ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Μαρτίου

Pexels

Ο Μάρτιος δεν είναι ο ευκολότερος μήνας για τα περισσότερα ζώδια. Ωστόσο, φαίνεται ότι ορισμένα θα ξεφύγουν από τις πιο αρνητικές αστρολογικές επιρροές.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια για τον Μάρτιο του 2023:

1. Κριός

Είσαι το πιο δυνατό και σκληρό ζώδιο και ξέρεις ότι το να είσαι δυνατός σημαίνει επίσης να είσαι ευαίσθητος και συμπονετικός. Αυτός ο μήνας φέρνει το όμορφο ξεκίνημα της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Δία, που γεμίζει αμέσως τον μήνα με αγάπη και ελπίδα. Έχεις βάλει συγκεκριμένους στόχους στην ερωτική σου ζωή και τον Μάρτιο φαίνεται πως μπορείς να τους πετύχεις. Αυτός ο μήνας επίσης θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς με τους γύρω σου για να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια.

Ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύες στις 7, κάτι που μπορεί να σας ρίξει για λίγο, αλλά θα ανακτήσεις γρήγορα την ορμή σου, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο στον Άρη στις 11 Μαρτίου. Η ενέργεια του Άρη σε τυλίγει με δύναμη και, ευτυχώς, θα χρησιμοποιήσεις όλη τη δύναμή σου αυτόν τον μήνα στην αγάπη και την ήρεμη επικοινωνία.

2. Δίδυμοι

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Ερμή στους Ιχθύες, θα δεις τον Μάρτιο ως μια πρόκληση. Η αγάπη και το πάθος κυβερνούν τον κόσμο σου αυτόν τον μήνα, Δίδυμε, και όταν μιλάμε για πάθος, δεν μιλάμε απαραίτητα για ρομαντική οικειότητα. Θα διεγερθείς πνευματικά από τον σύντροφό σου σας αυτόν τον μήνα και αν το καλοσκεφτείς, αυτό είναι που σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Πλούτωνα στις 16 Μαρτίου, θα διαπιστώσεις ότι τα κοινά σημεία στη σχέση σου είναι πολλά περισσότερα από όσα πίστευες. Υπάρχουν πράγματα που δεν ήξερες και θα έρθουν στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο  με τον Κρόνο λίγες μέρες αργότερα,  θα σε κάνει να διαπιστώσεις ότι μπορείς να έχεις φιλικές διαφωνίες με τον σύντροφό σου και ότι όταν ο Ερμής και ο Ήλιος περάσουν στο ζώδιο του Κριού, εσύ και το ταίρι σου θα εδραιωθείτε ως ενιαία μονάδα. Είσαι αγαπητή, έξυπνη και έτοιμη να αναπτυχθείς.

3. Παρθένος

Ποτέ δεν πιστεύεις ότι μπορεί να είσαι ανάμεσα στους τυχερούς του αστρολογικού κύκλου, αλλά σίγουρα ο Μάρτιος είναι ένας διαφορετικός μήνας. Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ οι διελεύσεις του Ερμή δεν επηρεάζουν πολλά για τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι στη ζωή σου θα εκφράζονται περισσότερο, από ό,τι συνήθως.

Οι καλύτερες μέρες για το ζώδιο σου πέφτουν στις 8, 9, 11, 16, 17, 19 και 23 Μαρτίου και αυτές τις στιγμές θα ανακαλύψεις κάτι υπέροχο για το άτομο με το οποίο είσαι σε σχέση. Μπορεί να έχεις αμφισβητήσει την ικανότητά σου να ωριμάζεις ή να αλλάζεις με τον καιρό, αλλά τα καλά νέα φέρνουν αυτοπεποίθηση και θα αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής.