ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 8-14/8/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 8-14/8/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Μια εβδομάδα πλούσια σε αστρολογικά δεδομένα ξεδιπλώνεται μπροστά μας με κυρίαρχη την επιρροή της Πανσελήνου τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου, που φυσικά επηρεάζει από πιο πριν, τις όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 9/8, του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Κρόνο στις 11/8 και στις 14/8 αντίστοιχα και τη ζωδιακή αλλαγή θέσης της Αφροδίτης που προχωρά στον Λέοντα στις 11/8.

Η Πανσέληνος επηρεάζει τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Επηρεάζονται όσοι έχουν και ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 17 μέχρι τις 21 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Στις 14 Αυγούστου ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μια αρκετά απαιτητική όψη που δείχνει περιορισμούς, αίσθημα απογοήτευσης, δυσκολίες στις σχέσεις και τάση μελαγχολίας.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 11/8 λειτουργεί ως προπομπός της Πανσελήνου. Ίσως υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις ή μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό και να δημιουργηθεί κάποια ένταση. Ή αν είχε προκύψει κάτι τις προηγούμενες ημέρες τότε να υπάρχει μια εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα. Η Πανσέληνος στις 12/8 σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο στη συλλογική δουλειά, στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Βέβαια λόγω των όψεων τετραγώνου της Πανσελήνου με τον Άρη και τον Ουρανό πιθανώς να υπάρχει ένταση, ειδικά σε θέματα οικονομικά ή επαγγελματικά, ή να μην έχετε κοινές απόψεις με τους συνεργάτες σας στα θέματα της δουλειάς.

Ταύρος

Από δω και κάτω φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις φροντίδες απέναντι στην οικογένεια ή το σπίτι σας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε συμβίωση ή και μια μετακόμιση έστω και για λίγο καιρό σε μια εξοχική κατοικία. Η Πανσέληνος στις 12/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος σε θέματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με το σπίτι. Αυτό κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, εμπόδια στην επίτευξη ενός στόχου ή απαιτήσεις από την οικογένεια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Στις 11/8 η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο όμορφη, ανεβάζοντας τη διάθεση σας, ενώ θα είναι εξαιρετικά βοηθητική η συμβολή της σε επίπεδο δημιουργικό, αλλά και επικοινωνιακό. Από τώρα μέχρι τις 5/9 θα είστε σε μια ιδιαίτερα κοινωνική, δημιουργική, αλλά και εξωστρεφή διάθεση. Φυσικά θα σας ανοίξει και την όρεξη για ταξίδια, εκδρομές με φίλους και διακοπές. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 και η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στις 14/8 μπορεί να φέρουν κάτι που ξεκίνησε τον χειμώνα σε ένα σημείο καμπής, όπου αλλάζουν πράγματα σε ένα δημιουργικό, εκπαιδευτικό ή άλλο σχέδιο σας. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προσωρινά κάποια εμπόδια στην επίτευξη ενός στόχου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στις 12/8 και η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στις 14/8 μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες ίσως αποφάσεις ή έκφραση συναισθημάτων. Σίγουρα δεν είναι μια χλιαρή Πανσέληνος. Κάποιους από σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο τέλος μιας αδιέξοδης κατάστασης σε ερωτικό επίπεδο, ή μπορεί να σας βγάλει έντονα αρνητικά συναισθήματα στην επιφάνεια. Από την άλλη μπορεί να είναι ένα οικονομικό θέμα μιας συνεργασίας το οποίο έρχεται στο προσκήνιο για να το επιλύσετε. Μην απογοητεύεστε γιατί από την άλλη εβδομάδα θα βρείτε λύσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η Πανσέληνος στις 12/8 στα γενέθλια σας σίγουρα θα επηρεάσει όλη τη γενέθλια χρονιά σας φέρνοντας τα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών σε προτεραιότητα. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να πάτε σε ένα επόμενο στάδιο μια σχέση σας, να προχωρήσετε σε συμβίωση, γάμο, ενώ φυσικά παίζει και το αντίθετο σενάριο να προκύψει ένας χωρισμός. Όσο κι αν σας αποθαρρύνει ένα τέτοιο σενάριο, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, να ξέρετε ότι συμβαίνει μόνο για το καλό σας, για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω με κάτι που σας αξίζει περισσότερο. Πίεση στις σχέσεις θα νιώσετε και με την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στις 14/8.

Παρθένος

Στις 11/8 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αποτελεί τον προπομπό της επιρροής της Πανσελήνου. Η όψη αυτή μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ένα δίλημμα ανάμεσα στην οδό που πρέπει να ακολουθήσετε. Ανάμεσα στη λογική και τις επιταγές της καρδιάς. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας πιο παρασκηνιακό και μυστικό στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Εξαιρετική θέση για να ασχοληθείτε με την ομορφιά, τη φυσική σας κατάσταση, αλλά προσέξτε τους αδιέξοδους ή επικίνδυνους έρωτες. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 12/8 και πάλι πιέζει τους τομείς της δουλειάς και της υγείας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Μολονότι η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες, προτάσεις και ευκαιρίες, θα υπάρχουν απρόοπτα, αλλά και ένταση στις σχέσεις σας.  Οι όψεις του Ερμή δημιουργούν τάση για βιασύνη, παρεξηγήσεις, επιθετικές συμπεριφορές. Άρα πριν εξαπολύσετε επιθέσεις ή απαντήσετε βιαστικά, κοιτάξτε να έχετε όλα τα δεδομένα. Στα οικονομικά μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές που πιθανώς δεν τις έχετε υπολογίσει. Αυτό δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα κακό μακροπρόθεσμα, αλλά μπορεί προς το παρόν να ξεβολευτείτε. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι στις 26/7, 28/7 και 31/7. Οι υπόλοιπες είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο εύκολα διαχειρίσιμες.

Σκορπιός

Στις 12/8 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Εσείς μπορεί να περάσετε μια μίνι κρίση εκείνες τις μέρες είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και της οικογένειας. Η Πανσέληνος έχει πάντα την τάση να μεγεθύνει ό,τι βιώνουμε σε ψυχολογικό επίπεδο. Με κάποιο τρόπο καλείστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Μην υπερφορτώσετε με πολλά το πρόγραμμα σας και να είστε ξεκάθαροι και αποφασιστικοί όταν οι άλλοι εγείρουν απαιτήσεις από σας.

Τοξότης

Θέλει μέτρο και αυτή η εβδομάδα. Κατανοώ την ανάγκη σας να ανοίξετε τα φτερά σας, να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας προσωπικά, επαγγελματικά, στις σπουδές, να βιώσετε νέες εμπειρίες, καθώς το προηγούμενο διάστημα σας ζόρισε με τη στατικότητα του, αλλά πρέπει να κάνετε τα ανοίγματα σταδιακά, αλλιώς θα ξετινάξετε τον οργανισμό σας προσπαθώντας να αναλαμβάνετε όλο και περισσότερες δεσμεύσεις. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας, μολονότι μια βαβούρα στην καθημερινότητα και υψηλούς ρυθμούς θα τα έχει στις 12/8. Πιέσεις και άγχος έχει και η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου στις 14/8. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Στις 11/8 ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας πάλι ένα δίλημμα μέσα σας ανάμεσα στο να αποτραβηχτείτε από μια σχέση ή συνεργασία, ή να μπείτε σε μια καινούρια που θα νιώθετε ότι σας στηρίζει περισσότερο και έχει πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Στις 12/8 έρχεται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνοντας τα οικονομικά ακόμη μια φορά σε προτεραιότητα. Μολονότι πραγματοποιείται σε ένα ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο, ενδέχεται να πιεστείτε λίγο εκείνες τις ημέρες, καθώς οι όψεις που σχηματίζει φέρνουν εντάσεις, συναισθήματα που πνίγουν τις λογικές αντιδράσεις και θα νιώθετε ότι κάποιοι μπορεί να σας πατούν κουμπιά που σας εκνευρίζουν. Μπορεί να μην είναι εύκολο να παραμείνετε ψύχραιμοι, αλλά προσπαθήστε το.

Υδροχόος

Στις 12/8 η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας δημιουργώντας έντονα συναισθήματα και φορτίζοντας το κλίμα σε μια σχέση ή συνεργασία. Μπορεί κάποια πράγματα μέσα σας να έχουν τελειώσει και απλώς κάνετε υπομονή για να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή να απαγκιστρωθείτε από μια κατάσταση ή σχέση. Κοντά στην Πανσέληνο καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Από την άλλη μπορεί να δέχεστε πιέσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Καλώς ή κακώς ξέρετε πως δεν μπορείτε να τους ευχαριστείτε όλους και να δυσαρεστείτε τον εαυτό σας. Το ίδιο συναίσθημα πίεσης μπορεί να είναι έντονο και στις 14/8 με την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σχηματίζεται στις 12/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που αφορά τόσο στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, τα θέματα εργασίας, ή τις σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες, όσο και στα θέματα της ανάπαυσης, της ψυχολογίας, του παρασκηνίου. Πιθανώς να υπάρχει μια παρασκηνιακή κατάσταση στον χώρο εργασίας και να δέχεστε κάποιες πιέσεις. Πάντως στη συγκεκριμένη φάση αν κάνετε κάποιες συζητήσεις για δουλειά προσπαθήστε να τις κρατήσετε μυστικές μέχρι να ευοδωθούν. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας, συστηματοποιήστε λίγο περισσότερο θέματα διατροφής και ψάξτε τρόπους για να γυμνάζεστε ή να χαλαρώνετε.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.