληγώσετε τους άλλους με αντίποινα, βρείτε τη βαθύτερη εσωτερική σας σοφία και αναπνεύστε. Ο πόνος θα περάσει με τον καιρό.

Παρθένος

Για τους Παρθένους, είναι το μόνο ίσως πράγμα που μπορεί να πάει στραβά το 2022. Οι τεράστιες αλλαγές και οι εκπλήξεις, συχνά φέρνουν στους Παρθένους σύγχυση.

Καθώς είναι πιθανό να προδώσουν τη ρομαντική εμπιστοσύνη σας, προσπαθήστε (χωρίς να είστε πολύ επιφυλακτικοί) να αναπτύξετε μια υγιή ανθεκτικότητα σε περίπτωση που το νέο φλερτ δεν πάει όπως θέλετε. Το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά, αλλά πρέπει να προετοιμαστείτε προσεκτικά για το χειρότερο, στην περίπτωση που σας πετάξουν μόνο λίγα ψίχουλα αγάπης.

Ζυγός, ανάμεσα στα ζώδια που θα χωρίσουν μέσα το 2022

Το 2022 δεν απλώνεται λαμπρό για τους Ζυγούς. Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που κάνουν το 2022 μια δύσκολη χρονιά, μπορεί να έρθει και ένας χωρισμός ή μια απιστία. Να ξέρετε ότι αυτό ΔΕΝ είναι δικό σας λάθος και ότι μπορείτε να ανακάμψετε από αυτό.

Αν και η κανονική σας αντίδραση σε ένα γεγονός με τόσο συναισθηματική φόρτιση είναι να «κατεβάσετε ρολά» και να φορέσετε το φωτεινό σας χαμόγελο, επιτρέψτε αυτή τη φορά στον εαυτό σας να επικοινωνήσει με συναισθήματά του. Διαφορετικά, θα εμφανιστούν όταν δεν τα περιμένετε. Αν αντιμετωπίσετε μια απιστία, μη διστάσετε να εκφράσετε ότι σας έχουν φερθεί άσχημα και αποστασιοποιηθείτε εμφατικά από το άτομο που σας αδίκησε.