ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τα ζώδια που κλαίνε πιο εύκολα

Όχι δεν είναι δάκρυα, ένα σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι τους. Ψέματα σου λένε και το ξέρεις. Είναι εκείνοι οι ευσυγκίνητοι φίλοι σου, ή εσύ η ίδια που τα μπήγεις μέχρι να πεις «χαρτομάντηλο». Τα πιο ευαίσθητα ζώδια, αυτά που έχουν το κλάμα στο τσεπάκι, τρέχει νερό το δάκρυ σα γιαπωνέζικο manga για το κουταβάκι που κλαψουρίζει τόσο χαριτωμένα στο βίντεο, για το ζευγάρι που δεν έζησε τον έρωτα στην ταινία, για τον ξάδερφο που παντρεύτηκε, για τα χρόνια που πέρασαν, για τη μικρή προσβολή που δέχτηκαν και δεν μπορούν να διαχειριστούν.

 

Κριός

Γιατί κλαίει το Κριαράκι; σύμφωνα με κάποιους αστρολόγους, πρόκειται για το πιο ευσυγκίνητο ζώδιο της δωδεκάδας. Κλάμα ολυμπιακών διαστάσεων, η πρώτη και πιο αυθόρμητη αντίδραση, σαν μωρό. Δεν θέλει να του λύσεις το πρόβλημα, θέλει να κάτσεις εκεί δίπλα του και να του σφίξεις το χέρι μέχρι να συνέλθει. Πιάσε κι ένα χαρτομάντηλο.

Δίδυμος

Άλλο ένα ζωδιάκι που δεν χρειάζεται κάποια φοβερή αφορμή για να λυγίσει. Οι βρύσες ανοίγουν στη χαρά, στη λύπη, στην αγανάκτηση. Και πάντα γίνεται απρόβλεπτα όλο αυτό γιατί υπάρχει και μία Α κυκλοθυμία, μην ξεχνάς. Ο Δίδυμος θα νιώσει καλύτερα όταν τον κάνεις να αισθανθεί πως αυτό που περνάει αξίζει. Μην επιχειρήσεις να υποτιμήσεις την αιτία που τον έκανε να κλάμψει

Παρθένος

Είναι ο ορισμός του “bitchbaby”. Ο Παρθένος μπορεί να υψώνει το δάχτυλο και να κάνει κριτική καλύτερα από τον καθένα, αλλά όταν νιώσει ότι βάλλεται ή ότι αδικείται, μεταμορφώνεται στο πιο απροστάτευτο πλασματάκι. Κι εκεί που άστραφτε και βρόνταγε, ξάφνου αρχινάει το ψιλόβροχο. Τη μια στιγμή να θες να τον πνίξεις που ‘ναι τόσο σκληρός και την άλλη να του κάνεις πατ πατ στην πλατούλα μη και πνιγεί από τα αναφιλητά.

Ζυγός

Όταν κλαίει ένας Ζυγός, ένα πράγμα πιθανότατα χρειάζεται. Προσοχή. Μιλάμε κλαίει για πλάκα, ειδικά όταν χτυπήσεις εαυίσθητο σημείο. Όσο αδιαφορεί για κάποια θέματα, άλλο τόσο υπερευαίσθητος εμφανίζεται σε άλλα. Και δεν το κρύβει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις πως ζει δράμα. Το κλάμα για το Ζυγό- όπως για τους περισσότερους- είναι κυρίως ξέσπασμα. Ένα πράγμα μην κάνεις εκείνη τη στιγμή που υποφέρει: μην τον κρίνεις. Το κάνει μόνος του ήδη, δεν τον ακούς που το λέει;

Ιχθύς

Είναι λογικό όταν έχεις κάτι σε υπερβολικό βαθμό να μην μπορείς να το διαχειριστείς καμιά φορά. Ας πούμε ο Ιχθύς φημίζεται για τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο που συχνά τον μπλοκάρει. Ο τυπικός Ιχθύς είναι εκ φύσεως λυπημένος, σκέφτεται πολύ και εκφράζεται λιγότερο. Δεν θα κλάψουν ποτέ για να κερδίσουν την προσοχή σου. Ίσα ίσα μπορεί να τους πιάσουν τα κλάματα π.χ. γιατί έχουν γενέθλια και δεν αντέχουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής υποκρινόμενοι τους χαρούμενους. Δείξε συμπόνοια, αλλά με μέτρο, δεν έχει ανάγκη τον οίκτο σου.