ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 3/5-9/5/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 3/5 – 9/5. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά κάπως αλλοπρόσαλλα, αφού την ίδια μέρα που ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία -μια όψη που παραπέμπει σε πιο ανάλαφρες και επιπόλαιες σκέψεις- έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που δημιουργεί κάποιες δυσκολίες, πιέσεις ή μια αίσθηση περιορισμού. Βέβαια με κάποιο τρόπο η όψη του Ερμή με τον Δία λειτουργεί σαν αντίβαρο στην όψη του Ήλιου-Κρόνου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή μόνο είναι οι υπερβολές και η μη τήρηση των νόμων.

Στις 6/5 η Αφροδίτη, στις τελευταίες πλέον μοίρες του Ταύρου, θα συναντήσει σε μια αρμονική όψη τριγώνου τον Πλούτωνα, φέρνοντας τις ερωτικές σχέσεις στο προσκήνιο, αλλά και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Μάλιστα είναι μια από τις πιο θετικές ημέρες για να κλείσουμε συμφωνίες με οικονομικό όφελος, αλλά και για να εκδηλώσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας.

Στις 8/5 η Αφροδίτη συναντά τον Δία σε όψη τετραγώνου και θέλει προσοχή στις υπερβολές και τις σπατάλες. Δύσκολη μέρα για πειθαρχία σε ό,τι αφορά τους γευστικούς πειρασμούς. Στις 9/5 η Αφροδίτη προχωρά με τη σειρά της στους Διδύμους, κάνοντας πιο ανάλαφρες τις σχέσεις μας και δίνοντας ευκαιρίες να τονώσουμε τις επαφές μας, αλλά και την ερωτική μας ζωή. Είναι η Αφροδίτη του φλερτ, των μηνυμάτων και του εγκεφαλικού παιχνιδιού. Ας την απολαύσουμε!

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου μετατοπίζει την έμφαση από τον τομέα της δουλειάς και των οικονομικών στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, της κίνησης και των ταξιδιών, των εμπορικών δοσοληψιών σας, αλλά και της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Στις 6/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομική πρόταση, συμφωνία, διακανονισμό ή μπορεί να έχετε θετικά νέα για μια χρηματοδότηση, δάνειο κλπ. Φυσικά παίζει να υπάρχει και μια επαγγελματική πρόταση που να σχετίζεται και με ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο.

Ταύρος

Στις 6/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αφορά κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες, φέρνοντας ευκαιρίες για πολύ δυνατές γνωριμίες και σύναψη σχέσεων. Σούπερ ημέρα και για να κάνετε μια κουβέντα για οικονομικά ζητήματα, αν θέλατε επί παραδείγματι να ζητήσετε αύξηση ή καλύτερες συνθήκες στη δουλειά ή κάποιο άτομο για να σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο προς το ζώδιο σας, ευνοώντας τόσο τη δράση όσο και τη διεκδίκηση αυτό τον καιρό, αρκεί να μην καταφεύγετε σε υπερβολές. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και διαφοροποιεί τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Τα θέματα της καριέρας θα κάνουν πάλι κατάληψη στο μυαλό σας στο μέσο της εβδομάδας με τη Σελήνη στους Ιχθύς, ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 6/5 μπορεί να σημάνει μια ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα, ειδικά για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες. Αν σας απασχολούν θέματα ερωτικών σχέσεων ή αν έχετε φάει κόλλημα με μια προηγούμενη σχέση, αυτή η όψη μπορεί να αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σας και να σας κάνει να νιώσετε περίεργα συναισθήματα. Ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και του χρήματος, θα περάσει στο ζώδιο σας στις 9/5 δημιουργώντας πολύ πιο θετικές δονήσεις στο περιβάλλον σας.

Καρκίνος

Με τον μαχητή Άρη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου, θα έχετε την αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να πείσετε τους πάντες για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αυτή την εβδομάδα θα επηρεαστείτε από την πορεία του περισσότερο οι γεννημένοι τον Ιούνιο. Εσείς θα έχετε παράλληλα και περισσότερη ένταση, αλλά και εύκολα θα εκνευρίζεστε αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Καλό θα είναι να προσέχετε και την υγεία σας αυτές τις ημέρες. Στις 6/4 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, φέρνοντας έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια σε μια ερωτική σχέση.

Λέων

Στις 6/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τους γεννημένους στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, φέρνοντας μια σημαντική πρόταση για τα επαγγελματικά σας ή το τέλος μιας κατάστασης σε μια ήδη υπάρχουσα πορεία και το ξεκίνημα μιας άλλης. Η πορεία του Άρη στον Καρκίνο που θα συνεχιστεί όλο τον μήνα παραπέμπει σε μια περίοδο προετοιμασίας για τα νέα σας σχέδια. Από την άλλη, αυτή η θέση απαιτεί να δώσετε προτεραιότητα και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Παρθένος

Αν κάνετε μια γνωριμία αυτές τις ημέρες θα είναι από αυτές που θα λειτουργήσει καταλυτικά για τη ζωή σας. Αν είστε γονείς πιθανώς να σας απασχολήσουν τα θέματα ενός παιδιού σας. Ο έρωτας και οι περιπέτειες δεν είναι ιδιαίτερη προτεραιότητα από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα, καθώς η Αφροδίτη παίρνει κι αυτή θέση στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας. Πιο πολύ αγχώνεστε σε αυτή τη φάση για την πορεία των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, παρά για την πορεία της όποιας σχέσης σας.

Ζυγός

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 6/5 αφορά κυρίως σε οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και είναι πραγματικά μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε όρους χρηματοδότησης, δανείων, να δείτε τις προοπτικές μιας αγοραπωλησίας ή να υπογράψετε ένα οικονομικό συμβόλαιο. Το Σάββατο με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία προσέξτε όμως μην φερθείτε επιπόλαια σε μια οικονομική διαπραγμάτευση, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους αναζωπυρώνει τις προσδοκίες σας στα θέματα της αγάπης, των σχέσεων και του έρωτα, είτε είστε σε κάποια σχέση είτε την ψάχνετε εναγωνίως.

Σκορπιός

Και αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη στήριξη και την εύνοια του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο και σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε αυτά που θέλετε, αλλά και πιο τολμηρούς και στο ρίσκο. Το Σάββατο 8/5 είναι μια μέρα που πρέπει να φανείτε λίγο προσεκτικοί στις σχέσεις, διότι από μια επιπόλαιη συμπεριφορά μπορεί να έχετε κάποιο θέμα. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά κι αυτή με τη σειρά της στους Διδύμους, ενισχύοντας περαιτέρω τα θέματα των οικονομικών σας διεκδικήσεων, αλλά και βαθαίνοντας ακόμη πιο πολύ τα συναισθήματα σας στις προσωπικές σας σχέσεις.

Τοξότης

Θα είναι μια περίοδος που μπορεί να δεχτείτε κάποιες προτάσεις για συνεργασίες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία και είναι ιδιαίτερα τυχερό κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας. Πολύ καλή μέρα αν θέλετε επίσης να κάνετε ριζικές αλλαγές στον καθημερινό τρόπο της ζωής σας, στη διατροφή σας, στα θέματα της εργασίας.

Αιγόκερως

Αν ψάχνετε μια δευτερεύουσα εργασία, τώρα μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις. Αν επίσης ψάχνετε για κύρια δουλειά ή να αλλάξετε εργασία, αυτή η περίοδος θα είναι βοηθητική. Ακόμη, αν μπορεί να ψάχνετε ένα άτομο να σας βοηθά στο σπίτι, είναι μια καλή εβδομάδα για να έχετε αποτελέσματα. Στις 6/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας ευνοεί τις αλλαγές σε στιλ, να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας αλλά και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στο ταίρι σας ή σε ένα άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή.

Υδροχόος

Στις 6/5 η Αφροδίτη συναντά σε μια αρμονική όψη τριγώνου τον Πλούτωνα, καθιστώντας τη μέρα ιδανική για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, σε συμφωνίες ή σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Αντίθετα, το Σάββατο 8 Μαΐου δεν προσφέρεται για μια τέτοια κίνηση, καθώς η Αφροδίτη συναντά σε τετράγωνο τον Δία προσδίδοντας αστάθεια στη μέρα και τάση υπερβολής ή εύκολων υποσχέσεων που δεν τηρούνται όμως.

Ιχθύς

Αν έχετε κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να συμφωνήσετε επαγγελματικά και μπορείτε να τα κάνετε άμεσα, μην χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα στις 6/5. Μια οικονομική συμφωνία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική αν υπογραφεί εκείνη την ημέρα. Καθώς θα βρίσκεται ταυτόχρονα και η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι σε συναισθηματικό επίπεδο και να θελήσετε να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα στο ταίρι σας.