ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 8/11-14/11/21

PEXELS

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8/11-14/11. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Ο Νοέμβριος δεν είναι ένας εύκολος αστρολογικά μήνας και αυτή η εβδομάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι όψεις που δημιουργούνται, διαμορφώνουν ένα έντονο κλίμα, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο με υψηλούς τόνους και έκφραση θυμού στις επαφές μας με τους άλλους, αλλά και εμπόδια ή περιορισμούς στην καθημερινότητά μας.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει όμως αυτή η εβδομάδα του Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο;

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο Νοέμβριος θα δοκιμάσει τα νεύρα σας, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές και τα οικονομικά σας. Οι πιέσεις θα είναι έντονες ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Αυτές τις μέρες αποφύγετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Αν προκύψουν αυτές τις μέρες αντιπαραθέσεις, προσπαθήστε να διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας μη ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Πολύ πιο άνετη η Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο έχει απρόοπτα πάλι, αλλά θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε και λίγο.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα, μολονότι ξεκινά κάπως ήπια με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να ωθεί την προσοχή και την ενέργειά σας στα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια, στην πορεία της σας προσγειώνει  ανώμαλα. Είναι μέρες που μπορεί να νιώσετε ότι ακόμη κι ο σύντροφός σας κριτικάρει αυτά που λέτε ή κάνετε. Προσπαθήστε να μην πιάνεστε από το παραμικρό.  Η Παρασκευή είναι μια πολύ πιο ήπια μέρα, ενώ το Σάββατο κάτι απρόοπτο στην επικοινωνία ή στις σχέσεις μπορεί να προκύψει. Πιο άνετη η Κυριακή προσφέρεται για να γλυκάνετε λίγο μια ερωτική ή φιλική σχέση.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά βάση οργάνωσης σε πολλά επίπεδα, κυρίως σε θέματα επαγγελματικών και οικονομικών, αλλά και φυσικής κατάστασης και υγείας. Αναρωτηθείτε αν πραγματικά αξίζει να χάνετε την ενέργειά σας σε αδιέξοδες μάχες ή να στενοχωριέστε για μικροπράγματα. Πριν πείτε κάτι που μπορεί να κάνει  συναδέλφους ή φίλους να νιώσουν περίεργα, πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε το καλύτερα. Προσοχή στην οδηγική σας συμπεριφορά και σε θέματα υγείας.  Το Σάββατο μπορεί να προκύπτει μια έκτακτη κατάσταση στη δουλειά.

Καρκίνος

Ο Νοέμβριος αν και σε γενικές γραμμές είναι πιο βατός για τους Καρκίνους, κάποιες όψεις μπορεί να τους ταλαιπωρήσουν. Έτσι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και εμπόδια στην επικοινωνία ή τη δράση σας. Προσέχετε αυτά που λέτε και τον τρόπο σας, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν ρήξεις με φίλους, συνεργάτες ή ακόμη και τον σύντροφό σας.  Η Παρασκευή και η Κυριακή, είναι πιο γλυκές μέρες. Το Σάββατο δεν λείπουν αναστατώσεις ή απρόοπτα.

 

Λέων

Οι πιο απαιτητικές μέρες για σας θα είναι η Τετάρτη, η Πέμπτη και το Σάββατο. Υψηλοί τόνοι στο οικογενειακό περιβάλλον με στενούς συγγενείς ή προβλήματα δικά τους , μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας δυσκολεύουν τη ζωή. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα θα εστιάσει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας και θα σας βάλει σε σκέψεις. Το Σάββατο μπορεί να φέρει μια απρόσμενη είδηση στη δουλειά ή στο σπίτι για τους γεννημένους αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα για το ζώδιο σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το. Οι πιο απαιτητικές για όλους μας μέρες είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη και μετά το Σάββατο. Μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας κακής κριτικής ή πίεσης από συνεργάτες. Η Παρασκευή είναι πιο κοινωνική μέρα, βοηθητική για εξόδους, για να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να βρείτε διεξόδους χαράς. Το Σάββατο οι γεννημένοι στις αρχές δευτέρου δεκαημέρου προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, διότι μπορεί να υπάρχουν ευτράπελα.

Ζυγός

Δευτέρα και Τρίτη μπορεί να είναι ιδιαίτερα παραγωγικές μέρες με έμφαση στα οικονομικά. Τετάρτη και Πέμπτη που το κλίμα θα είναι πιο εύφλεκτο, οι αντιστάσεις που θα αντιμετωπίσετε σαφώς πιο έντονες και γενικότερα θα επικρατεί ένας αναβρασμός. Αν πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα μέσα στην εβδομάδα, επιλέξτε την Πέμπτη καλύτερα. Στο τέλος της εβδομάδας δεν θα είστε τόσο χαλαροί για τα θέματα της δουλειάς και θα χρειαστεί πιθανώς να εργαστείτε και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με πιο ήπιες διαθέσεις. Οι πιο απαιτητικές ημέρες για όλους μας είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη,  καθώς δημιουργούν εύφλεκτο κλίμα στην καθημερινότητα της δουλειάς, του σπιτιού, αλλά και των σχέσεων. Η Παρασκευή είναι μια μέρα που μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής . Το Σαββατοκύριακο  θα σας αποζημιώσει για τις πιέσεις που θα δεχτείτε μεσοβδόμαδα.

Τοξότης

Επαγγελματικά και  οικονομικά ευνοούνται στο ξεκίνημα της εβδομάδας  κι ενδεχομένως να υπάρχει κι ένα κέρδος αυτές τις μέρες. Τετάρτη και Πέμπτη που είναι δυο πιο απαιτητικές και δύσκολες ημέρες για όλους. Πέρα από μια πιο βαριά επικαιρότητα που σαφώς επηρεάζει την ψυχολογία όλων, αυτές οι μέρες μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ότι κινείστε σε ένα «εχθρικό» περιβάλλον στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να διαισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι παρασκηνιακό. Mε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχετε να κάνετε πολλές αναθεωρήσεις σε σχέσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς και κάποιες από αυτές τις σχέσεις πιθανώς να τελειώσουν. Το Σάββατο μπορεί να υπάρχει κάτι απρόοπτο, αλλά θα το διαχειριστείτε.

Αιγόκερως

Σημαντικές συζητήσεις, συμφωνίες, προώθηση της δουλειάς, θέματα σπουδών, προσωπικές επαφές και σχέσεις, όλα μπορεί να έχουν μια θετική επιρροή τις πρώτες δυο μέρες της εβδομάδας. Σαφώς μην τα αφήσετε για Τετάρτη και Πέμπτη. Πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες να προσέξετε ιδιαίτερα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ανάγκη να γίνετε επιθετικοί ούτε πιεστικοί αυτές τις μέρες. Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή θα έχετε ένα πιο άνετο τριήμερο με ευκαιρίες να ξεδώσετε λίγο.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο ήπιους τόνους. Αν έχετε δύσκολα μέσα στην εβδομάδα, μην τα αναβάλλετε για Τετάρτη και Πέμπτη που είναι σαφώς δυο πιο πιεστικές ημέρες για όλους και ιδιαίτερα για σας. Το «όχι» είναι μια καλή απάντηση αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι και δεν χρειάζεται να εφευρίσκετε δικαιολογίες. Πολύ σημαντικό, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα και να βρίσκετε ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο και την ενέργεια που διαθέτετε. Η Παρασκευή είναι πιο ήπια μέρα χωρίς εντάσεις. Το Σάββατο μπορεί να υπάρχει μια απρόσμενη είδηση, για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου.

 

Ιχθύες

Μπορείτε να βασιστείτε στο ξεκίνημα της εβδομάδας προκειμένου να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας. Μην αναβάλλετε δύσκολα πράγματα ή συζητήσεις για την Τετάρτη και την Πέμπτη. Να είστε αρκετά προσεκτικοί πώς εκφράζετε τις απόψεις σας, την κριτική σας, αλλά και τι δέχεστε σε επίπεδο εργασίας. Αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις ενός ατόμου, καλύτερα πάρτε τον χρόνο σας να διερευνήσετε διεξοδικά μια κατάσταση. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο έρχεται με καλύτερες προδιαγραφές και προσφέρεται για την κοινωνική σας ζωή και για να συσφίξετε τις σχέσεις σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου