ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 6-12/3/23

iStock

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 6-12/3/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου φιλοξενεί την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 07/03 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, βάζοντας μια τάξη στο χάος. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας, να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Την ίδια μέρα ο Κρόνος, περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να βάλουμε τέλος στο χάος που έχουμε δημιουργήσει στη ζωή μας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 11/03 είναι μια θετική όψη για την ερωτική μας ζωή, αλλά και για τις κοινωνικές μας σχέσεις.

Κριός

Το μήνυμα της Πανσελήνου στις 07/03 είναι ξεκάθαρο: Βάλτε σε μια τάξη τις ρουτίνες της καθημερινότητας σας δίνοντας έμφαση στη φροντίδα της υγείας σας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος προχωρά στους Ιχθύες, μια επιρροή που σας καλεί να ιεραρχήσετε καλύτερα τον χρόνο σας και να μη γεμίζετε ασφυκτικά με υποχρεώσεις και μόνο την καθημερινότητα σας. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν στις 11/03 και ενδεχομένως να παρουσιαστεί μια ευκαιρία κέρδους. Η ίδια μέρα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας και μπορεί να κάνει θαύματα για την ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στις 07/03, ενεργοποιεί τον 5ο οίκο της δημιουργίας, του έρωτα, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, της διασκέδασης και της φήμης. Την ίδια μέρα ο Κρόνος, προχωρά στους Ιχθύες ένα ζώδιο πιο φιλικό προς το δικό σας. Η προσοχή σας θα στραφεί στους νέους σας στόχους, στους ανθρώπους που αποτελούν το άμεσο περιβάλλον σας. Θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και θα φτιάξετε μια ομάδα γύρω σας που θα στηρίζει το όραμά σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 11/03 θα ενισχύσει τη διορατικότητα σας και μπορεί να έχετε εξαιρετικές ιδέες. Την ίδια μέρα μπορεί να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Δίδυμοι 

Η Πανσέληνος στις 07/3 που κυριαρχεί σας βάζει σε έναν πυρετό προετοιμασίας και ενασχόλησης με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Την ίδια μέρα, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, συμβολίζει για εσάς την καριέρα και γενικότερα την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Ήρθε η στιγμή να βρείτε τη δουλειά που θα σας ενθουσιάζει και θα νιώθετε ότι αξιοποιούνται τα ταλέντα σας. Αυτά θα είναι τα όπλα σας στο χτίσιμο της καριέρας των ονείρων σας: η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η πειθαρχία. Στις 11/03 ο κυβερνήτης σας Ερμής μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο, που καλά θα κάνετε να την σκεφτείτε. Την ίδια μέρα ενισχύεται το σεξαπίλ σας και έρχονται ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στις 07/03 εξάπτει την περιέργεια σας, αλλά και την κοινωνική σας διάθεση. Είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική Πανσέληνος για σας και μπορεί να κάνετε και νέες γνωριμίες σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα, ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς. Αν είχατε σχέδια που δεν πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα τρία χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης. Ο Κρόνος θα είναι υποστηρικτικός μαζί σας και θα βοηθήσει να βρείτε και να παθιαστείτε με ένα νέο στόχο. Στις 11/3 μπορεί να  νιώθετε περιορισμένοι με την παρέα σας και να θέλετε να πειραματιστείτε λίγο. Την ίδια μέρα όμως ενισχύονται και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Λέων

Η Πανσέληνος στις 07/3 στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο μπορεί εσείς οι ίδιοι να σαμποτάρετε την αυτοπεποίθηση σας. Από την άλλη, ρίχνει φως στον τομέα των οικονομικών και σας καλεί σε δράση. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026 σας καλεί να κάνετε ακόμη πιο σταθερούς τους δεσμούς σας, να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας, να διώξετε χρέη και οφειλές του παρελθόντος και να οικοδομήσετε ένα ασφαλές πλαίσιο για το πορτοφόλι σας. Στις 11/03 ίσως σκεφτείτε κάποια αλλαγή δουλειάς ή μπορεί να προκύπτει κάτι απρόοπτο σε μια συνεργασία. Την ίδια μέρα σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια και δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και θα σας ενθουσιάσουν.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, δημιουργεί αρκετή πίεση και άγχος. Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξετε την υγεία σας και βάλτε σε προτεραιότητα τη φυσική σας κατάσταση. Την ίδια μέρα ο Κρόνος προχωρά στους Ιχθύς και παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να μπείτε σε μια πιο σταθερή σχέση ή και να ολοκληρώσετε την πορεία μιας σχέση. Το Σάββατο σας βρίσκει σε μια διάθεση να κάνετε κάτι καινούριο. Ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή σίγουρα θα βοηθήσει την ψυχολογία σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη ενδεχομένως να φέρει κάποια εξέλιξη σε οικονομικό επίπεδο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η Πανσέληνος στις 07/03, αφορά για εσάς θέματα της υγείας και φυσικής κατάστασης, επαγγελματικά σχέδια, αλλά και την ψυχολογία σας. Πάρτε απόφαση από τι θέλετε να απαλλαχτείτε και μην διστάζετε. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει κι ένα πιο ενεργό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη, μπορεί να χρειάζεται να συμπαρασταθείτε σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Την ίδια έχουμε την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες, που σας καλεί να ιεραρχήσετε τις καθημερινές σας προτεραιότητες. Στις 11/03 διευκολύνονται θέματα δουλειάς ή οικονομικών προσφέροντας μια λύση που μπορεί να προκύπτει ξαφνικά. Την ίδια μέρα μπορείτε να ξαναβρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας, να είστε πιο εξωστρεφείς, να κάνετε νέες γνωριμίες και να είστε γενικά πιο ευδιάθετοι.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 07/03, αφορά την κοινωνική σας ζωή, τις σχέσεις και τους στόχους σας. Μπορεί να ψάξετε νέους συνεργάτες, νέους στόχους ή να κάνετε κάποιες τεχνολογικές αγορές. Την ίδια μέρα, ο Κρόνος περνά στους φιλικούς σας Ιχθύς και θα είναι υποστηρικτικός μαζί σας μέχρι το 2026. Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή σας και ακόμη περισσότερα θα αλλάξουν στην πορεία. Όλα θα περνούν από ένα διαφορετικό φίλτρο και θα αναζητάτε περισσότερη ουσία στη ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και κάντε έναν έλεγχο στην υγεία σας. Αν στα επαγγελματικά δεν νιώθετε ευχαριστημένοι, ψαχτείτε περισσότερο με αλλαγές.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 07/03, επηρεάζει τον τομέα των φιλοδοξιών και της καριέρας σας. Δεν είναι απίθανο να προκύψει ξαφνικά μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αν νιώθετε ότι δεν σας, μην ανησυχείτε, κάτι άλλο θα βρεθεί παρακάτω. Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας έρχεται την ίδια μέρα, καθώς ο Κρόνος προχωρά στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026. Τα επόμενα τρία χρόνια προτεραιότητα έχει η προσωπική σας ζωή, η οικογένεια και το σπίτι. Στις 11/03 μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή σε θέματα σπιτιού ή δουλειάς. Ιδιαίτερα καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή, για να διασκεδάσετε με φίλους και νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στις 07/03, σας καλεί να ανακαλύψετε τον επόμενο στόχο που θα σας παθιάσει είτε σε επίπεδο επαγγελματικών, σπουδών, ταξιδιών. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Κρόνου στους Ιχθύες, θα σας κάνει σταδιακά θα νιώσετε μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σε αυτή την περίοδο που θα κρατήσει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026, οι επαφές σας με τους άλλους. Ουσιαστικές σχέσεις και όχι απαραίτητα πολλές σχέσεις. Με το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις το Σαββατοκύριακο. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια σας κι αν υπήρχαν προβλήματα με συγγενείς μπορεί να τα επιλύσετε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στις 07/03, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών, των βαθύτερων συναισθημάτων σας, αλλά και της σεξουαλικότητας σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια οικονομική ευκαιρία. Όμως το πιο σημαντικό νέο, είναι η έξοδος μετά από 3 ολόκληρα χρόνια του Κρόνου από το ζώδιο σας. Από δω και κάτω και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026, ο Κρόνος από τους Ιχθύς σας καλεί να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Στις 11/03 το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ευκαιρία οικονομική. Η ίδια μέρα σας δίνει αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

Κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος την Τρίτη 07/03, που ωθεί το ενδιαφέρον σας στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Έτσι μια σημαντική σχέση ή συνεργασία φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Οι δυο επόμενες εβδομάδες θα έχουν ένα πολύ κοινωνικό κι εξωστρεφές χαρακτήρα για το ζώδιο σας. Με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο σας στις 07/03, θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί, πιο επιλεκτικοί και να προσπαθήσετε να δείτε ό,τι συμβαίνει, σαν μια ευκαιρία για να προοδεύσετε στη ζωή σας. Στις 11/03 θετική μέρα για θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις δοσοληψίες και τις αγορές. Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο για να διαθέσετε χρόνο στην οικογένεια σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.