ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 29/8-4/9/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/8-4/9/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά εντυπωσιακά τρόπο, καθώς Άρης και Δίας συναντιούνται την 1η Σεπτεμβρίου και μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και όρεξη για δράση. Όμως ταυτόχρονα μας κάνουν και αρκετά απρόσεκτους και παρορμητικούς. Αξιοποιήστε τη θετική επιρροή, αλλά προσέξτε τι και πως το λέτε. Η δεύτερη σημαντική όψη της εβδομάδας είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Δία και σχετίζεται με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε και πως τις αξιοποιούμε. Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη, μια στιγμή δράσης και αποφάσεων για νέα ξεκινήματα.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά και στις πρωτοβουλίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξερευνήσετε τις πιθανότητες μιας νέας συνεργασίας που θα μπορούσε να απογειώσει τη δουλειά σας και να συνεισφέρει και σε οικονομικό επίπεδο. Η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στο ζώδιό σας, στη συνέχεια της εβδομάδας μπορεί να φανεί βοηθητική, αν θέλετε να κάνετε κάποια ειλικρινή συζήτηση. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, παράπονο, ένσταση σε κάτι, μη διστάσετε στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου να το ξεδιαλύνετε. Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να οργανωθείτε καλύτερα.

Ταύρος

Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον που αποφασίζει για το μέλλον της δουλειάς σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλώσετε τη δράση σας. Τολμήστε! Η αντίθεση του Ερμή στην πορεία της εβδομάδας με τον Δία, σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτοι στην καθημερινότητα σας. Ακόμη, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους μέσα στη μέρα σας να ηρεμείτε το πνεύμα σας. Το Σαββατοκύριακο θα σας βρει να ασχολείστε επισταμένως τόσο με τα επαγγελματικά, όσο και με τα οικονομικά σας. Προσφέρεται επίσης για συζητήσεις με τον σύντροφό σας θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή και τη σχέση σας. Ειδικά αν τον τελευταίο καιρό έχουν προκύψει προβλήματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Αν έχετε διαπιστώσει ότι κάτι, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή, σας ενοχλεί, είναι η ιδανική στιγμή να πάρετε πρωτοβουλία και να το επιλύσετε. Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία, σας κάνει πιο φιλόδοξους αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις ισορροπίες, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η τάση σας θα είναι να μιλάτε περισσότερο και γενικώς να μην έχετε μέτρο σε αυτά που λέτε. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, μπορείτε να ακούσετε προσεκτικά τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας. Ασχοληθείτε και με την προσωπική σας ζωή καθώς από τη Δευτέρα 5/9 θα μπει σε δευτερεύουσα προτεραιότητα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε βοήθεια, στήριξη ή και συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Είναι η ώρα να πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα της δουλειάς, ειδικά αν έχετε μια καλή έμπνευση ή ιδέα που μπορείτε να προτείνετε. Στη συνέχεια της εβδομάδας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο χρόνος που αφιερώνετε στα φιλόδοξα σχέδια σας είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που αφιερώνετε στους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να αντιδράσετε με λογική και αντικειμενικότητα. Το Σαββατοκύριακο, ίσως πρέπει να δείτε πιο λεπτομερώς την καθημερινότητα και τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Αξιοποιήστε το, για να οργανώσετε καλύτερα το χώρο του σπιτιού ώστε να ξεκουράζεστε αληθινά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Μια καλή εβδομάδα για τα θέματα των σχέσεων σας. Ευνοείται η συλλογική δουλειά, οι φιλικές σχέσεις, αλλά και τα σχέδια σας για το μέλλον. Προσπαθήστε ωστόσο, να είστε σαφείς στα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους. Από την άλλη, προσέξτε ιδιαίτερα τις πληροφορίες που λαμβάνετε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το Σαββατοκύριακο, είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και ίσως το τελευταίο που να θυμίζει τόσο έντονα καλοκαίρι. Μάλιστα είναι ένα από τα πιο ερωτικά Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου ή έστω από αυτά που σας βρίσκουν στο επίκεντρο της χαράς, της διασκέδασης και της κοινωνικότητας.

Παρθένος

Τα θέματα της δουλειάς, της υγείας και τα οικονομικά θα είναι σε πρώτη διάταξη, χωρίς όμως να σας δυσκολεύουν. Ευκαιρία για να προωθήσετε τα θέματα της καριέρας σας ή ακόμη να κάνετε και μια επαγγελματική, οικονομική συμφωνία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε με αυτή την όψη είναι τα μυστικά, τόσο τα δικά σας όσο και των άλλων, ειδικά αν αφορούν το περιβάλλον της εργασίας σας. Μπορεί να βρεθείτε σε έντονες συζητήσεις σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών. Το Σαββατοκύριακο, είναι μια καλή ευκαιρία να καθαρίσετε το χώρο σας από οτιδήποτε σας τραβά ανώφελα την προσοχή. Για κάποιους το Σαββατοκύριακο έχει προπαρασκευαστικό ρόλο, αν βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο ξεκίνημα σε σπουδές ή επαγγελματικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου κυλούν με θετικές επιρροές για το ζώδιό σας και μόνο η Τετάρτη μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο. Ίσως δείτε τις θετικές προοπτικές μιας συνεργασίας, ιδιαίτερα αν υπόσχεται να απογειώσει την καριέρα σας. Να θυμάστε όμως, ότι όλα τα νομίσματα έχουν δυο όψεις. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρετε συνειδητά τι θα επιλέξετε. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς, μια ιδιαίτερα παραγωγική φάση και ιδιαίτερα θετική, αν θέλετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα. Ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό Σαββατοκύριακο, με πολλές ευκαιρίες να δείτε φίλους, συνεργάτες και να ανταλλάξετε απόψεις.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι λεπτομέρειες που μόνο εσείς προσέχετε, είναι που μπορεί να αναδείξουν τη δουλειά σας. Μάλιστα μπορεί να πιέσετε λίγο περισσότερο τα πράγματα, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε σε αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε με τη γοητεία σας να κερδίσετε φίλους και μην γίνεστε επιθετικοί ή απόμακροι. Μπορεί να προκύψει κι ένα οικονομικό δέλεαρ σε σχέση με τα επαγγελματικά. Μην πείτε κάτι για να αποφύγετε μια ξεκάθαρη απάντηση, είτε στη δουλειά είτε ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο, στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή αναμένεται ιδιαίτερα κοινωνική και σίγουρα πιο χαλαρή έναντι του υπόλοιπου Σεπτεμβρίου. Είναι η ώρα για να βγείτε μπροστά και να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην «εκθέσετε» άλλα άτομα. Προσέξτε τα κουτσομπολιά και φήμες που μαθαίνετε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το Σαββατοκύριακο, σας προσκαλεί να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που ονειρεύεστε. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε την θετική επιρροή της Αφροδίτης από τον Λέοντα που θα βοηθά να κρατάτε ισορροπίες και στην προσωπική σας ζωή.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά είναι σαφώς σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα, αλλά την 1η Σεπτεμβρίου φτάνουν σε ένα κρεσέντο. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αναλάβετε δράση αν ψάχνετε μια εργασία ή αν θέλετε να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας. Συζητήστε με φίλους ή συνεργάτες, γιατί μπορεί να σας βοηθήσουν. Χρειάζεται ωστόσο να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που αφιερώνετε στις υποχρεώσεις σας κι αυτόν που διαθέτετε στους δικούς σας ανθρώπους. Το Σαββατοκύριακο έρχεται για να σάς το υπενθυμίσει αυτό και είναι  για μια μικρή απόδραση.

Υδροχόος

Μια έντονη σε επικοινωνιακό επίπεδο εβδομάδα ξεκινά και σας βρίσκει σε ιδιαίτερα καλή φάση. Είστε έτοιμοι εκθέσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, να πείτε τις αλήθειες που πρέπει  και να έχετε θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σας. Το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική στιγμή να δείτε φίλους, να λάβετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και να δείτε και τους μελλοντικούς σας στόχους. Αν είστε σε φάση αναζήτησης κάποιας κατάλληλης εργασίας ή αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους υψηλότερα ιστάμενους στη δουλειά σας μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε τον τρόπο.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα γυρνάτε στο παλιό και το οικείο. Αλλά μην αφήνετε το «βόλεμα» να κυριαρχεί στην καθημερινότητα σας. Αξιοποιήσετε την υψηλή ενέργεια των ημερών, για να κάνετε τα πράγματα έστω, λίγο διαφορετικά. Τα θέματα των οικονομικών μπορεί να είναι αιτία διαφωνιών ή και έντασης στη συνέχεια της εβδομάδας. Ίσως πρέπει να κάνετε μια πολύ ειλικρινή συζήτηση, για να επιλυθούν τα όποια προβλήματα. Το Σαββατοκύριακο, σάς βρίσκει στις επάλξεις των φιλοδοξιών και της καριέρας. Θα χρειαστεί ίσως να αφιερώσετε κάποιες ώρες για να προετοιμάσετε ίσως κάποιο επαγγελματικό πρότζεκτ ή την επόμενη εργάσιμη εβδομάδα.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.