ΖΩΔΙΑ

Οι καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια της Γης από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Η Άση Μπήλιου μοιράζεται με το κοινό του ladylike.gr τις καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Πώς θα εξελιχθεί το ερωτικό σκηνικό για τα ζώδια της Γης;

Είμαστε ακριβώς στη μέση του καλοκαιριού και ξέρουμε ήδη τις ιδανικές ημερομηνίες για διακοπές. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πώς θα πάνε τα ερωτικά μας, με βάση το ζώδιό μας. Η Άση Μπήλιου ασχολείται σήμερα με τα ζώδια της Γης και σε ενημερώνει για την πορεία των καλοκαιρινών σου περιπτύξεων.

Ταύρος

Ο μεγάλος έρωτας δεν πρόκειται να έρθει πριν το τέλος Ιουλίου, διότι σε προβληματίζουν άλλα θέματα. Δεσμευμένη ή μη, θα νιώσεις σίγουρα αναζωογονημένη. Αλλά αν χωρίσεις, για καλό θα είναι.

Παρθένος

Το μυαλό βρίσκεται σε γενική σύγχυση αλλά και η καρδιά δεν πάει πίσω. Μήπως είσαι σε παράνομη σχέση; Από τις 21 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου, το πάθος θα χτυπήσει κόκκινο.

Αιγόκερως

Αν φτάσατε μέχρι εδώ αλώβητοι, όλα καλά. Αφήνουμε πίσω τις ζήλιες και αν δεν χωρίσουμε, έρχεται ένα εξαιρετικό καλοκαίρι, με διακοπές και έρωτες, ειδικά μέχρι τις 16 Αυγούστου. μην βιαστείς να δεσμευτείς.