ΖΩΔΙΑ

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

iStock

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο 2024.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Απρίλιος είναι, σίγουρα από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2024 τουλάχιστον μέχρι τις 19/04.  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ξεκίνημα του μήνα, θα διαρκέσει μέχρι τις 26/04 μπορεί να φέρει μεγαλύτερη βαβούρα στην καθημερινότητα μας, προσωρινά εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων μας και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και γενικότερα στην οδήγηση. Η ηλιακή έκλειψη στις 08/04 ξυπνά το παρελθόν και πληγές που δεν έχουν επουλωθεί. 2 μέρες μετά ο κυβερνήτης της έκλειψης Άρης σκοντάφτει στον Κρόνο στους Ιχθύς, δημιουργώντας περισσότερα εμπόδια στη δράση μας και καρμικές εξελίξεις. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στις 21/04 στο ζώδιο του Ταύρου μας ανοίγει νέους ορίζοντες, φέρνει νέες ευκαιρίες και βοηθά να ελευθερωθούμε από πολλά βάρη που κουβαλάμε σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Ήλιος θα περάσει στις 19/04 στον Ταύρο και στις 24/04 θα έχουμε την Πανσέληνο του Απριλίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα φορτισμένη Πανσέληνο καθώς μπορεί να φέρει σκάνδαλα στο προσκήνιο. Στις 29/04 η Αφροδίτη περνά στον αγαπημένο της Ταύρο, ενώ στις 30/04 ο Άρης θα προχωρήσει στον Κριό ανοίγοντας τον δρόμο για νέα δυναμικά ξεκινήματα τον Μάιο.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Απρίλιο:

Κριός

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο σημαντικός των τελευταίων χρόνων. Ο Απρίλιος θα ευνοήσει τις πρωτοβουλίες και θα σας ανοίξει ορίζοντες, ακόμη και αν θα πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Από την αρχή του μήνα ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 26/04 και σας καλεί να κάνετε μια βουτιά στο μυαλό σας και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Σε αυτό το πνεύμα έρχεται και η ηλιακή έκλειψη στις 8/4. Είναι πιθανόν τον Απρίλιο να προκύψουν στο διάβα σας κάποιοι άνθρωποι που συνδεθήκατε ερωτικά ή επαγγελματικά στο παρελθόν και να κάνετε πάλι πρόβα να επανασυνδεθείτε. Η σημαντικότερη όψη του μήνα είναι στις 21/04 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο μέσα στον τομέα των οικονομικών, του αξιακού σας συστήματος, των αποκτημάτων σας. Στις 24/04 έρχεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον τομέα των οικονομικών. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σας δημιουργήσει πολύ έντονα συναισθήματα. Στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σας στις 29/04 και ο Άρης έρχεται στις 30/04. Ο ερχομός του σηματοδοτεί την εκκίνηση ενός πολύ φιλόδοξου διαστήματος, μέσα στο οποίο θα λάμψετε.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο Απρίλιος ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Σε ένα μήνα που ξεκινά με ανάδρομο φαινομενικά Ερμή από την πρώτη του μέρα μέχρι τις 26/04 δεν υπάρχει λόγος βιασύνης εκδήλωσης της δράσης σας. Η πολύ δυνατή έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 08/04 θα σχηματίσει σύνοδο με τον Χείρωνα φέρνοντας ίσως το τέλος ενός κύκλου στη ζωή σας, είτε αυτό αναφέρεται σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά ή μια κατάσταση. Η περίοδος της «χειμερίας νάρκης» τελειώνει κάπου στις 19/04 όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας. Στις 21/04 θα συναντηθούν στο ζώδιο σας ο Δίας και ο Ουρανός σε μια σπάνια όψη συνόδου που στο δικό σας ζώδιο συναντιούνται μια φορά κάθε 84 χρόνια. Αυτή η πολύ δυνατή όψη έχει ως σκοπό να σας αφυπνίσει, να σας βγάλει από τη στασιμότητα και τη ζώνη ασφαλείας σας, να φέρει τα πάνω κάτω με απρόσμενες καταστάσεις στη ζωή σας, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τους πειραματισμούς. Ο μήνας θα ολοκληρωθεί με την είσοδο του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στο ζώδιο σας στις 29/04 που θα σας βρει ανανεωμένους και ιδιαίτερα κοινωνικούς.

Δίδυμοι

Μπαίνετε στον Απρίλιο με ενέργεια, δυναμισμό και έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας! Το κλειδί όμως για να τα καταφέρετε αυτό τον μήνα είναι η υπομονή και η επιμονή, καθώς από το ξεκίνημα του μήνα ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό. Θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 26/04 και σαφώς θα φέρει κάποια εμπόδια, καθυστερήσεις μερικές φορές όμως και παρεξηγήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 05/04 στον Κριό σαφώς θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή. Η έκλειψη του Απριλίου, σας ωθεί να κάνετε ένα πολύ σημαντικό νέο ξεκίνημα, μια νέα συνεργασία ή να αλλάξετε μια ήδη υπάρχουσα. Ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που χαίρει της μεγαλύτερης κινητικότητας τον Απρίλιο, καθώς Άρης και Κρόνος στους Ιχθύς μέχρι τις 30/04 ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Το διάστημα μετά τις 19/04 είναι ιδανικό για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, ενώ μπορεί να σας πιάνουν και τάσεις φυγής. Η Πανσέληνος στις 24/04 μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο ή μπορεί να σας απασχολήσει ένα θέμα φυσικής κατάστασης.

Μάρτιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά με τις φιλοδοξίες σας να αυξάνονται και να πληθύνονται. Όμως μη βιάζεστε. Βλέπετε στον ίδιο τομέα θα είναι ανάδρομος και ο Ερμής στον Κριό από τις αρχές Απριλίου μέχρι τις 26/04 που γυρίζει ορθόδρομος. Πιθανώς να πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια προσωρινά εμπόδια, καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς συναντά δυο μέρες μετά την έκλειψη σε όψη συνόδου τον Κρόνο. Τα εμπόδια μπορεί να είναι αληθινά μπορεί όμως να είναι και ψυχολογικά. Η παράλληλη πορεία του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δείξει προβλήματα σε κάποιες σχέσεις ή εμπόδια στην υλοποίηση κάποιων στόχων. Στις 21/04 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό, φέρνει ένα απόγειο στην κοινωνικότητα σας και στη συλλογική εργασία. Είναι πιθανόν με αυτή την εξαιρετικά θετική προς το ζώδιό σας όψη να έχετε κάποια σημαντική ιδέα. Η Πανσέληνος στις 24/04 φέρνει σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/04 θα γλυκάνει τη διάθεση σας ακόμη περισσότερο.

Λέων

Ο Απρίλιος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή της άνοιξης για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Παρά τις αντιξοότητες του μήνα που ξεκινούν από την πρώτη μέρα του με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή και την Ηλιακή έκλειψη στις 08/04, ο Απρίλιος σας προσφέρει την ευκαιρία να βγείτε μπροστά και να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας ενάντια στα εμπόδια και τα προσωρινά προσκόμματα. Η έκλειψη Ηλίου στις 08/04 μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση. Προσπαθήστε να αποφύγετε να επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας εκείνες τις μέρες με πολλή δουλειά, αχρείαστες εξόδους και βρείτε χρόνο για περισσότερη ξεκούραση. Δυο μέρες μετά ο Άρης συναντά τον Κρόνο σε σύνοδο στους Ιχθύς. Καθώς ο Άρης είναι κυβερνήτης της έκλειψης φαίνεται ότι υπάρχει ένα θέμα που σχετίζεται είτε με οικονομικά ή μια σχέση, μπορεί να τελειώνει με κάποιο τρόπο και να σας πληγώνει. Η σπάνια όψη Δία-Ουρανού στις 21/04 αποθεώνει τη δουλειά σας και επιτρέπει ένα μεγάλο και φιλόδοξο βήμα μπροστά. Η Πανσέληνος  στις 24/04 μπορεί να δημιουργήσει ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά τοπίο. Στις 29/04 η Αφροδίτη θα πάρει θέση στον τομέα της καριέρας ευνοώντας ακόμη περισσότερο τα επαγγελματικά.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Απρίλιος σαφώς είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς μήνες της χρονιάς, αλλά δεν σας παρέχει πολλές ευκολίες. Σαφώς με τον ανάδρομο Ερμή από την 1η μέχρι τις 26 Απριλίου θα πρέπει να διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας είτε με τον σύντροφο, τους στενούς φίλους και συνεργάτες με προσοχή και ευαισθησία. Στις 08/04 έχουμε μια ιδιαίτερα δυνατή Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη μέσα στον τομέα των οικονομικών σας που σας καλεί να να είστε προσεκτικοί και με θέματα φυσικής κατάστασης. Τον Απρίλιο εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Δυο μέρες μετά την έκλειψη μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Δείξτε υπομονή και επιμονή στους στόχους σας. Η σπάνια σύνοδος του Δία και του Ουρανού στις 21/04, σας ανοίγει την όρεξη για περισσότερη γνώση  και θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Ιδιαίτερα θετική όψη και σε ερωτικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στις 24/04 μπορεί να δείξει το τέλος μιας κατάστασης ή επαγγελματικής σχέσης. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα γλυκάνει τη διάθεση σας ακόμη περισσότερο.

 

Ζυγός

Ο Απρίλιος έρχεται με ζωηρό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών! Όλα αυτά πρέπει να γίνουν βέβαια με ευγένεια και σε χαμηλούς τόνους χωρίς να γίνεστε δηκτικοί και να χάνετε την ψυχραιμία σας. Μην ξεχνάτε την ανάδρομη πορεία του Ερμή από την 1η ημέρα του Απριλίου στον Κριό μέχρι τις 26/04. Η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για νέες συμφωνίες και δεσμεύσεις. Ο Απρίλιος μπορεί να σας δικαιώσει αρκεί να μην είστε βιαστικοί και παρορμητικοί. Οι επιλογές και οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό τον μήνα θα σας συνοδεύουν για χρόνια. Ένα άλλο σενάριο του Απριλίου είναι να προκύψουν εκ νέου επαφές με άτομα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τα προηγούμενα χρόνια. Στις 21/04 η σπάνια σύνοδος Δία-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαχθείτε οριστικά από φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ δεν είναι απίθανο να βρεθείτε και πολύ κερδισμένοι σε οικονομικό επίπεδο. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Σκορπιός

Ο Απρίλιος μπορεί να ξεκινά με πίεση, πολλή δουλειά, εντάσεις και στρες, όμως μέχρι το τέλος του αλλάζει με μαγικό τρόπο την ενέργεια του και σας χρίζει από τους ευνοούμενους του. Ο ανάδρομος Ερμής από το ξεκίνημα το υ μήνα μέχρι τις 24/4 φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές, ενώ έχουμε την τάση να παίρνουμε βιαστικές και λανθασμένες αποφάσεις. Η έκλειψη στις 08/04 κάνει ακόμη πιο έντονη την ανάγκη της αυτοφροντίδας. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 10/04 δημιουργεί προσωρινά εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα της ερωτικής σας ζωής. Στις 19/04 η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο θα στρέψει την προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 24/04 μπορεί να δείξει το τέλος μιας σχέσης ή δουλειάς. Από τις 29/04 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και θα γλυκάνει την ερωτική σας ζωή. Στις 30/04 ο Άρης θα περάσει στον Κριό κάνοντας τον Μάιο τον πιο φιλόδοξο σε επαγγελματικό επίπεδο μήνα.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Πιθανώς ο Απρίλιος να σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε προκειμένου να έχετε τις εξελίξεις που θα σας χαρίσουν μια πιο ικανοποιητική προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Εύκολος μήνας; Σε καμία περίπτωση είναι η απάντηση, αλλά με βεβαιότητα είναι και ο μήνας που θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη εκδοχή της καθημερινότητας σας ειδικά σε θέματα υγείας και δουλειάς. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει μια παροδική έλλειψη έμπνευσης και δυσκολίες στην επικοινωνία. Η Ηλιακή έκλειψη στις 08/04 φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις. Δυο ημέρες μετά την έκλειψη, ο κυβερνήτης της έκλειψης Άρης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή είναι μια πιο δύσκολη πίστα. Το να ελευθερωθείτε από περιττά βάρη που συνδέονται είτε με τη φυσική σας κατάσταση είτε με τη δουλειά, έρχεται στο προσκήνιο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, καθώς πραγματοποιείται η σπάνια και δυνατή σύνοδος του κυβερνήτη σας Δία με τον Ουρανό στις 21/04. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/04 φέρνει ένα δυνατό κύμα συγκινησιακής φόρτισης. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν και τάσεις φυγής.

Αιγόκερως

Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου και αυτά που μπορεί να σας ζορίσουν, να σας δημιουργήσουν σύγχυση ή να σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Από την άλλη, ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται ότι επωάζεται μέσα στο μυαλό σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Όμως η γέννηση του δεν θα γίνει ανώδυνα. Ανάμεσα σε έναν ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί παρατράγουδα στην επικοινωνία προφορική και γραπτή, στις μετακινήσεις, στις συζητήσεις, στις συμφωνίες από την 1η μέχρι τις 26/04 και μια Ηλιακή έκλειψη στις 08/04 που ενισχύει ακόμη περισσότερο τα θέματα του 4ου οίκου, εσείς θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Η σπάνια σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 21/04, φέρνει δημιουργικές ιδέες που περιμένατε για να σας οδηγήσει με επιτυχία στο αύριο. Η όψη αυτή είναι μια τυχερή όψη που θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά και το πορτοφόλι σας. Μετά τις 19/04 η προσοχή σας περνά στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας. Η έντονη Πανσέληνος στις 24/04 θα φέρει τα θέματα της φιλίας, των επαγγελματικών σας σχέσεων με τους συνεργάτες σας αλλά και των στόχων σας στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα έντονος μήνας, καθώς φιλοξενεί τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό από την πρώτη μέρα του, τη σούπερ δυνατή έκλειψη Ηλίου στις 08/04, τη συνάντηση των δυο κακεργετών πλανητών της παραδοσιακής αστρολογίας του Άρη και του Κρόνου στους Ιχθύς, αλλά και τη σπάνια συνάντηση κορυφής των δυο πλανητικών γιγάντων του Δία και του Ουρανού που θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα. Στις 08/04 έχουμε μια δυνατή Ηλιακή έκλειψη στον Κριό που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα δεδομένα και απρόβλεπτες ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και σπουδών. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/04 θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Στις 24/04 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον Σκορπιό, φέρνοντας ακόμη περισσότερες αλλαγές στη ζωή σας. Πιθανώς να έχετε μια πολύ δυνατή πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο και να χρειαστεί να φύγετε από μια δουλειά και να πάτε σε μια άλλη. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 26/04 διευκολύνοντας τα θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει σε θέματα σπιτιού και οικογένειας από τον Ταύρο μετά τις 29/04, ενώ ο Άρης μετά τις 30/04 στον Κριό θα σας προσφέρει τον πιο δυναμικό κι αποτελεσματικό Μάιο των τελευταίων χρόνων.

Ιχθύες

Ο Απρίλιος σας καλεί να «γειωθείτε» και να δείτε τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Ο μήνας δεν ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο, καθώς από την πρώτη του μέρα ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό που θα διαρκέσει μέχρι τις 26/04. Πιθανώς να έχετε αλλαγές είτε στην οικονομική σας κατάσταση, είτε ακόμη και στα επαγγελματικά. Ο τομέας των οικονομικών είναι ο στόχος της Ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης στον Κριό στις 08/04. Μπορεί να παρουσιαστεί μια οικονομική ή επαγγελματική ευκαιρία. Δυο μέρες μετά έρχεται η πιο «σκληρή» όψη για το δικό σας ζώδιο, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Μπορεί να νιώθετε φοβισμένοι, ανίσχυροι ή να αντιμετωπίζετε προβλήματα σε θέματα εργασίας είτε ακόμη και υγείας. Στις 21/04 ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας συναντά τον Ουρανό σε σύνοδο στον Ταύρο. Η ενέργεια αυτής της συνόδου μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε και μια πρωτότυπη ιδέα, που αν την εκμεταλλευτείτε μπορεί να σας ευνοήσει και σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/04 είναι αρκετά έντονη σε ψυχολογικό επίπεδο. Στις 29/04 η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα ευνοήσει ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ζωή, ενώ θα ενισχύσει κάπως και τα οικονομικά. Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σας στις 30/04 θα σας απαλλάξει από πολλά και σημαντικά άγχη και αγωνίες.