ΖΩΔΙΑ

Κρόνος στους Ιχθύες: Τα ζώδια που θα ζοριστούν περισσότερο τον Μάρτιο

iStock

Η ζωή δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για την αστρολογία. Και δεν υπάρχει πλανήτης που να μας διδάσκει να ανεβαίνουμε επίπεδο και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της ζωής, όπως κάνει ο αυστηρός και σοβαρός Κρόνος. Στις 7 Μαρτίου, ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύες, ξεκινώντας μια νέα εποχή, που θα παγιώσει την ανάπτυξή μας τα επόμενα 3 χρόνια.

Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο Κρόνος στους Ιχθύες θα επηρεάσει το ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την απαιτητική, αλλά σημαντική πλανητική διέλευση. Στην αστρολογία, ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της σκληρής αγάπης, της σκληρής δουλειάς και των αναγκαίων συνειδητοποιήσεων της πραγματικότητας. Η κοσμική του παρουσία, βοηθά όλα τα ζώδια να μάθουν να ξεπερνούν τα εμπόδια, να ενισχύουν τα όριά τους και να δυναμώνουν μέσα από τις μάχες που δίνουν. Έτσι όταν κάθε λίγα χρόνια, περνά σε άλλο ζώδιο, είναι μεγάλη υπόθεση. Μετά από τρία χρόνια στον Υδροχόο λοιπόν, ο Κρόνος προχωράει επίσημα στους υδάτινους Ιχθύες στις 7 Μαρτίου, όπου θα κολυμπήσει μέχρι τις 24 Μαΐου 2025. Πώς θα επηρεάσει όμως τον καθένα μας ξεχωριστά αυτή η διέλευση;

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύες;

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύες;  Pexels

Κριός

Το να ακολουθείς τις παρορμήσεις σου, είναι κάτι που έρχεται από μόνο του. Μπορείς όμως να ακούσεις τη φωνή μέσα σου; Τα επόμενα χρόνια, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη διαίσθησή σου, στρέφοντας την προσοχή σου προς τα μέσα. Είτε το συνειδητοποιείς, είτε όχι, ολοκληρώνεις μερικούς σημαντικούς καρμικούς κύκλους και καθαρίζεις από βάρη του παρελθόντος. 

Ταύρος

Ξέρεις ήδη πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σου, Ταύρε, αλλά θα γίνεις ιδιαίτερα επιλεκτικός ως προς τα σχέδια και τις παρέες που κάνεις. Ο Κρόνος σε ωθεί να επαναξιολογήσεις την κοινωνική σου ζωή και ενδεχομένως να αρχίσεις να «ξεσκαρτάρεις». Είναι σημαντικό να πλαισιώνεσαι από ανθρώπους που σε εμπνέουν να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου και μια ομάδα που υποστηρίζει τις ελπίδες και τις επιθυμίες σου. Μην σπαταλάς το χρόνο σου, αν δεν ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες σου.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς σοβαρά με την καριέρα σου και να αφήσεις στην άκρη το σύνδρομο του απατεώνα. Ο Κρόνος μέσα στα επόμενα χρόνια, θα φέρει τα δομικά στοιχεία για μια σημαντική λάμψη στην επαγγελματική σου ζωή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η επιτυχία θα έρθει μόνη της. Μαθαίνεις να συνειδητοποιείς τα επιτεύγματά σου και τις ελλείψεις σου και όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να αναλάβεις τον ρόλο σου ως αυθεντία. Μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης, θα νιώθεις πολύ πιο σταθερή και σίγουρη για την επαγγελματική αξία σου.

Καρκίνος

Ετοιμάσου να αναθεωρήσεις πλήρως τις βασικές σου πεποιθήσεις, Καρκίνε. Το να εγκαταλείψεις παλιές ιδέες δεν είναι εύκολο, ειδικά για εσένα, αλλά θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις πιο ισχυρές απόψεις. Εστίασε στην εκπαίδευσή σου ή στην απόκτηση εμπειρίας κάνοντας κάτι σημαντικό για εσένα. Μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης, θα κινείσαι στον κόσμο διαφορετικά.

Λέων

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με όλα όσα έχεις καταχωνιάσει στο μυαλό και στην ψυχή σου Λέοντα. Ο Κρόνος θα χτυπήσει ένα από τα πιο ευάλωτα μέρη του αστρολογικού σου χάρτη, και έτσι θα ασχοληθείς με όλα εκείνα που σε κάνουν να αισθάνεσαι εξαρτημένη ή δεν έχεις τον έλεγχό τους. Προκάλεσε τον εαυτό σου να αντιμετωπίσει αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα κατά μέτωπο, ανεξάρτητα από το πόσο άβολα είναι. Θέτοντας ισχυρά όρια, μπορείς να αρχίσεις να απελευθερώνεις τον εαυτό σου.

 

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύες;

 

Παρθένος

Τα επόμενα χρόνια θα μπορούσαν να είναι μια περίοδος δημιουργίας ή διακοπής για τις σχέσεις σου, Παρθένε. Οπότε προετοιμάσου να ασχοληθείς με τις επιθυμίες σου τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις. Τώρα είναι η ώρα να ανακαλύψεις ακριβώς σε τί είδους σχέσεις θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Εάν είσαι single, πιθανότατα θα είσαι πιο απαιτητική και θα αναζητάς περισσότερη σταθερότητα. Εάν βρίσκσεσαι σε σχέση, μην εκπλαγείς αν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης προχωρήσεις σε μια πιο σοβαρή φάση.

Ζυγός

Ώρα να οργανωθείς και να αναζωογονηθείς, Ζυγέ. Η ιεράρχηση της σύνδεσης μυαλού/σώματος/πνεύματός σας είναι επίσημα αδιαπραγμάτευτη τώρα που ο Κρόνος εισέρχεται στον τομέα της υγείας. Και η εξισορρόπηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής με τις καθημερινές σου ευθύνες, είναι η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Μαθαίνεις πώς να φροντίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κόψεις καθετί περιττό από τη ρουτίνα σου. 

Σκορπιός

Είσαι μια εκ φύσεως δημιουργική ψυχή, Σκορπιέ, και ο Κρόνος φροντίζει να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου τα επόμενα χρόνια. Αν θέλεις να δώσεις ζωή σε κάτι νέο, χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια σπίθα έμπνευσης. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και δυνατή φωνή. Ήρθε η ώρα μάθεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις άτομα που σε εμποδίζουν να ανταποκριθείς στις πραγματικές σας δυνατότητες. Η υπέρβαση αυτών των περιορισμών μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά στην άλλη πλευρά αυτής της διέλευσης βρίσκεται μια δημιουργική ελευθερία.

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύες;

Τοξότης

Ο Κρόνος στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας τα επόμενα χρόνια, στρέφει αναπόφευκτα την προσοχή σου, σε οικιακές υποχρεώσεις, τη φροντίδα της οικογένειας και θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν βαθιές προσκολλήσεις. Σε ένα πιο κυριολεκτικό επίπεδο, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να υιοθετήσεις έναν πιο μινιμαλιστικό τρόπο ζωής στο σπίτι. Είτε σε συναισθηματικό, είτε σε σωματικό επίπεδο, το ξεκαθάρισμα  θα σου δώσει τελικά την ελευθερία που επιθυμεί η άγρια καρδιά σου.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου, Αιγόκερε, επομένως γνωρίζεις από πρώτο χέρι την αυστηρή και σοβαρή του ενέργεια. Ο Κρόνος στους Ιχθύες, επηρεάζει τον τομέα επικοινωνίας στον δικό σου αστρολογικό χάρτη τα επόμενα τρία χρόνια. Γεγονός που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι επιπλέον επικριτική για τις απόψεις σου ή να συνειδητοποιείς  τον τρόπο που εκφράζεσαι. Ήρθε η ώρα να μάθεις να αλληλεπιδράς με τον κόσμο γύρω σου, με πιο ουσιαστικό τρόπο. Μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης, θα μπορείς να μιλάς με πολύ περισσότερη εξουσία και αυτοπεποίθηση.

 

 

 

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Κρόνος στους Ιχθύες;

Υδροχόος

Ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κοσμικός σου κυβερνήτης. Μετά από 3 χρόνια στο ζώδιό σου, είναι καιρός να εστιάσεις στους πόρους σου και να μάθεις πώς να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις. Εάν υπήρξες επιπόλαιη σχετικά με τις δαπάνες, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να δημιουργήσεις έναν προϋπολογισμό και να αρχίσετε να σχεδιάζετε για το οικονομικό σου μέλλον. Η ασφάλεια θα σου φαίνεται ιδιαίτερα σημαντική τώρα, γι’ αυτό φρόντισε να έρθεις σε επαφή με τις βασικές σου αξίες και δες πώς θέλεις πραγματικά να ξοδέψεις τον χρόνο, τα χρήματα και την ενέργειά σου.

Ιχθύες

Ο Κρόνος έχει να κάνει με τη σκληρή αγάπη, κάτι που δεν είναι πάντα διασκεδαστικό για εσένα. Αλλά με τον Κρόνο να μπαίνει στο ζώδιό σου, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, θα πρέπει να βγάλεις τα ροζ γυαλιά σου. Τα επόμενα χρόνια, γίνεσαι πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου και θα είναι μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία. Επιστεύσου αυτή τη διαδικασία και να θυμάσαι ότι οι πόνοι της ανάπτυξης, εξασθενούν με τον καιρό.