ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 8-14/4/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 8-14/4/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου φιλοξενεί τη δεύτερη και τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου, μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού στις 08/04 που είναι ταυτόχρονα και μια ιδιαίτερα δυναμική Νέα Σελήνη. Στο δυναμικό ζώδιο του Κριού, στο οποίο βρίσκεται ανάδρομος και ο Ερμής, μπορεί να φέρει πιο χαοτικές συνθήκες ή οι εξελίξεις να είναι κάπως γρήγορες και με ιδιαίτερη ένταση. Το ότι εκδηλώνεται στη φάση της ανάδρομης πορείας του Ερμή σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και να εκδηλώσουμε τη δράση μας αμέσως.

Η εβδομάδα συνεχίζεται με περισσότερη ένταση, καθώς ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης της έκλειψης συναντά τον Κρόνο, τον πλανήτη των περιορισμών στους Ιχθύς, μια όψη που φτάνει στο αποκορύφωμα της. Σε κάθε περίπτωση μην προδικάζετε κάτι που αφορά στο μέλλον και μην απογοητεύεστε σε αυτή τη φάση.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στις 11/04 επηρεάζει την επικοινωνία και ευνοεί μια πιο βαθιά και ενδελεχή έρευνα πάνω σε αυτά που μας ενδιαφέρουν. Με αυτή την όψη είναι καλύτερα να ακούμε περισσότερο, παρά να βιαζόμαστε να εκθέσουμε τις απόψεις και τις ιδέες μας ή να πιέζουμε τους άλλους να αποδεχθούν αυτά που τους λέμε.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη ανοιξιάτικη έκλειψη, μια Ηλιακή έκλειψη που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας τη Δευτέρα στις 08/04. Με κάποιο τρόπο αυτή η έκλειψη σας χρίζει πρωταγωνιστές δίνοντας σας το βήμα για να βγείτε μπροστά, να γίνετε πιο ορατοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Στην πορεία της εβδομάδας η όψη Άρη-Κρόνου στους Ιχθύς, στον πιο αθέατο και ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δημιουργεί τάση να εστιάζετε περισσότερο στα αρνητικά σενάρια και τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να αποκτήσετε τον έλεγχο κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις, τσεκάπ ή να υιοθετήσετε πιο υγιεινές επιλογές στη διατροφή, την άσκηση, τη χαλάρωση. Αν πρέπει να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις προτιμήστε τις μέρες από την Πέμπτη και έπειτα.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά πιεστικά για όλους μας και φυσικά και για σας. Άλλωστε τη Δευτέρα σχηματίζεται η Ηλιακή έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου που είναι ταυτόχρονα και μια δυναμική και έντονα φορτισμένη Νέα Σελήνη. Η Ηλιακή έκλειψη αυτή ενεργοποιεί τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το τέλος καταστάσεων και τη μετάβαση σε κάτι καινούριο. Στην πορεία της εβδομάδας ο κυβερνήτης της έκλειψης, ο Άρης, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η σχετικά σπάνια (μια φορά στα 2 χρόνια) όψη ζητά να τιθασεύσετε την ορμή και την ενέργεια σας και να τη βάλετε σε ένα θετικό και παραγωγικό κανάλι χωρίς να τη διασκορπίζετε. Αν έχετε σημαντικές συζητήσεις προτιμήστε τις μέρες μετά την Πέμπτη. Άλλωστε την Πέμπτη με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να έχετε κάποια έμπνευση ή μια αποκάλυψη για παρελθοντικές καταστάσεις που ενδέχεται να σας οδηγήσει σε τροποποιήσεις στα σχέδια σας.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη δεύτερη ανοιξιάτικη έκλειψη στις 08/04. Πρόκειται για μια έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Κριό. Σαφώς με την έκλειψη μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν την προσοχή και τον χρόνο σας, αλλά πιθανώς και ένας δικός σας στόχος να μην αξίζει πλέον να τον κυνηγάτε τόσο πολύ. Η σύνοδος του Άρη που είναι και ο κυβερνήτης της έκλειψης με τον Κρόνο είναι μια όψη που επηρεάζει έντονα και καθοριστικά όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και φυσικά τα επαγγελματικά σας σχέδια και στόχους. Χρειάζεστε ένα στρατηγικό πλάνο και όχι παρορμητικές αντιδράσεις. Επειδή θα βομβαρδίζεστε από άπειρες πληροφορίες αυτή την περίοδο καλά θα κάνετε να ξεκουράζετε λίγο τον εγκέφαλο σας και το νευρικό σας σύστημα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σχετικά με μια φιλική ή επαγγελματική σχέση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου που σας αφορά, καθώς μπορεί να κλείνει ένα κεφάλαιο στην επαγγελματική σας πορεία και να ανοίγει ένα καινούριο. Αν είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές στην καριέρα σας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία. Η «σκληρή» όψη συνόδου του Άρη, που είναι ο κυβερνήτης της έκλειψης, με τον Κρόνο στους Ιχθύς την Τετάρτη περιορίζει τις υπερβολικές εκδηλώσεις και σας βάζει στη διαδικασία να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και λογική. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει κάποια εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά τα πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν ακόμη. Ακούστε με προσοχή αυτά που σας λένε οι άλλοι αλλά αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και δράσεις.

Λέων

Ξεκινώντας η εβδομάδα φέρνει τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο του Κριού. Η έκλειψη αυτή αφορά στα μελλοντικά σας σχέδια προσωπικά κι επαγγελματικά και βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Καθώς η έκλειψη γίνεται κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή είναι σημαντικό να είστε κάπως υπομονετικοί αναφορικά με τις εξελίξεις, καθώς ενδέχεται να παρουσιάζονται καθυστερήσεις. Ένας άλλος παράγοντας δυστοκίας είναι η σύνοδος του κυβερνήτη της έκλειψης Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς που θα έχει έντονο αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, η όποια τείνει να είναι λίγο πεσμένη. Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις ή και συμφωνίες τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και προωθήστε τις αν είναι δυνατόν μετά την Πέμπτη. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή την Πέμπτη μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πιο σφαιρικά μια κατάσταση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου. Η έκλειψη αυτή αναμοχλεύει τη συναισθηματική σας ζωή, αλλά και τα οικονομικά. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παράπονα ή κρυμμένα συναισθήματα πιθανώς και κάποια τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν γιατρευτεί, προκειμένου να τα διαχειριστείτε αλλά και να απαλλαχθείτε από αυτά. Σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να επωφεληθείτε από κάποιους διακανονισμούς, οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Την Τετάρτη, με την πιεστική σύνοδο του Άρη και του Κρόνου στους Ιχθύς είναι πιθανό να νιώθετε πιεσμένοι ή να έχετε ένα αίσθημα απογοήτευσης από κάποια σχέση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή θα σας υπενθυμίσει ότι για να έχετε ξεκάθαρη εικόνα του μέλλοντος θα πρέπει να κάνετε βουτιά στο παρελθόν, εξετάζοντας αναλυτικά συμπεριφορές και καταστάσεις ώστε να μην επαναλάβετε λάθη.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός 

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στις 08/04. Καθώς μια Ηλιακή έκλειψη είναι ταυτόχρονα και μια ιδιαίτερα δυνατή Νέα Σελήνη που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας.. Δυο μέρες μετά, την Τετάρτη, έχουμε τη σύνοδο του Άρη που είναι ο κυβερνήτης της έκλειψης στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο, μια όψη που σας κάνει να πιέζετε τον εαυτό σας πέρα από τα όρια σας προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αν θέλετε να ξεμπερδέψετε κάποια πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο, ασχοληθείτε από την Πέμπτη κι έπειτα που ο Ήλιος θα συναντήσει τον ανάδρομο Ερμή σε όψη συνόδου. Κάποιες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν αυτές τις μέρες μπορεί να σας διαφωτίσουν αναφορικά με παλιότερες σχέσεις.

Σκορπιός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, έρχεται η δεύτερη ανοιξιάτικη έκλειψη που ενεργοποιεί τους τομείς της υγείας και της εργασίας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη διατροφή σας, βρείτε ένα σπορ ή ένας είδος άσκησης και ψαχτείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας με αλλαγές. Όμως μην είστε παρορμητικοί. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς στον 5ο οίκο σάς πιέζει να οργανώσετε καλύτερα τα παραπάνω θέματα αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε άτομα εξουσίας, όπως τον εργοδότη σας ή έναν συνεργάτη, κάτι που πιθανόν να σας τρομάζει. Την ίδια στιγμή αντιλαμβάνεστε πως έχετε την ανάγκη στήριξης -υλική και συναισθηματική- από τον σύντροφο σας, κάτι που θα σας δώσει το κουράγιο και τις αντοχές να συνεχίσετε. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη έκλειψη της άνοιξης που είναι ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού. Η έκλειψη αυτή θα σας υπενθυμίσει ότι το πιο σημαντικό στην καθημερινότητα σας είναι να περνάτε καλά. Την Τετάρτη η σύνοδος του κυβερνήτη της έκλειψης, του Άρη, με τον Κρόνο στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο τις ανασφάλειες και τους φόβους σας, ειδικά εάν έχει προκύψει ένας παράγοντας που δεν σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων και της ζωής σας γενικότερα.  Καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε από άτομα που είναι αρνητικά απέναντι σας και τοξικά.  Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση σε πιο χαμηλούς τόνους και με περισσότερες πιθανότητες να εισακουστούν τα λεγόμενα σας προτιμήστε την Πέμπτη ή την Παρασκευή, με την επιρροή της συνόδου του Ήλιου με τον Ερμή.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη ανοιξιάτικη έκλειψη που επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας αλλά και της ακίνητης περιουσίας σας. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μη βιαστείτε στις αποφάσεις σας, καθώς οι εκλείψεις φέρνουν στο προσκήνιο και πράγματα απρόοπτα που αλλάζουν τον ρου των αποφάσεων μας. Η συγκεκριμένη μάλιστα, καθώς πραγματοποιείται υπό το κράτος του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να καθυστερήσει περαιτέρω τις εξελίξεις. Η όψη του κυβερνήτη της έκλειψης Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς δυο μέρες μετά, σας επηρεάζει σε επικοινωνιακό επίπεδο με μια τάση να αισθάνεστε κούραση και νοητική ανησυχία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις να βγαίνουν φοβίες στην επιφάνεια. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια βαθύτερη έρευνα και να δείτε τα ψιλά γράμματα. Ακόμη, αν πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, διαπραγμάτευση, επαγγελματική επαφή, επιλέξτε την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί και ψύχραιμοι στις σχέσεις σας με τους άλλους μέχρι την Πέμπτη.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επιρροή της δεύτερης έκλειψης της ανοιξιάτικης περιόδου, μιας έκλειψης Ηλίου που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη. Δεν είναι απίθανο να αποκαλυφθεί κάτι για ένα συνεργάτη ή φίλο ξαφνικά που ίσως να μην σας αρέσει ιδιαίτερα.  Δυο μέρες μετά, η Τετάρτη φέρνει την επιρροή της συνόδου του κυβερνήτη της έκλειψης Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς που επηρεάζει έντονα τον τομέα των οικονομικών σας και το αίσθημα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Σε συναισθηματικό επίπεδο είστε σε φάση αξιολόγησης των ανθρώπων γύρω σας, γι’ αυτό και είναι πιθανό να διακόψετε στενές σχέσεις που σας έχουν απογοητεύσει ή σας πρόδωσαν. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις θα διευκολυνθείτε περισσότερο από την Πέμπτη και μετά με τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού. Εσείς μπορεί να έχετε εξελίξεις και μάλιστα ξαφνικά σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να προκύψει και μια νέα πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ. Αλλά καθώς είμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Την Τετάρτη έχουμε τη σύνοδο του κυβερνήτη της έκλειψης Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, μια όψη αρκετά πιεστική και δύσκολη, αλλά που ανταμείβει όσους γνωρίζουν τι θέλουν. Ο Κρόνος σας βοηθά να σκεφτείτε σε βάθος και να κάνετε τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να υλοποιήσετε κάποιο στόχο σας. Μέχρι την Πέμπτη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, όσο και σε θέματα σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών.