ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο ευαίσθητα ζώδια. Το δάκρυ, κορόμηλο

pexels.com

Όχι δεν είναι δάκρυα, ένα σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι τους. Ψέματα σου λένε και το ξέρεις. Είναι εκείνοι οι ευσυγκίνητοι φίλοι σου, ή εσύ η ίδια που τα μπήγεις μέχρι να πεις «χαρτομάντηλο».

Τα πιο ευαίσθητα ζώδια, αυτά που έχουν το κλάμα στο τσεπάκι, τρέχει νερό το δάκρυ σαν γιαπωνέζικο manga για το κουταβάκι που κλαψουρίζει τόσο χαριτωμένα στο βίντεο, για το ζευγάρι που δεν έζησε τον έρωτα στην ταινία, για τον ξάδερφο που παντρεύτηκε, για τα χρόνια που πέρασαν, για τη μικρή προσβολή που δέχτηκαν και δεν μπορούν να διαχειριστούν.

 

Ο Κριός στα πιο ευαίσθητα ζώδια

Γιατί κλαίει το Κριαράκι; γιατί, σύμφωνα με κάποιους αστρολόγους, δεν ανήκει απλά στην υποκατηγορία «τα πιο ευαίσθητα ζώδια της δωδεκάδας», αλλά είναι μακράν και το πιο ευσιγκίνητο. Κλάμα ολυμπιακών επιδόσεων, η πρώτη και πιο αυθόρμητη αντίδραση, σαν μωρό. Δεν θέλει να του λύσεις το πρόβλημα, θέλει να κάτσεις εκεί δίπλα του και να του σφίξεις το χέρι μέχρι να συνέλθει. Πιάσε κι ένα χαρτομάντηλο.

Δίδυμος

Άλλο ένα ζωδιάκι που δεν χρειάζεται κάποια φοβερή αφορμή για να λυγίσει. Οι βρύσες ανοίγουν στη χαρά, στη λύπη, στην αγανάκτηση. Και πάντα γίνεται απρόβλεπτα όλο αυτό γιατί υπάρχει και μία Α κυκλοθυμία, μην ξεχνάς. Ο Δίδυμοςανήκει στα πιο ευαίσθητα ζώδια και θα νιώσει καλύτερα όταν τον κάνεις να αισθανθεί πως αυτό που περνάει, αξίζει. Μην επιχειρήσεις να υποτιμήσεις την αιτία που τον έκανε να κλάψει.

Και ο Παρθένος στα πιο ευαίσθητα ζώδια

Είναι ο ορισμός του “bitchbaby”. Ο Παρθένος μπορεί να υψώνει το δάχτυλο και να κάνει κριτική καλύτερα από τον καθένα, αλλά όταν νιώσει ότι βάλλεται ή ότι αδικείται, μεταμορφώνεται στο πιο ευάλωτο πλασματάκι. Κι εκεί που άστραφτε και βρόνταγε, ξάφνου αρχινάει το ψιλόβροχο. Τη μια στιγμή να θες να τον πνίξεις που ‘ναι τόσο σκληρός και την άλλη να του κάνεις πατ πατ στην πλατούλα μην και πνιγεί από τα αναφιλητά.

Ζυγός

Το ζυγουδάκι στα πιο ευαίσθητα ζώδια και καμία έκπληξη εδώ. Όταν κλαίει ένας Ζυγός, ένα πράγμα πιθανότατα χρειάζεται. Προσοχή. Μιλάμε κλαίει για πλάκα, ειδικά όταν χτυπήσεις ευαίσθητο σημείο. Όσο αδιαφορεί για κάποια θέματα, άλλο τόσο υπερευαίσθητος εμφανίζεται σε άλλα. Και δεν το κρύβει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις πως ζει δράμα. Το κλάμα για τον Ζυγό είναι κυρίως ξέσπασμα. Ένα πράγμα μην κάνεις τη στιγμή που υποφέρει: να τον κρίνεις. Το κάνει μόνος του ήδη, δεν τον ακούς που το λέει;

Ιχθύς

Είναι λογικό όταν έχεις κάτι σε υπερβολικό βαθμό να μην μπορείς να το διαχειριστείς καμιά φορά. Ας πούμε ο Ιχθύς ανήκει στα πιο ευαίσθητα ζώδια γιατί φημίζεται για τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο που συχνά τον μπλοκάρει. Ο τυπικός Ιχθύς είναι εκ φύσεως λυπημένος, σκέφτεται πολύ και εκφράζεται λιγότερο. Δεν θα κλάψουν ποτέ για να κερδίσουν την προσοχή σου. Ίσα ίσα μπορεί να τους πιάσουν τα κλάματα π.χ. γιατί έχουν γενέθλια και δεν αντέχουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής υποκρινόμενοι τους χαρούμενους. Δείξε συμπόνοια, αλλά με μέτρο, δεν έχει ανάγκη τον οίκτο σου.