ΖΩΔΙΑ

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Αύγουστο.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μέχρι τώρα σχεδόν έχουν προκύψει όλες οι σημαντικές αστρολογικές όψεις της χρονιάς που μας δίνουν μια αίσθηση ότι τα πράγματα σταθεροποιήθηκαν κάπως, όμως ο Αύγουστος είναι αυτός που φέρνει κάποιους νέους παράγοντες που πάλι δημιουργούν εύφορο έδαφος για αλλαγές ή ανατροπές.

Ο μήνας ξεκινά λοιπόν με τριπλή σύνοδο Άρη, Κάρμα, Ουρανού στον Ταύρο. Ο Ταύρος, το ζώδιο που πλέον φιλοξενεί από το τέλος του 2021 και τις εκλείψεις μέχρι το φθινόπωρο του 2023, συνδέεται άμεσα με το χρήμα, την οικονομία, τη γεωργία, τον πλούτο της γης, το περιβάλλον, την τροφή. Ο Αύγουστος λοιπόν φέρνει μια κλιμάκωση στα παραπάνω ζητήματα και μάλιστα όχι με τον πιο εύκολο τρόπο.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα έχει αστάθεια, απρόοπτες εξελίξεις, αναταραχές σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, ακραίες συνθήκες μετεωρολογικά και γεωφυσικά όπως είχαμε και τον Ιούλιο, καθώς στις 11-12/8 φιλοξενεί και μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, με συμμετοχή τριών απαιτητικών όψεων από τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Αύγουστο:

Κριός

Ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7/8, μια όψη περιορισμών που πάλι σας προβληματίζει σε σχέση με τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Ίσως νιώθετε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια πιο λιτή οικονομική διαχείριση, αλλά πιθανώς ο φόβος σας να είναι μεγαλύτερος από αυτό που πραγματικά ισχύει και θα είναι και εντελώς προσωρινό αυτό το αίσθημα. Πολλά θα αλλάξουν στη διάθεση και την καθημερινότητα σας με την έλευση της Αφροδίτης στον Λέοντα μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο της διασκέδασης, της χαράς, των διακοπών, των φλερτ και του έρωτα στις 11/8. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από τον Άρη στους Διδύμους, καθώς θα είναι κυρίαρχος σε αυτή τη φάση της Σελήνης. Αποφύγετε εντάσεις, καβγάδες στη δουλειά ή και στο σπίτι και μη θεωρείτε απαραίτητο να κερδίζετε κάθε μάχη που δίνετε.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στην Πανσέληνο του Αυγούστου στις 11-12/8 στον Υδροχόο, στην οποία συμμετέχει με όψεις τόσο ο Άρης και ο Ουρανός από το ζώδιο σας όσο και ο Κρόνος από τον Υδροχόο. Όσο κι αν θέλω να σας χρυσώσω το χάπι, αυτό το φεγγάρι είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και μπορεί να προβληματιστείτε ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα έχετε βοήθεια σε νοητικό επίπεδο από τον Ερμή στην Παρθένο μετά τις 4/8 και μέχρι τις 25/8 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Στην Παρθένο θα λάβει χώρα και η Νέα Σελήνη του Αυγούστου μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα, των παιδιών, των επιχειρηματικών σας πλάνων.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή στην Παρθένο από τις 4/8 θα θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας υποθέσεις, με τα οικογενειακά σας θέματα, το σπίτι σας και γενικώς η διάθεση σας δεν θα είναι τόσο κοινωνική όσο μετά τις 11/8, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα και θα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φίλους, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να ταξιδέψετε, να φλερτάρετε. Στις 11-12/8 βέβαια έχουμε μια δύστροπη Πανσέληνο που θα επηρεάσει όλους μας σε ένα επίπεδο πέρα από το προσωπικό. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από την επιρροή του Άρη, καθώς σχηματίζει τετράγωνο με το φεγγάρι αυτό κάνοντας πιο έντονες τις εξελίξεις τόσο στο μέτωπο των επαγγελματικών όσο και του σπιτιού. Νέα και φιλόδοξα ξεκινήματα σας περιμένουν στο τέλος του καλοκαιριού ή κάποιες αλλαγές χωροταξικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάιο.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Τα ταρακουνήματα στις σχέσεις είναι έντονα τις πρώτες δυο εβδομάδες του μήνα, καθώς ακολουθεί και η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στις 9/8 που σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πώς θέλετε να σας συμπεριφέρονται οι άλλοι και να δείτε πόσο αφοσιωμένοι είναι απέναντι σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8 θα βοηθήσει να ησυχάσετε κάπως σε θέματα σχέσεων και να υπάρξει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τις σχέσεις που έχετε ήδη. Αν χρειάζεται να κάνετε ένα διακανονισμό, να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία και γενικώς να ασχοληθείτε πρακτικά με ζητήματα οικονομικά, αποφύγετε τις δυο αυτές μέρες και επιχειρήστε από τις 13/8 μέχρι και τις 19/8 να βρείτε λύσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι θα ευνοηθείτε περισσότερο. Αυτό είναι ίσως και το πιο τυχερό διάστημα του Αυγούστου, καθώς έχουμε σημαντικές θετικές όψεις τριγώνων του Ερμή με τον Ουρανό, του Άρη με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Δία.

Λέων

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου είναι αλήθεια ότι έχει ακόμη αστάθειες και μπορεί να προκύπτουν νέα σενάρια σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Κάποιες φορές μπορεί να φτάνετε και στα όρια σας και να θέλετε να έρθετε σε ρήξη. Όμως πριν λειτουργήσετε με παρόρμηση σκεφτείτε πρώτα τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια πράξη. Ειδική μνεία θέλω να κάνω στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 11-12/8 και είναι ίσως το πιο απαιτητικό φεγγάρι του καλοκαιριού, καθώς δέχεται τα πυρά τριών πλανητών: του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού. Τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι πάλι στο προσκήνιο δημιουργώντας μεγαλύτερη αναστάτωση, χωρίς να σας αφήνουν ακόμη κι αν είστε διακοπές να απολαύσετε με ξενοιασιά τις μέρες αυτές. Προσοχή και στην υγεία.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 4/8 θα αναζωογονήσει το πνεύμα σας και θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τον επόμενο στόχο σας και να κάνετε βήματα προς την υλοποίηση του. Όσο απαιτητικά ή περίεργα κι αν είναι τα πράγματα μέχρι τις 20/8 έχοντας τον Άρη συμπαραστάτη και βοηθό σας από τον Ταύρο, μπορείτε να έχετε καλύτερο έλεγχο των καταστάσεων και των σχέσεων. Πολύ διαφορετική η εικόνα του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα, που ο Άρης παίρνει θέση πολιορκίας προς το ζώδιο σας από τους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει για τους επόμενους επτά μήνες. Στις 11-12/8 έχουμε τον σχηματισμό μιας ιδιαίτερα δύστροπης Πανσελήνου που επηρεάζει περισσότερο την επικαιρότητα παγκοσμίως και λιγότερο τα προσωπικά σας δεδομένα. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα δυναμική και δείχνει ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών που καλείστε να εγκαινιάσετε κυρίως στο κομμάτι της καριέρας.

 

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα βρίσκεται μέχρι τις 11/8 στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 9/8 θα αντιμετωπίσει σε αντίθεση τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένταση σε σχέσεις κυρίως επαγγελματικές. Από τις 7 ως τις 9 του μηνός αποφύγετε άτομα που σας ζηλεύουν, που σας βλέπουν περίεργα και σας απομυζούν την ενέργεια σας. Το διάστημα από τις 13/8 μέχρι τις 19/8 φιλοξενεί τις πιο όμορφες επιρροές του Αυγούστου. Τρία τρίγωνα ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό το πρώτο, τον Άρη και τον Πλούτωνα το δεύτερο και το πιο κορυφαίο για το ζώδιο σας το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που υπόσχεται ευτυχισμένες στιγμές. Στις 20/8 έχουμε την πιο σοβαρή πλανητική αλλαγή καθώς ο Άρης προχωρά στους Διδύμους, θέση που θα κρατήσει ούτε λίγο ούτε πολύ για τους επόμενους επτά μήνες μέχρι τις 25/3/2023. Σε αυτό το ζώδιο ο Άρης θα είναι συμπαραστάτης και βοηθός σας στα δύσκολα, εκτός από το διάστημα της ανάδρομης πορείας του (από το τέλος Οκτωβρίου μέχρι τον Ιανουάριο 2023) που θα είναι ουδέτερος όχι απειλητικός.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

Σκορπιός

Η Αφροδίτη μέχρι τις 11/8 στον Καρκίνο θα είναι βοηθητική αν μέσα σε όλα σχεδιάζετε να κάνετε και κάποιο ταξίδι ή διακοπές. Στις 11-12/8 έχουμε τη δύστροπη Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Αν το τελευταίο διάστημα δίνατε περισσότερη ενέργεια στα επαγγελματικά απ’ ό,τι στο σπίτι και την οικογένεια, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με παράπονα και προβλήματα. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να είστε πειθαρχημένοι με τα οικονομικά είναι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/8. Στη θέση αυτή θα παραμείνει μέχρι τις 25/3/23, άρα θα είναι επτά ολόκληρους μήνες μέσα στον τομέα των οικονομικών σας. Πολύ διαφορετική στην επιρροή της η Νέα Σελήνη στις 27/8 στην Παρθένο, που ενεργοποιεί τον τομέα της συλλογικής δουλειάς με δυναμικό τρόπο. Είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες σας προκειμένου να δείτε να υλοποιούνται οι στόχοι σας.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Τα πρακτικά θέματα όπως και τα θέματα των οικονομικών σταθερά τραβούν την προσοχή σας κι αυτό τον μήνα, καθώς μέχρι τις 20/8 ο Άρης θα διελαύνει σε αυτό τον τομέα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 9/8 μπορεί να σας βρει σε ένα παιχνίδι εξουσίας, από το οποίο καλά θα κάνετε να απέχετε και να μη το παίξετε καθώς δεν θα υπάρχει νικητής σε αυτό. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8 θα σας δώσει μια πιο γλυκιά εκδοχή στην καθημερινότητα σας, ενώ αν είστε διακοπές θα έχετε καλύτερη διάθεση, όρεξη να εξερευνήσετε νέους τόπους και νέους ανθρώπους και να χαρείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε τις δραστηριότητες που προτιμάτε και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Φυσικά από αυτή τη θέση θα ευνοήσει και την ερωτική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 μπορεί να σας δώσει μια πρώτη γεύση από το τι θα φέρει ο Άρης στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 11-12/8 είναι μια αρκετά στρυφνή φάση της Σελήνης αυτό τον μήνα, καθώς δέχεται τα πυρά τριών πλανητών του Κρόνου, του Ουρανού και του Άρη. Και μολονότι η επιρροή της αφορά περισσότερο γεγονότα που επηρεάζουν παγκοσμίως, για σας μπορεί να προκύψει μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ή και τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε αυτές τις μέρες διαφωνίες σε θέματα διαχείρισης με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη. Από τις 13/8 ξεκινά το πιο άνετο και θετικό διάστημα για το ζώδιο σας για να κατακτήσετε νέες κορυφές σε επαγγελματικό επίπεδο, να έχετε θετικά νέα και εξελίξεις σε θέματα σπουδών, αλλά και στα οικονομικά. Μια πρώτη γεύση από το τι σημαίνει Άρης στους Διδύμους θα λάβετε στις 27/8 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, που η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο που δέχεται από τον Άρη στους Διδύμους.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο

Από τις 7/8 μέχρι τις 12/8 είναι οι μέρες που πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και να μην πάρετε ρίσκο. Με την Πανσέληνο θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματα σας ιδιαίτερα αυτά του θυμού, καθώς στο φεγγάρι αυτό συμμετέχει κι ο Άρης. Μπορεί να έχετε δίκιο για ένα τέτοιο ξέσπασμα, αλλά προσπαθήστε να το διαχειριστείτε ψύχραιμα. Αν είστε μόνες-οι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους μετά τις 20/8, μια διέλευση που θα κρατήσει σχεδόν 7 μήνες μέχρι τις 25/3/23, θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να ερωτευθείτε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να διασκεδάσετε. Θα σας απασχολήσουν ακόμη ιδιαίτερα και τα θέματα των παιδιών αν είστε γονείς ή αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιον απόγονο. Η Νέα Σελήνη της 27ης Αυγούστου φέρνει τα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σε πρώτη διάταξη και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες, ακόμη και σε αυτά που σας κάνουν να βαριέστε.

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθύες

Στις 11-12 Αυγούστου έχουμε μια αρκετά δύστροπη Πανσέληνο, η οποία φέρνει σε πρώτη διάταξη θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά ίσως και κάποιο παρασκήνιο σε θέματα της δουλειάς. Το διάστημα από τις 13/8 μέχρι τις 19/8 είναι ίσως το πιο ανέφελο, χαλαρό και όμορφο διάστημα είτε έχετε άδεια και είστε διακοπές είτε συνεχίζετε τη δουλειά σας. Και πάμε τώρα στο μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει ο Αύγουστος για όλα τα μεταβλητά ζώδια. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20/8, μια θέση που θα κρατήσει ο πολεμοχαρής πλανήτης ούτε λίγο ούτε πολύ μέχρι τις 25/3/2023. Σε αυτό το εκτεταμένο διάστημα των επτά μηνών η επιρροή του Άρη θα είναι κόντρα προς το ζώδιο σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα ξεκινώντας από την υγεία, τις σχέσεις, αλλά και τα θέματα της εργασίας και του σπιτιού. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 μπορεί να σας δώσει μια πρώτη γεύση από την επιρροή του Άρη στους Διδύμους, καθώς ο κόκκινος πλανήτης θα είναι κυρίαρχος σε αυτή τη φάση του φεγγαριού.