ΖΩΔΙΑ

Τοξότης: Πώς φέρεται ως σύντροφος, φίλος και γονιός;

Unsplash

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τα γενέθλια του αγαπημένου μας Τοξότη. Το ζώδιο που λατρεύει τα ταξίδια, τις περιπέτειες και γενικώς τις απολαύσεις αυτής της ζωής.

Από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, θα μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, αλλά όλο και κάποιος Τοξότης θα υπάρχει στη ζωή σου για να του πάρεις ένα δώρο και, κυρίως, να θυμηθείς τη σημασία που έχει στη ζωή σου. Ειδικά αν είσαι στην αρχή ενός φλερτ και θέλεις να ξέρεις πώς είναι σαν σύντροφος. Ως ζώδιο της Φωτιάς πάντως, καταλαβαίνεις ότι θα υπάρχει αρκετό πάθος και ένταση.

Να θυμάσαι ότι είναι ένα ζώδιο που διακατέχεται από αισιοδοξία, λατρεύει την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, έχει πολλούς φίλους και ξεχωρίζει στο πλήθος λόγω εύστροφου χιούμορ. Πώς φέρεται όμως στους βασικούς ρόλους της ζωής του;

Ο Τοξότης σύντροφος

Αν υπάρχει ένα πράγμα που αποζητά σε έναν σύντροφο, αυτό είναι η κοινή αίσθηση του χιούμορ. Είναι πάντα 3 σκέψεις μπροστά από τους άλλους και αυτό του δίνει μία ιδιαίτερη ευφυία. Μπορεί να είναι έντονη προσωπικότητα, αλλά δεν θα λειτουργήσει εγωιστικά με το ταίρι του. Θέλει να τον βλέπει να θριαμβεύει και να εξελίσσονται παρέα. Αν δεν αφήνεις τον Τοξότη να «αναπνέει» και να κάνει αυτά που θέλει, θα βρει την επόμενη σχέση χωρίς να πάρεις χαμπάρι.

Ο Τοξότης φίλος

Είναι αυτός ο φίλος που σε παρασύρει να κάνετε νέα πράγματα, αλλά κυρίως ταξίδια. Θέλει φίλους που να μην θέλουν να κάθονται συνέχεια σπίτι και να τον ακολουθούν σε περιπέτειες. Το βασικό όμως χαρακτηριστικό του Τοξότη είναι ότι θα σου πει την αλήθεια έτσι όπως είναι.

Πώς είναι σαν γονιός;

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι Τοξότης με παιδί και να μην συμμετέχεις ενεργά στο μεγάλωμά του. Ο γονιός που του αρέσει να βοηθά το παιδί στα μαθήματα και να ακονίζει και τις δικές του γνώσεις αλλά και να παίζουν μαζί αθλήματα. Η ωμή ειλικρίνεια που λέγαμε περνάει και στο παιδί, γιατί ένας Τοξότης δεν μπορεί να αντισταθεί σε φάρσες και χιουμοριστικές ατάκες που είναι πέρα για πέρα κυνικές.