ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη Ηλίου- νέα Σελήνη: Τα 4 ζώδια που θα έχουν απρόσμενες αλλαγές

Pexels

Σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, πραγματοποιείται η πρώτη ηλιακή έκλειψη- νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού. Η Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr δίνει τις προβλέψεις της για το ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο.

Έκλειψη ηλίου: Πώς θα επηρεάσει τον Κριό

Είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές; Η έκλειψη ηλίου– νέα Σελήνη στις 08/04 στο ζώδιό σας, επηρεάζει την πορεία και τις εξελίξεις στη ζωή σας για τους επόμενους 6 μήνες, κατά τους οποίους θα κληθείτε να αφήσετε πίσω σας φόβους και ανασφάλειες. Αυτές οι αλλαγές θα είναι ριζικές και μπορεί να αφορούν από την εμφάνιση μέχρι την καριέρα, από τις σχέσεις σας μέχρι τη νοοτροπία σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για νέα δεδομένα. Όμως για να γίνουν όλα αυτά και να είστε έτοιμοι να κάνετε μια σωστή νέα αρχή δεν πρέπει να βιάζεστε και να θέλετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα. Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να περιμένετε να γυρίσει στην ορθή του πορεία ο Ερμής στο ζώδιο σας και αυτό θα γίνει μετά τις 26/04.

Μόλις γίνει αυτό θα καταφέρετε να βρείτε τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει η καρδιά σας και να γιατρέψετε ό,τι πρόβλημα ψυχικό, σωματικό σάς κρατά πίσω! Μείνετε μακριά από εστίες «μόλυνσης» της ψυχής σας, αποστασιοποιηθείτε από τοξικά άτομα και καταστάσεις και προσπαθήστε να θεραπεύσετε τις πληγές σας με θετικό τρόπο και όχι με καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Επειδή ο κυβερνήτης σας Άρης και κυβερνήτης της έκλειψης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον 12ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο στις 10/04, ίσως βγουν φόβοι και καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και να ψάχνεστε για καβγάδες. Σκεφτείτε με ωριμότητα και λογική τους στόχους σας, απαλλαγείτε από οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αλλά κάντε το με ευγένεια και ψυχραιμία.

Καρκίνος

Στις 08/04 θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη ηλίου– νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και ίσως φέρει αλλαγές στον άξονα οικογένειας- καριέρας. Κάποιοι μπορεί να έχετε μια ευκαιρία στη δουλειά, άλλοι μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να έχετε χωροταξικές αλλαγές στη δουλειά ή στο σπίτι. Με την έκλειψη αυτή μπορεί να ψυχανεμίζεστε ότι υπάρχουν προοπτικές ανέλιξης στην καριέρα, αλλά κάποιοι να σας σαμποτάρουν ή να μπαίνουν εμπόδιο για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

Η έκλειψη ηλίου– νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος κάποιων καταστάσεων που δεν λειτουργούν υπέρ σας και σας ανοίγει νέους δρόμους για την εξέλιξη σας. Οπότε αφήστε την γκρίνια και κάντε τα σχέδια σας.  Επειδή υπήρξαν εμπόδια ή πισωγυρίσματα στην καριέρα και στην επαγγελματική σας πορεία δεν χρειάζεται να νιώθετε μειονεκτικά και να αισθάνεστε «λίγοι» για να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Μην μπερδεύετε το παρελθόν με το παρόν. Δεν είστε οι ίδιοι με αυτό που ήσασταν χρόνια πριν. Ακόμη, να είστε προσεκτικοί σε θέματα ταξιδιών, νομικών υποθέσεων και σχέσεων με το εξωτερικό.

Ζυγός

Η έκλειψη ηλίου- νέα Σελήνη, σχηματίζεται ακριβώς απέναντί σας, στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει τον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών και οι αλλαγές μάλλον είναι αναπόφευκτες. Αυτό το φεγγάρι θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε το πώς σχετίζεστε με τους άλλους και θα περάσετε από κόσκινο μία προς μία όλες τις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και θα προσπαθήσετε να βάλετε τα όρια σας. Θα κρατήσετε πλέον στη ζωή σας μόνο αυτούς που σας σέβονται και σας εκτιμούν και θα δημιουργήσετε χώρο να έρθουν άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι στη ζωή σας για να σχετιστείτε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Μόνο που χρειάζεται προσοχή ο χρόνος που θα πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά και το πότε θα τις ανακοινώσετε, καθώς ο Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε θέματα οικονομικών. Ακόμη, η σύνοδος του κυβερνήτη της έκλειψης Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που γίνεται ακριβείας 2 μέρες μετά την έκλειψη ηλίου, επηρεάζει τον 6ο οίκο στον Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά τις καθημερινές σας ρουτίνες και ίσως φέρει κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικές σχέσεις ή μπορεί να δεχτείτε έντονες πιέσεις και μεγάλη αμφισβήτηση. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και να ξεκουράζεστε.

Έκλειψη ηλίου: Πώς θα επηρεάσει τον Αιγόκερω

Τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, αλλά και της εργασίας επηρεάζει η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείται στις 08/04 στον Κριό και αυτό αν μη τι άλλο δείχνει αλλαγές. Κάποιοι μπορεί να πάρετε απόφαση να αλλάξετε κατοικία ή να ξεκινήσετε να εργάζεστε από το σπίτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποια αναδιαμόρφωση στον χώρο σας. Ή να θέλετε να κάνετε κάποιες επισκευές ή διαφορετική διακόσμηση. Άλλοι μπορεί να φτιάξετε βαλίτσες για το εξωτερικό. Υπάρχουν βέβαια και τα κακά σενάρια, να δείτε για παράδειγμα ότι ο γάμος ή μια σχέση σας δεν πάει καλά και να αποφασίσετε να χωρίσετε. Αλλαγές μπορεί να συμβούν και στον χώρο που εργάζεστε.

Πολλές φορές οι εκλείψεις μας ξεβολεύουν, αλλά από την άλλη αποτελούν και μια καλή ευκαιρία να αποφασίσουμε μόνοι μας να δραστηριοποιηθούμε. Ακόμη, αυτή η έκλειψη ηλίου μπορεί να δείξει την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε κάνοντας τη δική σας επιχείρηση ή τη δική σας οικογένεια. Επειδή αυτή η έκλειψη σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα και βγάζει όλα τα απωθημένα στην επιφάνεια, προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ηρεμία όλα τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και τους ανθρώπους που συμβιώνετε. Χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και διάλογος για να κλείσουν οι πληγές, όχι κατηγορίες και τελεσίγραφά. Ακόμη, να είστε προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας με φιλικά πρόσωπα ή συνεργάτες, διότι μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.